תראו אני רוצה להכניס מכוניות כאלה כמו סיקינים וכל זה ואני לא יודע איך להכניס את המכוניות למשחק אז מי שיכול לדבר איתי באיסיקיו ולהסביר לי אני יודה לו מאוד דחוףף
איסיקיו שלי 302049625 רק תגידו לי שזה מהפורום
לעוזרים
תראו אני רוצה להכניס מכוניות כאלה כמו סיקינים וכל זה ואני לא יודע איך להכניס את המכוניות למשחק אז מי שיכול לדבר איתי באיסיקיו ולהסביר לי אני יודה לו מאוד דחוףף
איסיקיו שלי 302049625 רק תגידו לי שזה מהפורום
לעוזרים
נערך לאחרונה על ידי 2003; 20-11-2007 בשעה 21:02.
|
|
זה מסובך מאד אל תנסה אפילו
זה לא מסובך, פשוט צריך לדעת איך עושים את זה.
אתה צריך את התוכנה IMG Tool 2.0, הנה קישור ההורדה :
http://www.thegtaplace.com/downloads/file.php?id=552
תכנס ואז תלחץ על Download.
תפעיל את התוכנה, ובתפריט לחץ File ואז על Open, בחר בקובץ gta3.img שנמצא בתיקיית models שנמצא בתקיית משחק.
נגיד שאתה רוצה לשנות את המכונית Admiral. לך לתפריט Edit ותלחץ על Find או פשוט תלחץ F2.
בתיבת הטקסט תכתוב admiral ואז תלחץ ENTER. זה יקפיץ אותך ישר לקובץ של המכונית.תזכור שלכל מכונית יש שני קבצי מודל, אחד עם סיומת TXD ואחד עם סיומת DFF.
תלחץ על מקש ימני על הקובץ TXD של admiral ותבחר באפשרות Delete.
תלחץ על F3 וזה ימצא את את הקובץ DFF של המכונית, ותעשה את אותה הפעולה שעשית על קובץ TXD.
לך לתפריט Commands ותלחץ על Add, או שלוחצים Ctrl+A.
בחלון שנפתח לך דפדף לתיקיה בה שמרת את המודל שהורדת.
בחר בקובץ המתאים אם סיומת TXD ותלחץ על Add.
תעשה את אותה הפעולה גם לגבי קובץ DFF.
בשיטה הזאת אפשר לשים מכוניות בכל הGTA התלת מיימדיים.
גיבוי קבצים זה הכי חשוב, כי עם שמת מכונית לא נכון או הקבצים שהורדת הם פגומים או שאתה לא רוצה את המכונית, תצטרך להתקין את המשחק מחדש.
אתה פשוט מעתיק את הקובץ gta3.img לתיקייה אחרת לפני ששמת את המכונית, ואז אם אתה כבר לא רוצה את המכונית אז אתה מעתיק את הגיבוי לתיקיית models.
זהו, בהצלחה!
נערך לאחרונה על ידי המאפיונר המליונר; 10-12-2007 בשעה 14:41.