בעיה:
1. איך מונעים מתוכניות להעלות בפתיחת המחשב? (startup).
תשובה:
התחל-->הפעלה-->msconfig-->אתחול-->מורידים את ה"וי" מהתוכניות שלא רצויות שיעלו עם הפעלת המחשב.
------------------------
בעיה:
2. לא מצליחים למחוק תוכנה?
תשובה:
הורידו את התוכנה הבאה:
http://ccollomb.free.fr/unlocker/#download
תשובה 2 :
אם לא הצלחתם למחוק עם התוכנה למעלה ^^^^
נסו את זה:
התחל-->הפעלה-->regedit-->תלחצו F3-->תריצו חיפוש על אותו יישום/תוכנה-->ומחקו את כל התוצאות הקשורות ליישום/תוכנה.
------------------------
בעיה:
רואים על המחשב שלכם תוכנות שבמקום השם שלהם רשום "??????",?
תשובה:
לכו ל-התחל-->לוח בקרה-->אפשרויות איזור ושפה-->לשונית מתקדם-->בחרו באפשרות הראשונה לבחירה "עברית".
------------------------
בעיה:
הסרגל שפה שעל השורת משימות נעלם לכם?,אנחנו נחזיר לכם אותו.
תשובה:
לכו ל-התחל-->לוח בקרה-->אפשרויות איזור ושפה-->לשונית שפות-->אחר כך לחצו על פרטים-->ואז בחרו באפשרות "סרגל שפה"-->וסמנו ב"וי" את האפשרות "הצג את סרגל השפה על שולחן העבודה"-->אישור-->החל-->ועוד פעם אישור.
------------------------
בעיה:
לא יודעים איזה כרטיס קול/מסך/רשת וכו' יש לכם?...יש לנו פתרון בשבילכם.
תשובה:
הורידו את התוכנה everest:
http://rapidshare.com/files/68037543...build_1066.rar
פתחו את התוכנה-->לחצו דאבל קליק על computer-->וקליק אחד על summary-->ויהיה לכם שם את כל המפרט של המחשב שלכם.
------------------------
בעיה:
שכחתם את הסיסמת כניסה למשתמש שלכם ב-Windwos?,יש לנו פתרון.
תשובה:
כבה את המחשב , הפעל מחדש , לחץ F8 עד למסך עם אפשרויות.
בחר בSafe Mode[מצב בטוח] ולחץ אינטר.
המחשב יעלה , עם רזולוציה ורמת סיביות נמוכה , אל תדאג , בחר במשתמש "Adminstator"
כנס להתחל , לוח בקרה , חשבונות משתמשים , שנה חשבון , בחר במשתמש ששכחת את הסיסמא שלו, בחר בהסר סיסמא , או בשנה סיסמא לצורך העיניין.
לאחר שסיימת כבה מחדש את המחשב והסיסמא החדשה[או הסרת הסיסמא] תיכנס לתוקף =]
------------------------
שאלה:
המחשב איטי? לא זז? נתקע?
תשובה:
ייש את המדריך של Michael1232:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?p=2845030
------------------------
בעיה:
לא מצליחים לראות סרט? יש שגיאה לגבי קודקים?
תשובה:
חסרים לכם קודקים!
בשביל זה יש לנו את K-Lite Codec Pack.
הורדה:
http://rapidshare.com/files/68040866/klcodec353f.rar
------------------------
בעיה:
אני מדליק את המחשב והוא מראה לי הודעה שבעוד דקה הוא ייכבה.
תשובה:
כנראה שנדבקתם בקובץ פשוט שהושתל במחשבכם ע"י מישהו.
הדליקו את המחשב, כאשר אתם רואים את ההודעה כנסו להתחל>הפעלה>כתבו שם "shutdown -a" (ללא מרכאות)
ההודעה תיעלם.
עכשיו יש לכם זמן לבצע סריקת וירוסים ורוגלות , בצעו את הסריקה ולאחר מכן וודאו שבתיקית הפעלה שנמצאת בתפריט ההתחלה, אין שום קובץ \ קיצור דרך שאתם לא מכירים
אם אינכם בטוחים שאתם מכירים את הקובץ , בחרו בו בקליק ימני>מאפיינים.
בתווית קיצור דרך תראו את הנתיב שבו נמצא הקובץ שהקיצור דרך מקושר אליו. אם הוא מקושר לתוכנה הכל בסדר, אך אם רשום shutdown -s -t 60 או משהו דומה, מחקו את הקובץ.
------------------------
בעיה:
קופצות לכם פרסומות? נמאס לכם? הנה פתרון.
תשובה:
עם יש לכם Windows XP + SP2 עשו ככה:
כנסו לדפדפן-->כלים-->חוסם הפריטים המוקפצים-->הגדרות חוסם הפריטים המוקפצים-->ברמת הסינון סמנו בינונית/גבוהה.
------------------------
בעיה:
המחשב שלכם מפוצץ? רוצים לעשות סדר? ? רוצים לעשות איחוי,אבל לא יודעים איך עושים? הנה פתרון.
פתרון:
הסבר:
מה עושה האיחוי? יודעים,בטוח שחלק ממכם פה לא יודעים מה עושה האיחוי,אז בואו אני יסביר לכם,
האיחוי מוצא קבצים שהתפזרו לכם במחשב,ומקבץ אותם בחזרה לאיפה שהם צריכים להיות.
הסבר קצר וטוב.
לא יודעים איך לעשות איחוי? הנה ההסבר שיסביר לכם איך להגיע לאיחוי:
כנסו למחשב שלי-->לחצו לחצן ימני על C או D (תלוי על איזה כונן אתם רוצים לעשות את האיחוי)-->ולחצו מאפיינים-->בחרו בלשונית כלים-->ובחרו באפשרות "איחוי כעת..."-->בחרו בחלון החדש שנפתח לכם את הכונן הרצוי לאיחוי-->ולחצו "בצע איחוי".
------------------------
בעיה:
הדפדפן עושה לכם קצת בעיות אם החשבונות משתמשים שלכם? בואו ותסדרו אותו.
תשובה:
1. נקו קוקיז,לא יודעים איך? הנה הסבר:
ניקוי קוקיז/cookie בדפדפן IE (אינטרנט אקספלורר):
כנסו לדפדפן-->בחרו באפשרויות למעלה כלים-->אפשרויות אינטרנט-->בחרו בלשונית "כללי"-->ובחרו באפשרות "מחיקת קבצי cookie"-->אישור.
2. ניקוי קוקיז/cookie בדפדפן FF (מוזילה פייר פוקס):
בחרו באפשרויות הדפדפן העליוניים כלים-->אפשרויות-->בחרו בלשונית "עוגיות"-->ולחצו על "נקה עוגיות כעת"-->אישור.
------------------------
בעיה:
רוצים להיפתר מהודעת השירות של מסנג'ר ולא יודעים איך? הנה תשובה.
תשובה:
לחצו על התחל-->הפעלה-->תרשמו services.msc-->חפשו את "messenger"-->לחצו על messenger לחצן ימני-->והפכו אותו ל-"לא זמין".
------------------------
בעיה:
רוצים לגבות את המחשב ולא יודעים איך? הנה התשובה.
תשובה:
לכו להתחל-->כל התוכניות-->עזרים-->כלי מערכת-->גיבוי-->יפתח לכם חלון,לחצו בחלון על האפשרות "הבא",(אם לא מסומנת לכם האפשרות "התחל תמיד במצב אשף" סמנו אותה ב"וי")-->בוחרים באפשרות "בצע גיבוי של קבצים והגדרות"-->הבא-->בוחרים ב"תן לי לבחור מה לגבות"-->הבא-->אחרי שלחצתם הבא,לחצו על ה"+" שליד "המחשב שלי"-->וסמנו את C ו-D-->הבא-->הכניסו תקליטון (דיסקט) לכונן דיסקטים (רשמו את שם הגיבוי שאתם מגבים לא משנה איזה שם)-->לחצו על הבא-->ולחצו לאחר מכן על "סיום",וזהו,האשף יתחיל לגבות את המחשב שלכם.
------------------------
בעיה:
המחשב לא נדלק מה עושים?
תשובה:
אנא בדוק את כבל החשמל , פתח את המחשב נקה מאבק אם זה לא עוזר , נשרף כנראה הלוח או הספק (קרוב לוודאי שהספק)
------------------------
בעיה:
המחשב עושה ריסטים בפתאומיות מה לעשות?
תשובה:
ישנם כמה גורמים לכך או מערכת הפעלה או משהו בחומרה , אם זה מערכת ההפעלה אז אנא עשו את הדברים שרשומים הנ"ל עם הוירוסים וניקוי המחשב , אם עשיתם זאת וזה לא עזר תנסו להפעיל הרבה מאוד דברים יחד כמו מדיה פלייר , מלא חלונות של אתרים , משחק , סרט ברקע וכדומה אם המחשב יעשה ריסט ז"א שהזיכרון RAM של המחשב נפגם וצריך ללכת לטכנאי לתיקון , אבל ישנם עוד שלל גורמים שיכולה להיות הבעיה אלו המרכזיים.
------------------------
בעיה:
עידכנתי את הוינדוס (הלא חוקי שלי) , ועכשיו יש לי סימלון ליד השעון של 30 יום אטיבציה , מה עלי לעשות?
יש להוריד את הקובץ הבא :
http://rapidshare.com/files/68035832/Crack_for_xp.rar
------------------------
בעיה:
איך להפוך את הכונן שלי מ FAT32 ל NTFS ?(ללא צורך בפירמוט)
תשובה:
הולכים להתחל --> הפעלה -->רושמים cmd לאחר מכן קופץ חלון דוס רושמים ככה:
קוד:convert X: /fs:ntfs
*במקום ה X את אות הכונן שאתם רוצים להפוך לדוגמה :
------------------------קוד:convert C: /fs:ntfs
המדריכים נכתבו ע"י shlomi7570 ו- Moshe נערכו וסדרו על ידי michael1232.