האם בבראור בודקים מרפקים ובטן ל2 דקות או לדקה?? אשמח אם תענו...
האם בבראור בודקים מרפקים ובטן ל2 דקות או לדקה?? אשמח אם תענו...
|
|
מרפקים בודקים בלי הגבלת זמן.. כמה שאתה יכול בלי הפסקה.. אם אתה עושה הפסקה של שתי שניות ומעלה אז הפסקת
ובטן?
תלוי איפה.
מרפקים בלי הגבלת זמן.
בטן ברוב המקרים זה דקה במקומות שונים זה עד שאתה כבר לא יכול.
האמת אחי אני מתאמן לגדנע צלילה, ושמעתי שצריך לעשות בראור אולי את יודע איזה נתונים צריך להשיג ומה הפרוצדורות?...כמה זמן?...כמה צריך לעשות?
אם אני לא טועה לפי הטבלה של הבר אור בבטן צריך 86 ומרפקים 73 זה ה-100 אחוז במקצים הללו.
בריצה בסביבות ה-7 דק' אמור להיות מצוין.
מרפקים עושים עד לאגרוף-מי שלא הבין את ההמחשה מישהו שם את האגרוף שלו מתחתיך וכול נגיעה רק נספרת
שאלה למבינים בעלי ניסיון...אני רוצה להגיע לשייטת, חלק ממליצים לי לעשות את הגיבוש דרך יום סיירות כי ככה אתה הכי מוכן...וחלק אמרו לי ללכת דרך הגדנע מהי ההמלצה שלכם?..
אפשר...אבל אני חושב שאם אתה נכשל דרך הגדנע אתה חייב לעבור בהיצטיינות אתהגיבוש אחרי יום סיירת אני חושב ככה קראתי...
חרטא ברטא.... הגיבוש של הגדנע לא קשור בכלל לגיבוש של היום סיירות...
לי היה את הגדנע עוד לפני הצו ראשון ככה שאפילו לא הייתי רשום אצלהם בכלום... יש לי חבר גם שהיה בגיבוש דרך גדנע ואפילו לא סיים, ועבר יום סיירות שייטת ואת הגיבוש הוא גם עבר.
חלאס להתווכח על זה... יש קריטריונים של יום סיירות ויש קריטריונים של הצבא שאליהם תגיעו אחרי גיוס... זה לא עקרוני עוד 5 מרפקים לפה או לשם
ישי התותח
אריאל עברת את הגיבוש בגדנע?