ואיייייי..... אתם פשוט לא מאמינים איזה "יבש" היה כשיצאתי היום עם כמה ילדים... ואללה ולא יצאתי כבר לפחות שנה ככה... מאז כיתה ו' נירא לי( אני כתה ח'). קיצר... הלכנו לסרט, וקיצר הבנות איחרו... וחיכינו שעתיים לסרט המזד*** הבא... והם כאלה ילדותיים! צועקים באמצע הרחוב ועושים כאלה דברים שטותיים... כאילו לא אכפת להם מכלום. קיצר עברנו, טוב זה עוד היה יחסית בסדר... אבל כדי להגיע לשם, זה היה יחסית רחוק, אז איזה חבר שלי( לא בטוח כבר שהוא כזה חבר)... יכל היה לקחת אותי לשמה... ולא לקח( חבר שלי שאל את זה שיכל להסיע אותנו אם הוא יכול לקחת אותי), למה? כי אני ועוד אחד נדבר על המשחק(משחק און-ליין) "מאחורה"( זה ששאל אותו, הוא זה שמשחק במשחק, אני לא אפרט)... ולא ניהיה עם כולם... ואיייי איך התבאסתי ממנו... פעם הוא היה מזה נחמד וכייפי וחברותי... ועכשיו... קיצר גם דפק לי קטע מסריח... אמא שלי בסוף שכנע אותי ללכת והיא הסיע אותי... טוב קיצר בסוף לא נראה שמישהו שם על זה אז הייתי איתו ככה... בסבבה אם אפשר לומר. והם כאלה ילדותיים ורק חבר אחד שלי שמה מתנהג נורמלי... אני והוא הצענו לנסוע משם וללכת לטייל... ולהסתובב קצת בטיילת( בנתניה). והם כאלה... "לא, לא, מה לטייל בואו נראה סרט... נחכה לסרט מה כבר יקרה"... משהו בנוסח הזה.
קיצר חיכינו בחוץ כמו איזה מפגרים שעה וחצי שעתיים... והגענו לסרט... טוב, ראינו סרט קומדיה\רומנטיקה, ובתכלס... טוב לא משנה, היה בסדר. קיצר אני בטוח ב-100000000000% שאם היינו הולכים לטייל היה יותר כייף... היינו מכירים כמה בנות... ככה היה יותר כייף( נראה לי לפחות), אוכלים קצת משהו טעים. קיצר חבריה הינה השאלה שלי... איך אני יכול להפוך אותם ככה ליותר "בוגרים"... אם אפשר להגיד, יותר רציניים\ לא שטותיים כמו ילדים קטנים? א? או שאי אפשר, הם יתבגרו לבד או שזה האופי שלהם... הבנות דווקה היו בסדר... זה דווקה הבנים שמשתגעים( חוץ מאחד... זה שמשחק איתי באותו משחק און-לין הזה והוא בפורום הזה אקטיבי גם... אני לא אגיד את שמו או את הכינוי שלו משמירה על פרטיות, אולי הוא לא רוצה).
טוב אם הגעתם עד לקטע הזה אני בטוח שנהנתם מהחפירה שלי....
טוב אתם לא חייבים לענות או משהו אבל אם אתם יכולים לתת עצה או עזרה כלשהי, בכייף.
אני מפרסם את זה באנונימי מיסיבה שאולי אחד שיצא איתי יראה את זה אולי? אם אתם רוצים לדעת מי אני... למרות שזה לא משנה אתם יכולים לשאול אותי בפרטי( אם זה אפשרי).
טוב תודה לכולם.

.
ציטוט ההודעה

הכל לטובה .