שלום
אני מתחיל במשחק, אני קוסם רמה 13... ועשיתי את כל המשימות בVICTORIA ISLAND, ולא מופיעות לי משימות חדשות, חזרתי לזקנה ההיא בעיר של הקוסמים, ואין אצלה שומדבר חדש.... כאילו כלום! מה עושים?
תודה רבה
שלום
אני מתחיל במשחק, אני קוסם רמה 13... ועשיתי את כל המשימות בVICTORIA ISLAND, ולא מופיעות לי משימות חדשות, חזרתי לזקנה ההיא בעיר של הקוסמים, ואין אצלה שומדבר חדש.... כאילו כלום! מה עושים?
תודה רבה
|
|
תעלה רמה ויופיעו לך קווסטים חדשים
הרמות זה לפי קווסטים במייפל לא כמו במשחקים אחרים
לא עולים רמות רק ע"יקווסטים
תודה רבה על העזרה, אם כבר פתחתי אשכול והכל, אני אשאל עוד כמה שאלות?
1) עליתי רמה, עכשיו אני 14, עדיין לא נפתחו לי קווסטים חדשים, ברמה 15 ייפתחו?
2) כבר מלא מלא זמן שאני מנסה לפגוע במפלצות יותר חזקות ועדיין אני תמיד מפספס, הINT שלי כבר על איזה 35, ועדיין אני לא פוגע בתרנגול לדוגמא, ובגלל זה לוקח לי המון המון המון זמן לעלות רמה, כי המפלצות שאני יכול לפגוע בהן נותנות לי פחות מחצי אחוז לEXP.
3) משום מה אני לא מצליח להרים דברים במכה, הוא מרים רק אחד-אחד, וגם, אחרי כמה לחיצות, העכבר שלי בסדר ואין לאגים, אבל בכל זאת אני רואה אנשים שמרימים במכה ועד שאני לוקח את הדברים שלי מישהו אחר בא ולוקח לי, לא לדבר על כמה זמן לוקח לי לנסות לקחת משהו שמישהו השאיר מאחורה, פשוט אולי ללחוץ לחיצה ארוכה על Z או כמה לחיצות קצרות? מה עושים?
תודה רבה רבה על העזרה, אני מקווה שאני לא מטריד.
תעלה עוד רמות ואז יופיעו קווסטים חדשים.
הנה הסבר קצר: 1) במייפל אי אפשר להרים כמה חפצים בבת אחת, רק אחד אחד וזה תקף גם לגבי שימוש בשיקויים או שימוש במתקפה והרמת חפץ.
2) אתה עדיין נורא חלש, אולי ברמה 20 תוכל כבר להרוג את התרנגול (זה שיש לך 35 INT לא אומר כלום, אתה בסך הכל צריך להמשיך לעלות רמות ולהשקיע בסטאטים שאתה צריך להשקיע בהם)
3)תבין, כל כמה רמות נפתחים קווסטים חדשים, למשל ברמה 15 נפתחים בבת אחת אולי 5 או 7 קווסטים וברמה 20 נפתחים איזה 10 וכן הלאה.
הנה רשימה של כל המשימות וליד כל משימה רשום את הרמה הדרושה לה + כשנכנסים לבדוק את פרטי המשימה מדי פעם רשום איזה משימה חייבים לעשות קודם כדי שתהייה מסוגל לעשות את המשימה עצמה ( למשל אי אפשר לעשות את קווסט מספר 2 לפני מספר 1, חייבים 1 ואז 2)
רשימה של הקווסטים (הכל באנגלית כמובן)
http://global.hidden-street.net/quests/questall.php
מוגי איזה טעות מטופשת, רשמת הרמות זה לפי קווסטים במקום הקווסטים זה לפי רמות XD
לא כל רמה חייב שיהיה קווסטים מבין
יש רמות שאין ויש רמות שיש אז אם אין תעלה עוד 2 ליבלים ואז יהיה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתה צריך לעלות רמות, עלית רמות לא תלויה רק במשימות...
אתה צריך גם ללכת להתאמן ואז כמעט בכל רמה חדשה יהיה לך משימות חדשות.
נערך לאחרונה על ידי RoyalFlush; 26-11-2007 בשעה 14:11.