שלום אני בן 12 וידיד שלי מעצבן אותי, נמאס לי להיות ידיד שלו.
אבל הוא נדבק אלי כל הזמן, אני רומז לו, ומנסה כמה שיותר לא להיות לידו, שיבין. אבל שום דבר לא עוזר, אפילו אם אני מתיישב בין שני ילדים הוא נדחף ביני לבין אחד מהם.
מה לעשות?
שלום אני בן 12 וידיד שלי מעצבן אותי, נמאס לי להיות ידיד שלו.
אבל הוא נדבק אלי כל הזמן, אני רומז לו, ומנסה כמה שיותר לא להיות לידו, שיבין. אבל שום דבר לא עוזר, אפילו אם אני מתיישב בין שני ילדים הוא נדחף ביני לבין אחד מהם.
מה לעשות?
|
|
דבר איתו תגיד לו שלא מתאים לך כל הזמן להיות איתו.. תגיד לו שממש כייף לך איתו אבל עדיין אתה צריך להיות עם כל החברים שאחרים שלך גם . ז"א שתגיד לו שהוא לא החבר שיחידי שלך ואתה רוצה להיות עם כולם...
אחי זה מזה פאדיחות... אבל תנסה להתרחק ותגיד לו שהוא לא יכול לבוא ושאתה צריך לדבר עם מי שלידך וזה...
תמצא תירוציםן...
תדבר איתו תגיד לו חחחח מכיר את זה זה מציק
אם אשכחך ירושלים, תשכח ימיני; תדבק לשוני לחכיאם לא אזכרכי, אם לא אעלה את ירושלים על ראש שמחתי.![]()
![]()
94-92-92-2^^למכירה דבו בפרטי,
תדבר איתו על זה,תגיד לו שאתה רוצה להיות עם חברים אחרים גם ולא כל הזמן רק איתו,תעמוד על שלך
תגיד לו שיפסיק להידבק אליך כי זה מרגיז.. אם זה לא עוזר או שלא בקטע שלך להגיד לו את זה, פשוט תתעלם ממנו והוא יפסיק לבד.
לא טוב לך איתו ? תגיד לו שיעזוב אותך. אני בטוח שהוא יבין אותך
חחחח ידיד.
תתרחק מימנו לאט לאט.
תזרוק לו רמזים, בסוף הוא יבין.
יש לי פתרון...
תפוס אותו בחצר תגיד לו "בוא בוא שניה... לא מרביץ לך רק מדבר" זה.. דקירה..
חחחחחח מזה מציק לך
תעיף תו קיבינימט תבן ****** מה הוא מתערב לך בחיים יאללה שילך חפש תחברים שלו מזה החרא הזה זה הטרדה מינית
תבעט בו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תזמין את אח שלך בן ה18 שיטפל בו חחחחחחחחחח
יש מצב שהוא נדלק עליך?
או שתביים איזה ריב איתו אתה יודע על איזה שטות ופשוט תקבל קצת שקט ממנו.