חברים אמרו שיצא צ'יפ בימאים מישהו יכול לעזור לי בלמצוא חנות טבה בשביל שלא יגנבו לי את הסוני 3
חברים אמרו שיצא צ'יפ בימאים מישהו יכול לעזור לי בלמצוא חנות טבה בשביל שלא יגנבו לי את הסוני 3
|
|
שלום.
כיום לא יצא עדיין שום צ'יפ לPS3.
יש לחכות בסבלנות ולראות מתי יוציאו. בכל מקרה, אם אתה מעוניין, תשאל באיזור המרכז,
אבל אני כמעט בטוח שעוד לא הוציאו צ'יפ לPS3.
^^^
הוא צודק.. עדיין לא יצא הצ'יפ ל PS3 הולך לצאת בקרוב..
אין עדיין ציפ אבל תקנה אקסבוקס 360 והגי טי אי החדש יצא עליו בקרוב
אני מציא לך לקנות את ה- PS3, זה קונסולה פצצה. אם אתה קונה אותה אני מציע לך לחפש את השישים GB שמקבלים איתו גם שני ג'וייסטיקים ושני משחקים - (STARTER PACK). מקבלים שם שני משחקים סוסים - MOTORSTOM - מרוצי שטח, RESISTANCE: Fall of Man - משחק יריות מגוף ראשון.
אני ממליץ בחום לקנות את ה- PS3, אני מדבר מניסיון, יש לי אתה וזה סוס.
נערך לאחרונה על ידי Assaf Sardi; 02-12-2007 בשעה 22:22. סיבה: שגיאת כתיב
אם אתה רוצה לקנות קונסולה זה האתר הכי טוב שיש אני קניתי מהאתר הזה מלא פעמים http://www.moniline.co.il/
סוף 2009 יצאה,אני יביא לך מיקום טוב לעשות (עם יצא),עם אתה יודע איפה זה המרכז של רמת גן עז תישאל שם הנשים למי יש חנות שקוראים לבעליה בני ,בטוח יהיה לו
ממה שאני יודע לא יצא אחי...
ובתור אחד שקנה את הסוני 3 לפני הרבה זמן והתלהבתי ממנו (וגם קנית במחיר טוב יחסית למה קניתי בארה"ב) אני אומר לך אל תקנה!!!!! עם כל השיכלולים והיתרונות לא כדאי לך! כל הקטע של הצ'יפ הורס א תהסוני 3!! למי אכפת מהכונן בלו ריי המסריח כשאתה לא יכול להוריד משחקים? אחי זה ממש מבאס תחשוב טוב טוב לפני שאתה קונה תחרא הזה! אם אתה אחד שאין לו בעיה לקנות משחקים ב300-400 שקל אז סבבה לך על זה אחלה קונסולה
אם לא לך על האקס בוקס בלי לחשוב אפילווו
חח איזה בסוף 2009 אתה תיקנה בכמעט אלף שקל צורב bluray ועוד כל דיסק ב20 שקל!
תעשה לי טובה...
מוכר פריצה לפלייסטישן 3 למעוניינים אפשר לפנות עליי.