אני יודע שהשלבים הם:
1. צוות אוויר
2. ירפא א'
3. ירפא ב'
4. גיבוש
עברתי שבוע שעבר צוות אוויר, רציתי לדעת מה המרווחי זמן בין מבחן למבחן פחות או יותר (אני רוצה לדעת אם אגיע לגיבוש, האם זה יהיה גיבוש פסח או גיבוש אוגוסט)
אני יודע שהשלבים הם:
1. צוות אוויר
2. ירפא א'
3. ירפא ב'
4. גיבוש
עברתי שבוע שעבר צוות אוויר, רציתי לדעת מה המרווחי זמן בין מבחן למבחן פחות או יותר (אני רוצה לדעת אם אגיע לגיבוש, האם זה יהיה גיבוש פסח או גיבוש אוגוסט)
|
|
בן כמה אתה?
בדר"כ מי שעובר צוות אוויר, יקבל ירפ"א א' כשיגיע לגיל 17 ו3 חודש אם אתה בן 17 את הזימון לירפ"א א' תקבל רק בגיל 17 ו3 חודש.. זה אומר שתחכה 3 חודש..
את האמת שעוד שבוע יש לי 17 ו3 חודשים ..
אבל אני ממש לא חושב שזה ככה..
לדעתי זה לפי מתי שעברת צוות אוויר ..
כי יש ילדים שיש להם כבר 17 וחצי ועשו איתי צוות אוויר.
נערך לאחרונה על ידי Jacoby; 20-11-2007 בשעה 14:25.
בעיקרון אומרים שירפא א' עושים ב17 ו4 חודשים ומקבלים תשובות ב17 וחצי וכאלה אבל כן זה לא קבוע ממש...
בעיקרון קשה לדעת אבל אני יכול להגיד לך שאם אתה רוצה לטקטק הכל מהר פשוט חודש אחרי שאתה עובר זימון כלשהו תתקשר לשאול מה עם הזימון הבא כי יש להם הרבה בלאגן במיוחד בין ירפא א' לב'.
אם אתה רוצה גיבוש אוגוסט אז פשוט אל תגיד כלום ותקווה שזה יתעכב
ישי התותח
מה? אני גם רוצה לחיל האוויר אני רוצה להיות טייס מסוקים איך אני יכול לעשות משהו בקשר לזה? אני בן 17 ושבועיים נראה לי חח ואני גם רוצה יש משהו שאני יכול לעשות? ועוד 3 ימים יש לי צו ראשון
אני ממליץ לך לחזור על אחוזים וחילוק ארוך אם הנושא הזה קצת נעלם מהראש שלך, בעיקרון המתמטיקה שם פשוטה למדי, ואפשר לעשות את זה בראש ולהעריך תשובה, אבל תמיד טוב לפתור עד הסוף..
מה חילוק ארוך מאיפה אני זוכר חחח יש איזה אתר ללמוד את זה אולי מישהו יודע?
וגם לאחוזים חחח
תודה
אחוזים תאחלס אין מה לדעת ..
חילוק ארוך זה מפה:
http://www.google.co.il/url?sa=t&ct=...EBZgnMQJWOi3jw
למה היה לי שאלות על אחוזים והיה לי ביום ראשון השבוע צו ראשון אבל גם איזה 2 שאלות כולה...אבל חבל לטעות בזה אחוזים זה צ'יק צ'ק
><
~PSP 3.80 M33~
זה תלוי מתי אתה עושה ..
אני אישית חיכיתי חודשיים בין ירפא א' לירפא ב'..
יש 2 גיבושים בשנה אם אני לא טועה ...
slickskter@gmail.com