מה אתם אומרים יקרה במשחק ?
אני אומר פייזר ייתן משחק גדול מעל 18נק'.
ומכבי ינצחו בהפרש גבוה
מה אתם אומרים יקרה במשחק ?
אני אומר פייזר ייתן משחק גדול מעל 18נק'.
ומכבי ינצחו בהפרש גבוה
|
|
נקווה שמכבי תנצח..
היא יכולה.
תוצאת מחצית:
מכבי -ציבונה =40 - 29
מכבי מובילה!
See a person like me smoke weed till i hallucinate
וואלה מכבי הולכת לשלשות ... מתחילים לתפוס ביטחון מקווה שזה ילך איתנו עד סוף המשחק (ובעזרת ה' עד סוף השנה ).
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
לא יאמן מה עודד רואה מה קורה במגרש מכבי מובילה 20 הפרש ביונום נכנס והנה יורד לו ההפרש במהירות רבה איפה העיינים של קטש?! זה דבר שאני לא מבין אתה רואה ביונום לא משחק טוב תוציא אותו.
ועוד דבר שאני לא מאמין מכבי לא רוצה לעבור את ה74 נ"ק.
נערך לאחרונה על ידי shmuel555; 22-11-2007 בשעה 22:17.
מכבי מאבדת יתרון של 21 נק'. וגומרת את המשחק ב6 חבל.
לפחות ניצחנו![]()
נערך לאחרונה על ידי אין כינוי XD; 22-11-2007 בשעה 22:30.
אני עד עכשיו לא מבין את קטש נותן לביונום הזדמנות אחת אחרי השנייה הוא פשוט הרג את מכבי ברבע השלישי מי שהוא נכנס מכבי הפסיקה לשחק אני מאמין שאם הוא לא היה עולה על הפרקט מכבי היתה מנצחת בהפרש גדול מכבי לא נצחה בהפרש גדול רק בגלל איש אחד וזה לא בינום זה קטש שנותן לבינום לשחק אחרי שהוא רואה שאין לו ביטחון ושהוא מפסיד כדורים.
קטש עושה גם טעויות בחילופים אחרי ששחקן קולע אתה לא מוציא אותו החוצה כמו שהוא עשה עם קאמינגס, קאמינגס לקח שלשה תן לו לשחק להחזיר ביטחון לא להוריד אותו לספסל ולהוריד לו את הביטחון.
הובלנו 23 הפרש וניצחנו בסוף ב6 כולה.. איזה מזל יש למכבי..
העיקר הניצחון אבל.
תמידשמכבי נכנסת עם הפרש דגדול לרבע האחרון היא מזלזלת...
מה שכן אפשר להגיד למכבי היום זה מזל טוב!! כן כן מזל טוב!
עוברת העונה פעם ראשונה ביורוליג את מחסום ה 74 נק'.. יפה יפה..
מה ששארפ אמר הוא הכי צודק לגבי העניין
היה גם טעויות שיפוט באותו דבר עם ביינום וגם הוא מסר הרבה משחק טוב ..
אבל אין למכבי גבוהים טובים כאילו פייזר טוב אבל נגד מישהו בסדר גודל של סמודיש או אחרים הוא ובאטיסטה גם אליהו לא יחפרו ככה כמו שהיה במשחקים האחרונים יעשו סקאוטינג וזה לא יהיה קל נגד קבוצה יותר גדולה מציבונה
אם יש גן עדן, ככה זה נראה. אם יש גיהנום, ככה זה מרגיש
השופטים בכלל היו דפוקים.. כל התקפה צעדים/חצי/דאבל/דריכה על קו/רגל..
חחח נקרעתי מזה..
יש למכבי גבוהים טובים אבל הם צריכים לעשות עוד כמה דברים כמו שעופר שלח אמר בשידור על באטיסטה שהוא חופר ולא מוסר החוצה עם קטש יכניס לו לראש שצריך למסור החוצה והוא יעשה את זה הוא ימצא שחקן בחוץ חופשי ואז הוא יהיה פאקטור טוב יותר לגבי פייזר עם הזמן הוא עושה פחות ופחות עברות ומתחיל לשחק לפי החוקים והסגנון באירופה והוא עוד יהיה שחקן כמו שמכבי רצתה אותו שחקן חשוב למכבי ולגבי אליהו, אליהו זה אליהו הוא יכול להיות בתקופה כמו שנה שעברה ויכול כמו אתמול להחמיץ סלים קלים הוא עוד התפתח והיה שחקן טוב יותר ממה שהוא עכשיו.