קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. GunZ Online -אשכול רשמי
    על ידי falafel בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 22-10-2005, 15:16
  2. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 13:47
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 26-09-2005, 09:16
  4. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 21:45
  5. תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 00:00
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

[אשכול רשמי]הפמליה /entourage

  1. #1
    משתמש משקיע
    שם פרטי
    חגי
    תאריך הצטרפות
    07/2007
    גיל
    32
    הודעות
    3,171
    לייקים
    0
    נקודות
    1,001
    משפט מחץ
    stop trying to be the king cause the ace is back (dr. dre motherfuckers(
    מין: זכר

    ברירת מחדל [אשכול רשמי]הפמליה /entourage

    הסידרה נוצרה על ידי דאג אלן, שמשמש כמפיק בפועל וכותב את רוב הפרקים של הסדרה. הסדרה מבוססת באופן כללי על חייו של השחקן מארק וולברג וחוויותיו כאשר הגיעה לראשונה להוליווד. וולברג משמש גם הוא כמפיק בפועל של הסדרה. "הפמליה" היא אחת מסדרות הדגל של רשת HBO, ובדומה לסדרות אחרות של הרשת, יש בה התיחסות בולטת לסמים ולסקס. חלקים מהסדרה מצולמים ברחובות לוס אנג'לס ומקומות מוכרים כגון הסטיפלס סנטר ואחוזת פלייבוי. בפרקים רבים מתארחים שחקנים ,במאים, זמרים ולהקות בתפקיד עצמם, לתוספת גוון מציאותי לסדרה. בין האורחים ניתן למצוא: הבמאים זוכי האוסקר ג'יימס קמרון ופול האגיס; שחקנים כגון לוק וילסון וג'סיקה אלבה; זמרים כמו סנופ דוג וקניה וסט ולהקות כמו יו 2.


    הסדרה הייתה מועמדת ל-8 פרסי אמי ו-6 פרסי גלובוס הזהב. שיר הפתיחה הוא גרסה מקוצרת של השיר "Superhero" של להקת "ג'יינס אדיקשן". בספטמבר 2007 הסדרה זכתה בשני פרסי אמי - שחקן המשנה בקומדיה (ג'רמי פיבן) ועבור מיקס מוסיקאלי בקומדיה ו/או דרמה.



    עלילה

    הסדרה עוקבת אחר עלייתו לגדולה של שחקן קולנוע צעיר מקווינס בשם וינסנט צ'ייס, החל מסרטו הראשון (Head On) שהפך ללהיט. כל עונה נפתחת בסיומו של פרויקט גדול אחד ומסתיימת בסגירת חוזה על אחר. חלק מהסרטים הם שוברי קופות אדירים כגון "אקווהמן", וחלקם סרטי אינדי אמנותיים, שמוקרנים בפסטיבלי קולנוע. פרט לעסקי הסרטים, הסדרה מתעמקת ביחסים בין החברים לבין עצמם, כמו גם בינם לבין עשרות המנהלים, יחצ"נים, אנשי מכירות ועוזריהם העטים עליהם ללא הרף.

    מרבית הרגעים הדרמטיים ביותר (כמו גם האתנחתות הקומיות) נובעים מכך שכל אחד מחברי הפמליה תלוי נואשות באחרים: וינס, על אף הכריזמה הרבה והצלחה בלתי מבוטלת, עדיין חסר אונים ללא חבריו (למשל, עדיין ללא רישיון נהיגה); אחיו המבוגר ג'וני מנסה לרכוב על הצלחותיו, כדי להחזיר לעצמו את תהילת העבר (הזוטרה יחסית) בעסקי הקולנוע; חברו הטוב אריק מנסה למצוא את דרכו כמנהל אישי, בין עשרות מנהלים מנוסים ממנו וחסרי מצפון; וטרטל מזדנב ללא בושה על מנת להשיג לעצמו כל מה שיוכל. על כולם מנצח הסוכן של וינס, שגילה אותו בתחילת דרכו, ארי גולד. ארי נראה כחסר מצפון, מהיר חימה ומקלל ללא הרף, אבל מתגלה כנאמן ללא דופי לוינס, אותו הוא רואה כפרויקט חייו וחבר יקר. לאחר פרידות שונות (רובם תלויות בשקרים בלתי פוסקים מצד ארי) הקשר בין השניים תמיד מתהדק שוב.



    דמויות

    הפמליה
    • וינסנט "וינס" צ'ייס (אדריאן גרנייה): שחקן קולנוע צעיר מהשורה הראשונה של הוליווד. סומך על אריק חברו הטוב בעיניים עצומות כמנהל, נאמן לחבריו ואחיו גם באור הזרקורים, ומחזיק בעקרונותיו למרות הפרסום. בגלל מראהו ופרסומו נשים רבות מפתות אותו, ללא כל מאמץ מצידו.
    • אריק "אי" מרפי (קווין קונולי): אי הוא מנהלו האישי וחברו הטוב ביותר של וינס. הוא האחרון שעבר מניו יורק לבקשתו של וינס, נוטש מאחוריו קריירה כמנהל סניף של סבארו. וינס ואריק היו שכנים עוד מגיל 6. במסגרת תפקידו, אריק מסנן את התסריטים השונים המגיעים לוינס, ומנסה למצוא לו פרויקטים מתאימים. פעמים רבות הוא נכנס לוויכוחים עם ארי על רקע "מהו תפקיד טוב" לוינס.
    • ג'וני "דרמה" צ'ייס (קווין דילון): אחיו למחצה של וינס. הוא מבוגר יותר מהאחרים ובצעירותם שימש להם כאב רוחני. ג'וני הוא שחקן כושל שנוטה להתרפק על זיכרונות והצלחות העבר. הוא בעל מזג חם ונוטה לתת עצות ואנקדוטות משחק מוזרות. כאשר וינס הגיע לראשונה ללוס אנג'לס הוא גר בביתו של דרמה.
    • "טרטל" (ג'רי פררה): חבר ילדות של וינס ואריק. הוא משמש כנהג של הפמליה וידוע באהבתו לבגדים יקרים, ובעיקר נעלי ספורט לאספנים. הוא אוהב להאזין למוזיקת היפ הופ ומעשן מריחואנה באופן קבוע. טרטל מנסה לנצל את הפרסום של וינס כדי להרשים נשים ולהתחיל איתן, ומודע לחלוטין לכך שהוא חי משאריות של אחרים
    דמויות נוספות
    • אריאל "ארי" גולד (ג'רמי פיבן): סוכנו של וינס. הוא גילה את וינס בעקבות פרסומת שזה עשה בתחילת דרכו. הוא מתואר כאחד האנשים החזקים בהוליווד, אם כי לפרקים מוצגים סוכנים חזקים ממנו. ארי מנסה לדחוף את וינס לכיוון פרויקטים יותר פופולריים, המבטיחים יותר כסף בפחות סיכון, ובעקבות כך נכנס למריבות עם אריק. הוא ידוע בלשונו החדה ובמשפטי המחץ שלו (Let's hug it out, bitch).
    • לויד (רקס לי): לויד הוא עוזרו האישי של ארי, ונדד עימו במעבר בין סוכנויות שונות. לויד הוא גבר הומוסקסואל ממוצא סיני. מרבית השיחות בינו לבין ארי כוללות בדיחות לא תקינות פוליטית על נטייתו המינית, אך לויד סובל אותן בידיעה שארי מעריך אותו למעשה, ותלוי בו לחלוטין. לויד הפעיל לאורך הסדרה את מה שכינה "המאפיה של העוזרים ההומואים" - לטענתו, מרגלים הומוסקסואלים המקושרים אליו עובדים בכל משרד בהוליווד, ונותנים לו יכולת שליטה מוחלטת בהפצת כל ידיעה.
    • שונה רוברטס (דבי מזר היחצ"נית של וינס. לדבריה היא משמשת כאימו בחוף המערבי. כמו ארי, גם שונה נטולת מצפון וכל גינוני נימוסין, צורחת ומתעמרת בכל הסובבים אותה ללא הרף. עם זאת, היא מוצגת כאפקטיבית מאוד בעבודתה: כל שמועה על עסקיו של וינס שמגיעה לאוזניה מטופלת מיד, והיא שומעת הכל.
    • בילי וולש: במאי קולנוע גאון ומטורף. בילי מוצג כאמן מופרע ונטול כל עכבות, שאינו מוטרד כלל מהצלחה מסחרית, ורואה רק את האמת האמנותית מאחורי סרטיו. בעקבות בחירות שונות שלו (צילום סרטים בשחור-לבן) שנקטלו על ידי מפיצי הסרטים, הוא לא היסס להיכנס להתקפי זעם. ביים על וינס שני סרטים, ובעונה הרביעית יביים שלישי.
    אני אישית פשוט מת על הסדרה הזאת..היא לדעתי פשוט מעולה..פשוט קטעים מעולים..אם אתם מכירים תנו את הקטע שאתם הכי אוהבים..
    אני אהבתי את הקטע שארי שואל את לויד א"איך זה להרגיש שדופקים אותך בתחת"או משהו בסגנון ולויד עונה לו "לא יודע אני תמיד למעלה"חח
    ויש מלא קטעים עם לויד וארי שהם מעולים..וכל הקטעים שטרטל אי ווינס צוחקים על דרמה שהוא זקן וכאלה וואי פשוט מעולה..מה דעתכם?

    **עריכה**
    שכחתי לתת קרדיט לויקיפדיה קרדיט לא הכל אבל הרוב הם עשו...
    נערך לאחרונה על ידי kinghagai; 29-11-2007 בשעה 19:51.

  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש כבוד האוואטר של SpiderPig
    תאריך הצטרפות
    09/2006
    הודעות
    9,264
    לייקים
    3
    נקודות
    968
    משפט מחץ
    תנסה. מה יש לך להפסיד? את הלא כבר יש לך.
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    אתה כתבת את כל זה?
    אם לא תן קרדיט למי שכן כתב..

    בכל מקרה האשכול לא ינעץ, לבנתיים אין הרבה שפעילים בנושא של הסדרה, ויכולים להגיב פה הרבה.. אם יהיה פעילות באשכול של כל מיני משתמשים ינעץ.

  4. #3
    משתמש מכור האוואטר של GiDi
    תאריך הצטרפות
    04/2006
    הודעות
    1,942
    לייקים
    0
    נקודות
    112
    משפט מחץ
    אם נשים לא נוהגים!

    ברירת מחדל

    וואי התחלתי לראות לפני כמה שבועות... ופשוט בנזונה... אני עכשיו בעונה ה-3!! אני מוריד מTorrentLeech אז אני רואה המון פרקים כל יום... ממליץ מאוד על הסדרה... בסגנון מסודרים..
    עריכה: " אני אהבתי את הקטע שארי שואל את לויד א"איך זה להרגיש שדופקים אותך בתחת"או משהו בסגנון ולויד עונה לו "לא יודע אני תמיד למעלה"חח "
    לפני כמה זמן ראיתי את זה!!!! קטע ענק!! חולה על ארי בכללי וכל הקטעים עם אשתו קורעים..!!!
    וגם כל הקטעים שהם יורדים על דרמה.. גם היה מצחיק שהם שמעו אותו מאונן בקרוואן..
    נערך לאחרונה על ידי GiDi; 29-11-2007 בשעה 20:48.
    ManUtd
    Glory Glory Man United!
    Viva Tevez!

  5. #4
    משתמש כבוד
    תאריך הצטרפות
    08/2004
    גיל
    35
    הודעות
    6,621
    לייקים
    1
    נקודות
    883
    משפט מחץ
    ואוו! איזה אבסורד,אותו מקרר וגישה כל כך שונה!

    ברירת מחדל

    העונה החדשה נגמרה אני לא רואה סיבה לפתוח אשכול רישמי..
    וגם לעתיק מויקיפדיה לא נחשב אצלי לכלום =\

  6. #5

    ברירת מחדל

    אחלה סדרה אני מת עליה!ותנו קרדיט לבן אדם שהביא את כל המידע מה אתם אומרים שלהעתיק מויקיפדיה זה לא נחשב כלום עובדה שאם הוא לא היה עושה את זה זה לא היה פה עכשיו כי אתה או אני לא עשינו אז בטח שצריך לתת קרדיט!ודרך אגב אם יש לינקים לעונה השנייה אני ישמח!תודה.

    איזה פינגווין מניאק!!חח..

  7. #6
    משתמש כבוד
    תאריך הצטרפות
    08/2004
    גיל
    35
    הודעות
    6,621
    לייקים
    1
    נקודות
    883
    משפט מחץ
    ואוו! איזה אבסורד,אותו מקרר וגישה כל כך שונה!

    ברירת מחדל

    בסדר הבן אדם מנסה ליהות מנהל פה, ואם הוא רק יעתיק מויקיפדיה דברים זה לא יספיק אצלי =\

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 04:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,725 | הודעות: 8,201,318 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect