לאחרונה יצא לי לראות הרבה ילדים בני 10-15 בפורום שפותחים נושא ורושמים בתוכו: "אוי יש איזה ילדה שאני כל כך אוהב אותה" וכל מני כאלה..
אז זהו שאני לא מאמין שבגילאים האלה אהבה יכולה להיות אמיתית, אולי הידלקות אבל לא אהבה..
הידלקות זה שרואים מישהי [כמו שאומרים, "כוסית"] ויוו מה הייתי עושה לה איזה שווה היא ואז מתחילים איתה וקורה מה שקורה אולי נהיים חברים זה מחזיק לשבוע-חודש ונפרדים... זו הידלקות, זה לא קרוב לאהבה אין פה רגשות..
אהבה זה הרבה יותר עמוק, אהבה זה יותר רגשי, שאתה הרבה יותר זמן עם מישהי שאתה מכיר הרבה זמן ולא בהכרח תהיה איזה כוסית או דוגמנית על, יש פה רגשות, זה שאתה רואה אותה ואתה מרגיש פרפרים בבטן או צמרמורת בכל הגוף, זאת אהבה.
אני אישית לא אוהב שאומרים "להציע חברות" זה נשמע ילדותי ומעפן, אם אתם דלוקים על מישהי ורוצים לפתח את זה, תשבו איתה תפגשו איתה קצת הומור וכו', בסוף תזמינו אותה לצאת לאיזשהו מקום בתירוץ של בואי סתם יהיה נחמד וזה כבר יבוא..
מה שאני מנסה להבהיר פה שלא על כל דבר צריך לפתוח נושא, "קניתי לה ביסלי והיא לא אהבה, מה לעשות?" תחשבו קצת לבד על התשובות שתקבלו ותקראו נושאים קודמים.
בהצלחה

ציטוט ההודעה

שיניתי כינוי

"
אני ממש חשבתי על זה הרבה אני לא יודע אם להמשיך משם או לא,כי פעם אחרונה שנדלקתי על מישהי בסוף זה היה סתם בזבוז זמן ודמעות.

הכל לטובה .