שלום אני חדש בפורום וותיק בפורמים כבר כמה שנים ..
אני מנוסה בידע פיתוח גוף ונרשמתי במיוחד כדי להעביר את זמני פה ולתרום במה שיש, טוב אתן קצת נתונים עליי ..
(לא בשמיים אבל מתקדם טוב )
-----------------
בן 16
1.72
70 KG
היקף יד 36
סטאטוס :עלייה במסה ..
שלום אני חדש בפורום וותיק בפורמים כבר כמה שנים ..
אני מנוסה בידע פיתוח גוף ונרשמתי במיוחד כדי להעביר את זמני פה ולתרום במה שיש, טוב אתן קצת נתונים עליי ..
(לא בשמיים אבל מתקדם טוב )
-----------------
בן 16
1.72
70 KG
היקף יד 36
סטאטוס :עלייה במסה ..
נערך לאחרונה על ידי Flex Wheeler; 20-11-2007 בשעה 18:50.
|
|
בהצלחה
אתה גם בישראלקאקי?
כן חח .. מה יש פה כבר מנהל פורום או משו ? כי אני שם לב שהפורום מת
נערך לאחרונה על ידי Flex Wheeler; 20-11-2007 בשעה 20:26.
לא אין פה , אף אחד פה לא ממש בקיא בחומר.
מה הניק שלך שם ד"א?
meir-gabay![]()
לא מכיר , טוב לא נכנסתי לשם הרבה זמן וכנראה שגם לא אכנס , המקום שם נהייה זוועה ,
תהנה.
למה זוועה אחי אז איפה אתה מעביר את זמנך יש רק שתי פורמים טובים של פיתוח גוף וזה ישראל קקי ואתה יודע איזה עוד אחד אז איפה אתה או שאתה מסתפק באטרף בשביל לדבר על פיתוח גוף ?
משההה למה השעו אותך ?
חחח פינגוין פתח אשכול על משהו ושאל איפה משה הוא הבנאדם שהכי עזר פה וזה ואפחד לא ענה לוו באמת עניין אותי לדעת...אז למה השעו אותך?
ולא זוועה שם דוקא נחמד..רק חבל שהפורום לא פועל כבר שבוע יש בעיות ואור אמר שזה בטיפול..נראה מתי זה יסתדר..
נערך לאחרונה על ידי Shobi Dobi; 20-11-2007 בשעה 21:19.
.
.
.
.
תאכלס אם הוא היה פעיל מאוד אז היה כיף שמה אבל הפורום הזה לא הכי פעיל הוא דיי יבש מבחינת תגובות וכ'ו אתה יכול לפתוח פוסט יענו לך רק אחרי שעה + ויש מקרים שאתה מחכה גם 4 שעות
ד"א שובי דובי אני מכיר אותך מישראלקקי
נערך לאחרונה על ידי Flex Wheeler; 20-11-2007 בשעה 21:21.
צודק אחי..
.
.
.
.
אני מעביר את זמני בעבודה ובחיי האישיים
זוועה כי יש שם שאלות ממש דיבליות וילדים ממש קטנים ושאלות שחוזרות על עצמן וזה כבר ממש מעצבן , אני יותר במקומות בחו"ל בפורום של לייל ועוד כמה.משההה למה השעו אותך ?
חחח פינגוין פתח אשכול על משהו ושאל איפה משה הוא הבנאדם שהכי עזר פה וזה ואפחד לא ענה לוו באמת עניין אותי לדעת...אז למה השעו אותך?
ולא זוועה שם דוקא נחמד..רק חבל שהפורום לא פועל כבר שבוע יש בעיות ואור אמר שזה בטיפול..נראה מתי זה יסתדר..
בכל מקרה השעו אותי כי חשבו שפרצתי לפורום וגם רבתי עם גיל , וגיל רצה להשלים איתי ואמרתי לו שהוא יכול לקפוץ לי אז גיל התעצבן והשעה , תאמת כבר במילא כמעט ולא רציתי להיכנס המקום נהייה על הפנים.
אני גם לפעמים גולש בפורום שרירים...
בניגוד לישראלקאקי יש פה לאנשים חיים והם יוצאים בימי שישי ולא סופרים כל גרם חלבון מהלחם ובדייסה שהם אוכלים בבוקר.תאכלס אם הוא היה פעיל מאוד אז היה כיף שמה אבל הפורום הזה לא הכי פעיל הוא דיי יבש מבחינת תגובות וכ'ו אתה יכול לפתוח פוסט יענו לך רק אחרי שעה + ויש מקרים שאתה מחכה גם 4 שעות
אהההה אני זוכר שפרצו..מה חשבו שזה אתה?
וכסעמק יש לי פגישה עם גיל עוד חודש חח משה תאומר שווה ללכת בכלל?
.
.
.
.
אני לא ממש אובייקטיבי בעניין (אני אגיד לך שלא תלך) , אבל אפשר להשיג את אותו הדבר ע"י קריאה של 10-15 מאמרים ברשת , עם קצת שאלות בפורומים לדברים שלא ממש מובנים לראות כמה תפריטים לדוגמה של אנשים וזהו.
מה אתה צריך את גיל שיש לך פה את משה?![]()