קודם כל זה אשכול מסוג "דעה" ובו אני יציג את הדעה שלי לסידרה.. יש את זה בפורום סרטים כללי אני לא רואה סיבה למה פה אי אפשר לפתוח הרבה דיונים עם הדעות שלכם =]
עכשיו, בקשר לסדירה: אני בדיוק סיימתי לצפות בה (לקח לי שבוע וקצת להשלים ואני לא מצטער על שניה אחת שאני ישבתי ליד המחשב)..
הורדתי את הפרק הראשון וישר תוך רבע שעה כבר שמתי את כל העונה להורדה. אפשר לראות ישר בפרק הראשון שזאת אחת מהסידרות האלה שאתה חייב לראות.
אי אפשר לכתוב סוג של ביקורת/דעה על הסידרה בלי להתייחס למשחק המצויין של "דקסטר" הידוע גם כמייקל סי.הול (שיחק גם בעמוק באדמה, גם שמה הוא שיחק בצורה טובה) השחקן הזה נותן הרגשה של מטח בכל תזוזה בפנים שלו. גם הכתיבה ודיאלוגים בסידרה הזאת מצויינים, פשוט כתיבה ותסריט מהנדירים שראיתי.. לכל מילה יש משמעות בפרולוג הפנימי של העלילה. גם אפשר לראות שמכניסים הרבה ציטוטים מספרים ויש הרבה התייחסות לסיפורים ידועים..
הרבה זמן לא הרגשתי ככה על סידרה ולדעתי היא אחת הסידרות היותר טובות שנוצרו..
אבל לא הכל טוב, היו כמה דברים שעצבנו אותי.. קודם כל למה לעזאזל החליפו את השחקן שמשחק את הילד של ריטה? מה הם חשבו שלא ישימו לב? בעעע זה מראה על חוסר מקצועיות ותאמת חשבתי שהסידרה קצת חובבנית בגלל זה. עוד משהו שעצבן אותי זה שיש תחושה שהעלילה הכללית בעונה הראשונה לא מתחברת עם העלילה בעונה השניה אני לא רוצה לפרט כדי לא להרוס למי שלא ראה..
בכל מקרה תקחו את הדעה הזאת גם כהמלצה ורוצו להוריד אותה

ציטוט ההודעה