אז ככה הייתי שם והיה מצחיק רצח !!....אבל מעייף לאללהה
אז ככה כל מה שעשיתי זה היה ככה:
- בשלב הראשון אימות נתונים עם המחשב הצהוב
- בשלב השני את המבחן הפסיכוטוסיק הזה במחשב הירוק
- ראיון אישי אני לא עשיתי כי אמרו לי שעושים ב-י"ב וזה מה שנראה לי חדש כי לפני הצו קראתי פה כל מיני דברים והייתי בטוח שאני הולך לעשות ראיון אישי ואמרו לי גם מה להגיד וכל מיני דברים כאלה אבל בסוף לא עשיתי חחח
- בשלב השלישי הלכתי למחשב הכחול ועשיתי בדיקת לחץ דם ושאלו אותי על בדיקת עיניים ואמרתי שיש לי משקפיים אני לא זוכר את המספר כי עשיתי את זה בכיתה ז' אבל הוא נמוך קיצר בדיקות לחץ דם ושטויות כאלה ואחר כך עברתי לבדיקת ביצים חחח היה צחוקים בתור כי חיכינו איזה שעה כי הבנזונה יצא להפסקה ככה שרק בגללו יצאנו באוטובוס מאוחר לכיוון הבית אבל לא נורא ...וזהו !!
בסך הכל היה כיף ומתיש משום מה לא אמרו לי כלום לגבי המשקפיים זאת אומרת לא בדקו אותי לא עשו לי בדיקת ראייה ואני לא מבין עדיין למה כי אין לי בדיקה עדכנית של עד 3 חודשים ואני צריך לפקסס להם איזה משהו על אקו לב כי יש לי רשרוש קל בלב וזהו ....
היה כיף ולא מפחיד בכלל אני נהנתי אפשר לומר חחח יאללה בייי
-------------
אהה ושכחתי עשיתי שם גם בדיקה שתן...קיבלתי מקל כזה מנייר עם כמה ריבועים...כנראה הם מחליפים צבע תלוי אם יש אלכוהול או סמים...קיצר הביאו לי את הנייר בתוך מבחנה אמרו לי אתה משתין על זה ומביא את זה בתוך המבחנה ולא צריך לחכות לתוצאות או משו וזה מה שטוב אז לא רציני זה ממש שטויות

<
ציטוט ההודעה