הודעה ישנה..
הודעה ישנה..
נערך לאחרונה על ידי מתבגרת; 08-06-2008 בשעה 13:35.
|
|
תנסי לדבר איתו על זה, או שאת יכולה להתחיל להתקרב אליו, את יודעת כמו שמתנשקים
לקרב את הפה שלך, הרי לנשיקה צריך 2 : ]
מקווה שעזרתי, אם לא מצטער![]()
נערך לאחרונה על ידי RoyalFlush; 30-11-2007 בשעה 14:59.
תגרמי לו לדעת שאת הביישנת ואת רוצה שמשהו יקרה אבל קשה לך לעשות את הצעד.
תקבעו להיפגש באיזה מקום כזה נחמד,שקט,לבד..
ופשוט תחכי שהוא יעשה את הצעד,אם הוא לא עושה,כניראה שהוא גם כמוך..
ואןי מה לעשות,תעשי את זה את.
תגידי לו את זה, תאמיני לי שהוא רק ישמח ואין
בן אני לא מאמין שיש בן אחד בחיים שתרמזי לו והוא לא יקפוץ
ישר על המציאה.. פשוט תרמזי לו שאת ביישנית והוא כבר יעשה את
השאר בשניה שהוא יבין את הרמז..
כאלו דברים הבנות אמורות ליזום בדר"כ.
תבואי את ותזמי נשיקות, חיבוקים, תחזיקי לו תיד וכאלה.
אין לך מה להתבייש מחבר שלך.
ואיי אתם ביישנים ברמות,אתם חברים ואפילו לא מתנשקים,אפילו שזה חסר לכם.
תגידי לו בטלפון או משהו שאת רוצה יותר רומנטיות ממנו בקשר והכול ותנסי להסביר לו כזה זה חשוב לך והכול (אל תאיימי בלהיפרד,זה רק יעשה רע).
תקבעי איתו עם עוד פעם להיפגש (אתם חברים,אתם אמורים להיפגש לפחות פעם בשבוע) ותראי אם הוא הפנים את מה שאמרת לו לגבי הרומטיות ,אם לא אז זה פשוט אומר שכנראה הוא מאוד רוצה אבל עדיין ביישן מידי.
שזה אומר שאת חייבת לעשות את זה,תיפגשו במקום רומנטי (או משהו שקשור אליכם),במהלך הפגישה תגידי לו פעמיים או שלוש ככה שאת נורא אוהבת אותו (בלי קשר לכלום ,סתם ככה) לקראת הסוף תסתכלי לו קצת בעיניים (כנראה יהיה חיוך כזה ואז אתם תסיטו את המבט ואז בחזרה מבט אחד לשני,ככה זה ביישנים חחח ובכלל נשיקה ראשונה) ופשוט תנשקי אותו,זה ממש יקדם את היחסים שלכם לשלב הבא,אחר כך את תראי שלהחזיק ידיים והכול כבר יבוא לכם בטבעיות והיו יותר נשיקות. אגב אני ממש ממליץ לכם להיות פתוחים אחת עם השני ביחסים,לספר להם על כל מיני דברים,אפילו אחד על השני מה מציק לכם מה הייתם רוצים לשנות והכול.
בהצלחה =]
תגרמי לו להרגיש שאת רוצה שתהיה נשיקה ...נגיד תדברי איתו אם הוא התנשק כבר פעם וכאלה
הכי פשוט בעולם ?
תגידי לו במסן ( אם את עד כדי כך ביישנית כנראה שתאכלי רק במסן להגיד את זה )
"תקשיב מאמי .. אני טיפה ביישנית ואני רוצה שנגיע למצב של נשיקה .. אבל אני מפחדת לעשות את הצעד הראשון"
משם תזרום השיחה
ותגידי לו בידיוק ככה זה הכי ישיר ואמיתי שיש
פפפפפפפפפפפפפפפעעעעעעעעעעאני יגיד לך דוגרי למה לא באלי לבוא?עשיתי שישלכו לי
SMS לטלפון של תחזית יומית מה יהיה היום לפי המזל שלי ורשמו לי שהיה לי יום ארוך ובערב אני צריך לנוח
- שנה טובה , שנה בלי מלחמות ומריבות (: -