מה אתם אומרים מה כדי לעשות לחברה שלי?
אנחנו חודש ביחד וחשבתי שבחודש הראשון שלנו ביחד צריך משהו מיוחד שלא נחרש כבר כמו דובי או חצי לב לי חצי לב לה
משהו שיהיה מקורי..
כל מי שמביא רעיון תודה גברברים..
מה אתם אומרים מה כדי לעשות לחברה שלי?
אנחנו חודש ביחד וחשבתי שבחודש הראשון שלנו ביחד צריך משהו מיוחד שלא נחרש כבר כמו דובי או חצי לב לי חצי לב לה
משהו שיהיה מקורי..
כל מי שמביא רעיון תודה גברברים..
|
|
תצאו לאנשהו מקום משמעותי לגביה.
תקנה לה צמיד.. חח תעשה לה משו רומנטי בביתעם פרחים והכל חיחי
תזמין אותה לבית שלך ותבדוק שאתה לבד כאילו ואז תעשה לה את כל הבית רקומנטי עם נרות ובלי אורות רק נרוץ וזה ותלבשו לבן תשיג שולחן כזה עדול מתאים לשניים ואז תשבו תשתו יין קצת לא הרבה טיפה ואז לא יודע תשבו בבית ותעשו את המשך או שפוןשוט תצאול אנשו קנה לה מתנה!
See a person like me smoke weed till i hallucinate
שמע הולכים להיות לכם חודשים ארוכים ביחד כנראה.
אז אל תעשה משהו מפוצץ על ההתחלה זה מישהי אמרה לי לא סתם הולכים לאט לאט כי מה שבא מהר הולך מהר.
זה חודש ראשון כמו שאמרתי לכו לאנשהו.
קח אותה לסרט
או לאיזה מועדון ותחגגו!
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
כולה חודש ביחד לא צריך לקנות לה שום מתנה!!! כולם פה סתם רוצים צומי וזה גם לא הפורום המתאים תשאל במתבגרים ומתבגרות!
סרט ואחר כך לאיזה בית XD