שאלה! למה את\ה משחקים WoW? הגראפיקה... היצורים... הנשקים- תסביר! יאללה תגובות.
שאלה! למה את\ה משחקים WoW? הגראפיקה... היצורים... הנשקים- תסביר! יאללה תגובות.
בברכה, Joni
|
|
הגראפיקה בטוח לא!
משחק הרבה יותר אטרקטיבי ויש בו הרבה יותר תוכן(נשקים מפלצות ובכלל הגודל הכללי של העולם בוא המשחק מתרחש )ממשחקי הרשת שנתקלתי בהם עד עכשיו
שיניתי? איך משנים איך שהתחלתי לשחק כבר ראיתי שזה חרא של גרפיקה הרגליים של הדוב נראות כאילו הן מחוברות עם צירים
נערך לאחרונה על ידי Yotam-test; 18-11-2007 בשעה 20:47.
מה אתה מדבר יריץ הוא מריץ קרייסיס שנייה נראה איך
נערך לאחרונה על ידי Yotam-test; 18-11-2007 בשעה 20:52.
רק הדשא נראה פחות כמו שטיח אבל אין הבדל
מה?!!? אז לא שינית תאמין לי- תראה את ה screenshots שפירמתי פעם.. או שלא שינית או שאני לא יודע מה
בברכה, Joni
כמו שהסקרינשוטים שלך ככה זה נראה אצלי עכשיו אולי יש לנו פשוט סטנדרטים אחרים לגראפיקה![]()
תאמין לי שגם לי יש מחשב סוס ואני יודע מזה גראפיקה , ואם שמת הכל על מקסימום אז כנראה הסטנדרטים שלך לא כל כך טובים
בברכה, Joni
אם זה משחק של 1 משתתף(אני) ושאני קונה כזה משחק אני לא הולך על פחות מגראפיקה סוסה אבל WoW זה משהו אחר רב משתתפים זה משחק מעולה התוכן שלו יותר מעיניין מהגראפיקה...
נ.ב
זה שצדקתי פה:
http://iatraf.co.il/showpost.php?p=2882521&postcount=20
ואולי היית טעות שלך זה אומר שלא קיבלתי נקודה על זה?
נ.ב נ.ב
שאני מנסה להרשם לאתר האמיתי בכסף אני צריך לשים סיראל של המשחק מאיפה אני משיג את הסיריאל?
א) תנסה את ה-Trial כדי להרוויח עוד 10 יום משחק, (יהיו לך קצת מגבלות) ב) סיריאל? אתה חייב לקנות את המשחק המקורי בשביל זה, אם אתה רוצה לדעת איפו שאל אותי בפרטי
נב: הבאתי לך את כל הנקודות שהייתה אמור לקבל
נערך לאחרונה על ידי ~Joni~; 18-11-2007 בשעה 21:12.
בברכה, Joni
כבר נסיתי את הטריאל אפילו TRADE אי אפשר לעשות לא בעיה אני יקנה את המשחק בBUG ושלום על ישראל
נערך לאחרונה על ידי Yotam-test; 18-11-2007 בשעה 21:35.
לאא! אל תקנה בבאג סתם חחח אני ישלח לך בפרטי אתר שבו אתה קונה ב- 100 ש"ח + 15 על משלוחה
בברכה, Joni