עם גלים חזקים בגובה 3-4 מטר הבנות גלשו נלחמו במים כאילו אין מחר. קרינה פטרוני בת ה-18 מפלורידה לקחה מקום שלישי, מה שמעניק לה את הכרטיס הכניסה לסבב ה WCT וגם 2200 דולר. פטרוני היא יוצאת פלורידה היחידה שמגיעה ל WCT מאז ליסה אנדרסן. את המקום השני תפסה הגולשת האדירה ושבע פעמיים אלופת עולם ליין ביצ'לי שלוקחת הביתה 2500 ירוקים.
כאמור, הסיפור של התחרות הוא ללא ספק אבובו שזכתה מול חבריה ומשפחתה במקום הראשון. יחד עם זה היא קיבלה את ה-10 הראשון בקריירה שלה ונראתה נחושה מאד מתחילת התחרות. אבובו: "לנצח תחרות בבית זה חלומו של כל אחד, אני גדלתי כאן וגלשתי כאן מאז שאני ילדה. לנצח פה הייתה אחת מהמטרות שהצבתי לי בחיים ואני שמחה שזה התממש".
פטרוני הייתה מאושרת מהמקום בו זכתה: "אני ממש שמחה להיות המתחרה החדשה שמגיעה מהצד המזרחי של ארה"ב. אני שמחה ללכת בדרכה של ליסה אנדרסן ומקווה לייצג את ארה"ב בסבב העולמי."
היא ממשיכה: "זה הים הכי גבוה שגלשתי בו בהוואי, הייתי פה שבועיים לפני התחרות להתאמן, זו הפעם הראשונה שאני בגמר בהוואי וזה מרגש".
שלישית ובטח לא אחרונה היא ליין ביצ'לי שזכתה בתחרות הטריפל קראון מאז שהתחילה גם לשנים ב 1997 וגם ב 1998. ביצ'לי: "זה ללא ספק הגל הכי טוב שהיה לנו בסבב השנה, לצערי לא היו לנו גלים טובים מידי."
הטריפל קראון בהוואי מורכב משלוש תחרויות חשובות ביותר שכן אלו התחרויות האחרונות לשנה והן יכולות לקבוע סופית את מי שעולה לסבב העולמי ה WCT ומי נשאר להתחרות עוד שנה ב WQS.
התחרויות הן: ריף הוואין פרו (6 כוכבים WQS) 12-24 לנובמבר, גביע אוניל 6) כוכבים WQS ) 25 לנובמבר עד ה 6 לדצמבר, הבילאבונג פייפליין מאסטרס (WCT גברים) 8-20 לדצמבר ובילאבונג פרו מאווי 8-20 לדצמבר (WCT נשים).
קרדיט לאדרנלין !

ציטוט ההודעה