קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סקר] SONY ERICSSON vs NOKIA סוני או נוקיה ?!
    על ידי Shakoo בפורום סקרים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 10-04-2010, 19:31
  2. [דיון] איזה פלאפון יותר טוב? Nokia N95 VS Sony Ericsson W910i
    על ידי ZimmeR בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 05-12-2008, 13:21
  3. פלאפון חדש Sony Ericsson K610
    על ידי Hyperbolic בפורום דיבורים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 22-03-2007, 23:44
  4. [הורדה]משחק CS לפלאפוני Sony Ericsson יש תמונות
    על ידי Sucky בפורום הורדות לסלולרי
    תגובות: 84
    הודעה אחרונה: 26-02-2007, 16:52
  5. מה דעתכם על המכשיר Sony Ericsson K700i?
    על ידי Dilex בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 16-02-2006, 20:19
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

[סיכום] sony ericsson vs nokia הסיכום הגדול

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    1
    נקודות
    11

ברירת מחדל [סיכום] sony ericsson vs nokia הסיכום הגדול

אני יודע שהביאו את זה פעם אבל אני רוצה להבהיר משהו:
    מי שהביא את זה בעבר העתיק את החומר הזה ממקורו הטבעי בפורום אחר.
    אני כתבתי את האשכול.

באשכול זה אני ינסה לפתור או לפחות לפתור חלקית את השאלה הנצחית:
    מה עדיף, סוני אריקסון או נוקיה?

הסיכום יתבסס על שתי ממוצעים של מספר מכשירים משתי החברות.
    הצד של נוקיה יתבסס על:
    n95
    6288
    6230i
    6131
    n93
    הצד של סוני אריקסון יתבסס על:
    k800i
    k610i
    w800
    k850
    w960

ממשק,מהירות ונוחות השימוש:
    הדעות לגבי הממשקים פונות לכאן ולכאן יש יגידו שהמפרט של נוקיה עדיף ויש כאלה שיגידו אחרת.
    הממשק של סוני אריקסון יותר צעיר וצבעוני אך אחד החסרונות שמתרגלים אליו מהר ואז הוא מתחיל לשעמם. לעומת זאת בנוקיה התפריטים משתנים עם החלפת ערכת הנושא, דבר שלא קורה בסוני אריקסון. לפי דעתי הממשק של סוני אריקסון יותר צעיר וקליל ושל נוקיה יותר מרענן וצבעוני.

לגבי המהירות לרוב זה תלוי במכשיר עצמו. בואו נניח שאנחנו לא מדברים על סימביאן (שעליו דווקא מבוססים רוב מכשירי נוקיה החדשים), ואנחנו מדברים על מערכות הפעלה סגורות. לרוב סוני אריקסון הם מכשירים מהירים יותר. יש כמה דברים שיכולים להשפיע על מהירות המכשיר:
    1.מספר לחיצות מהירות בבת אחת וקצת קשה למכשיר להגיב לזה (בולט בעיקר בסוני אריקסון).
    2.ערכת נושא צבעונית ומלאה תמונות שונות עלולה להאט את המכשיר (בולט בעיקר בנוקיה)
    3.זכרון המכשיר\כרטיס הזכרון כמעט מלא או מלא לגמרי מאט על המכשיר(לרוב כרטיסי זכרון בנפח גדול,בולט בשתי החברות)
    בואו נניח שאין כרטיס זכרון ויש ערכת נושא בסיסית, לרוב סוני אריקסון יהיה מהיר בהפרש קטן מנוקיה

עיצוב:
    ב''עיצוב'' אני הולך להתבסס בעיקר על סדרת האהבה של נוקיה וסדרות s ו-z של סוני אריקסון.
    אחד הדברים שמכשירי סוני אריקסון מתבססים עליו וניחנים בו זה היופי והעיצוב, לעומט זאת נוקיה לא נשארת פראיירית בכל העניין.מכשירי נוקיה שנחשבים מעוצבים נחשבים לפאלפונים מאוד יפים ונדירים בצורתם כדוגמת n93i 7373 ו7380 המיוחדים בצורתם. לעומת מכשירי סוני אריקסון במעוצבים כמו s500i z320 w910 וt650 שהם בצורות רגילות (קנדי בר,סליידר,צדפה). מכשירי הw של סוני אריקסון לרוב יש כתום בצבעם לשם המותג walkmam. לעומת מכשירי נוקיה (וגם רוב מכשירי סוני אריקסון) שלא מעוצבצים לפי נושא מסויים.
    לסיכום יש לי להגיד שאין לי מה לשפוט פה כי על טעם אין להתווכח. כל אחד והטעם שלו יחליט מה יותר יפה.

צילום:
    אפשר להגיד שסוני אריקסון החליטו להשקיע בצילום במכשיריהם. הכל מ1.3 מגה פיקסל ועד לפלאש קסנון מקצועי. השוואות רבות בין מכשירים מסויימים עשו, אני הולך להשוות בכלליות.
    חלק ממכשירי סוני אריקסון הם מכשירי צילום יעודיים. לנוקיה אין כאלה.
    נוקיה:
    לרוב מכשירי נוקיה כיום יש מצלמת 2 מגה פיקסל ופלאש בסיסי התוצאות בדרך כלל יפות אך בנוקיה קיים מן רכיב מסויים שאם אני לא טועה הוא אמור לייצב את התמונות אל הוא חסרון גדול לנוקיה כי הוא עושה מריחות בתמונות. צילום זה לא הצד החזק של רוב מכשירי נוקיה, יש לציין לטובת נוקיה את n93 ו-n93i שלהם יש זום אופטי כמו למצלמות מקצועיות וזה משפר מאוד את איכות התמונה במצז של זום (דבר שהוא מאוד שימושי)
    סוני אריקסון:
    בסוני אריקסון החליטו להשקיע במכשירי הצילום. אני יחלק את הצד של סוני אריקסון בצילום לשני חלקים שונים.
    מכשירי צילום יעודיים:
    k800i k850i k550i k750i k770i k810i ועוד הם מכשירי צילום יעודים שהתכונה הכי חזקה שלהם היא צילום. לרובם יש פלאש קסנון (פלאש מקצועי וחזק) מכסה למצלמה (דבר המראה על מקצועיות לפי דעתי) וכמובן מספר גדול של מגה פיקסלים. התמונות ממכשירים אלה הם מדהימות ומתחרות על מדלמה דיגיטלית רגילה בקלות
    מכשירי סוני אריקסון לא יעודיים לצילום (2 מגה פיקסל):
    לרוב יש פלאש בינוני והתמונות נעימות לעיין. לרוב אין מצב מקרו (צילום חפצים מקרוב מאוד) ואוטו פוקוס. התוצאות יפות אך ברור שזה לא יעודן של המכשירים.

מוסיקה:
    2 החברות מצטיינות בכל מה שקשור למוסיקה, ותתפלאו, מוסיקה זה לא רק כמה הרמקול המובנה חזק. את ההשוואה במוסיקה אני יחלק ל2
    נגן:
    2 הנגנים טובים אך הנגן המצטייין הוא של סוני אריקסון מסדרת הw. הנגן נראה הרבה יותר טוב והוא נראה כמו נגן מקצועי ולא כמוו פאלפון שיודע לנגן mp3.גם הנגנים של סדרת הk יפים אך הם לא נוחים ופחות מקצועיים. הנגן של הs40 של נוקיה נראה מיושן לא נעים אך הוא נוח.הנגן של סדרת הn של נוקיה נראה יותר טוב מהs40 ויותר מקצועי
    לסיכום: 2 הנגנים טובים ויוצאים התיקו שנוטה יותר לכיוון נגן הw
    רמקול (עוצמה וכלליות):
    את הקטגוריה הזאת אפשר לסיים במשפט:
    ''הרמקול של נוקיה יותר חזק ושל סוני אריקסון יותר איכותי''. בעקרון זה נכון אבל זה סוג של ממוצע.
    לדוגמא k610 רמקול מאוד חזק אבל לא איכותי. פה צריך לבחון כל מכשיר בנפרד.

סיכום הסיכומים:
    למרות שהשאלה לא נפתרה, יש תשובה חלקית.
    סוני אריקסון-מתאים לצעירים חובבי מוסיקה וקלילות (לא פיזית)ואנשים מבוגרים שרוצים הכל בצורה טובה
    נוקיה-מתאים לאנשים שונים שמחפשים פאלפון טוב ושיעשה את הכל כמו שצריך.

כל המידע נכתב על ידי דניאל אוחיון.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של Ralph.L
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    51
    נקודות
    201

דניאל אין עליך כל הכבוד. המשיך כך.
    וחבל על הזמן של מי שיספים פה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,793 | הודעות: 8,173,380 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect