תגידו מה סרט האקשן הכי טוב שראיתם ???
תגידו מה סרט האקשן הכי טוב שראיתם ???
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
|
|
ללא פחד עם ג'ט לי!! סרט חזק ביותר~~~
נערך לאחרונה על ידי avidorturgi; 29-11-2007 בשעה 09:09.
המבצר האחרון..
ו xXx שני הסרטים הכי טובים שראיתי..[מבחינת האקשן הם סוסים!]
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
לחצו כאן כדי לעבור לפורום סלולר וגאדג'טים!!
שרשרת פלאפונים
samsong R210 -> Nokia 6310i -> Nokia 6100 -> Nokia 6021 -> Nokia 6233 -> Nokia N73 -> Nokia N85Nokia N86
300
beowlf - סרט הפעלה הכי חזק השנה לפי דעתי
יש הרבה!!!!
יש את ביוולף.. xxx 300 שעת שיא 3..
מהחדשים זה:
WAR [ג'ט לי]
שעת שיא 3
ו...סרט דיי קצת אלים...אבל באמת שאני אהבתי, יש בו אקשן שכבר לא עושים היום...זה עם סטיב אוסטין מהWWE וגם השחקן הזה שמשחק בעקיצה ב60 שניות ובאקסמן את האיש הענק ההוא..וביורוטריפ את ראש האוהדים של מנצ'סטר...שכחתי את השם שלו...מבטא בריטי חזק..
קיצר קוראים לסרט - הנידונים...סרט טוב...
שעת שיא 3 ... יותר קומדיה מאקשן לדעתי .
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
לא יודע עם זה אקשן בדיוק אבל
"האיש שבפנים" סרט קטלני חובה!