הסרטון השני שלי. ברור שזה יותר טוב מהראשון.
אני מאמין (או מקווה) שרובכם מכירים את הנבואה. הנבואה שאומרת שאם עם ישראל יחטא ולא ילך בדרכי ה', אלוקים יגלה אותנו ויחריב את מצבותינו (ויקרא פרק כו), "וְנָתַתִּי אֶת-עָרֵיכֶם חָרְבָּה וַהֲשִׁמּוֹתִי אֶת-מִקְדְּשֵׁיכֶם וְלֹא אָרִיחַ בְּרֵיחַ נִיחֹחֲכֶם:
וַהֲשִׁמֹּתִי אֲנִי אֶת-הָאָרֶץ וְשָׁמֲמוּ עָלֶיהָ אֹיְבֵיכֶם הַיּשְׁבִים בָּהּ:
וְאֶתְכֶם אֱזָרֶה בַגּוֹיִם וַהֲרִיקֹתִי אַחֲרֵיכֶם חָרֶב וְהָיְתָה אַרְצְכֶם שְׁמָמָה וְעָרֵיכֶם יִהְיוּ חָרְבָּה:"
והתגשמותה שגם כן נחזתה מראש על ידי יחזקאל (פרק לו), "וְאַתֶּם הָרֵי יִשְׂרָאֵל עַנְפְּכֶם תִּתֵּנוּ וּפֶרְיְכֶם תִּשְׂאוּ לְעַמִּי יִשְׂרָאֵל כִּי קֵרְבוּ לָבוֹא...וְהוֹלַכְתִּי- עֲלֵיכֶם אָדָם אֶת-עַמִּי יִשְׂרָאֵל וִירֵשׁוּךָ וְהָיִיתָ לָהֶם לְנַחֲלָה וְלֹא-תוֹסִף עוֹד לְשַׁכְּלָם...וְלָקַחְתִּי אֶתְכֶם מִן-הַגּוֹיִם וְקִבַּצְתִּי אֶתְכֶם מִכָּל-הָאֲרָצוֹת וְהֵבֵאתִי אֶתְכֶם אֶל-אַדְמַתְכֶם"
זה היה החלק הראשון מתוך שלוש. השנים הבאים יהיו נבואת הנשר שיבוא על ישראל עם עם שלשונו לא שמענו, והשלישית על זכות ירושת הארץ בימינו, בזכות מצווה אחת שכל עם ישראל שומר היום, גם החילונים ואפילו הרפורמים.
למי שקשה עם האנגלית, מצטער..אם יזדמן לי אני אכין סרטון בעברית, אבל התמונות והמוזיקה באמת השתלבו משו משו (מי שמבין אנגלית).
הכתב שלפני "Moses" בתחילת הסרטון הוא כתב עברי קדום אמיתי מהמאה ה-15 לפני סה"נ. הכתב שנראה דומה לעברית היום (אשורית) הוא חיקוי לכתב שמגילת ישעיה מהמגילות הגנוזות כתובה.
מקווה שתאהבו. באמת השקעתי.
http://youtube.com/watch?v=-c9_ycGsNsw

ציטוט ההודעה