רציתי לשאול אני כבר לומד איזה חודש לתיאוריה למדתי חלק את שתי החוברות הלבנות הדקות של הנהיגה נכונה האם כדאי לי לגשת לתאוריה או ללמוד עוד ממקורות שונים כאילו החומר שיש בחוברות מספיק כדי לעבור תיאוריה????
רציתי לשאול אני כבר לומד איזה חודש לתיאוריה למדתי חלק את שתי החוברות הלבנות הדקות של הנהיגה נכונה האם כדאי לי לגשת לתאוריה או ללמוד עוד ממקורות שונים כאילו החומר שיש בחוברות מספיק כדי לעבור תיאוריה????
|
|
מה חודש?...אתה קשה קליטה או משהו?אני לא בא בכוונה להעליב או משהו אבל יותר משבוע זה מוגזם...למדתי יומיים בלחץ והוצאתי בראשון. לא למדתי מחוברות למדתי רק עם למד
נערך לאחרונה על ידי atraf-lok; 22-11-2007 בשעה 11:49.
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
אחי תקרא את כל החומר לתיאוריה ותיגש
איך משכת את זה חודש? X:
כי אני לומד טוב טוב כל פרק אני חורש ואין לי גם ביטחון אני פוחד שאני יכשל בגלל זה שאלתי אם כדאי לי לגשת
מקסימום תיכשל תיגש שוב
תיגש תיגש
ושמע אם לחברים ש'ך יש חשבון לאתר למד או משו תעשה שם מבחנים =]
אחי אם אתה רוצה תחשבון שלי ללמד תגיד לי, למה אני גמרתי עם זה ויש לי שם עוד 3 שבועות אז אם בא לך שלח הודעהובהצלחה
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
שמע אתה צריך ללמוד על האוטו תמרורים וחוקי דרך אחי אתה לומד כבר ים זמן למדתי שבוע ועברתי ראשונה אתה למדתה תחומר? אתה יודע שאתה מוכן תיגש
תפתור הרבה שאלות
שמע אחי
אני למדתי מהאתר של למד ואני ממש ממליץ עליו (עברתי ראשונה)
קראתי את הכלללל (רק תמנוע קראתי חצי כי זה כאב ראש ללמוד כלכך הרבה) גם אני משכתי את זה זמן למדתי שבועיים כי לא הייתי בטוח בעצמי
יום לפני התיאוריה עשיתי כל היום מבחנים באתר וכל הזמן עברתי עם 2 או 3 טעויות לא הגעתי למצב של 4
אבל הייתה לי הרגשה שאני ממש לא יודע כלום ושאני לא יעבור כאילו הרגשה שאני לא מוכן אבל תאכלס עברתי כל הזמן מבחנים וידעתי הכל לא ניחשתי
אז עברתי על הדברים שלא ידעתי (זה מראה לך איזה שאלות לא ענית עליהן נכון ואז אתה יכול לתקן אותן) קיצור עשיתי מבחן יצא לי 0 טעויות
זה נתן לי ממש ביטחון ואז הלכתי ועברתי ראשונה D:
בהצלחהה אחי