שלום לכם מתי שאני עושה אתחול מחדש של המחשב מתוך הxp המחשב פשוט לא עולה רק שאני מחכה 30 דקות לערך כשהכבל של החשמל בחוץ אז הוא לפעמים עולה מה לעשות? איך ניתן לתקן את זה?
שלום לכם מתי שאני עושה אתחול מחדש של המחשב מתוך הxp המחשב פשוט לא עולה רק שאני מחכה 30 דקות לערך כשהכבל של החשמל בחוץ אז הוא לפעמים עולה מה לעשות? איך ניתן לתקן את זה?
|
|
מה זאת אומרת לא עולה? לא נדלק? מסך שחור? כשהוא עולה, יש צליל כלשהוא?
מה זאת אומרת שהכבל בחוץ? תפרט קצת יותר.
נערך לאחרונה על ידי baSS4; 01-12-2007 בשעה 15:31.
נדלק אבל אין שום דבר המחשב עובד אבל המסך לא מראה שום דבר והוא עובד ואין צליל כלשהוא ושהחוט של המחשב המחבר בין המחשב לחשמל.
אחי גם לי זה היה קורה..[ אם אני מבין נכון..]
אל תעשה איתחולים מקס' תכבה תמחשב ותדליק שוב... עם זה עדיין זה בעיה במאבד שלך אחי..
גם לי זה קרה היה לי בעיה גם במאבד וגם בכרטיס מסך..
אתה גם יכול לנסות לעשות פירמוט לפעמים זה גם עוזר..
נערך לאחרונה על ידי MaroKaI; 01-12-2007 בשעה 15:41.
עשיתי פירמוט לא מזמן (אתמול) וזה קרה לפני ואחרי
אז זה בעיה במעבד או משהו אחי..
אולי לא במעבד אבל ברור כבר שזה משהו בחלקים של המחשב..זה לא בעיה של חומרה שנמצאת בתוך המחשב..
דבר עם מישהו..
צריך לראות את בעין..
אולי תצטרך להחליף איזה שהוא חלק..
יכול להיות שהמעבד שלך חם..
תראה דרך התוכנה הזאת http://rapidshare.com/files/68037543...build_1066.rar
נערך לאחרונה על ידי MaroKaI; 01-12-2007 בשעה 15:49.
המעבד שלי לא חם בדקתי עם התוכנה מה עושים? (אגב מתי שאני מכבה לגמרי מהווינדוס אז זה מדליק)
אז יש לך בעיה עם אחד החלקים במחשב - יש מצב כרטיס מסך..
לא נכון כי המסך שאני מנסה להפעיל מחדש הוא מראה את הלוגו שלו אבל המחשב עצמו לא עולה(הלוח אם של הביוס גם)
אז מוזר מאד בכל זאת תודה על העזרה!!!
עוד מישהו יכול לעזור?
כל הרבה דברים לא נכונים בהודעה אחת...
בוא נעשה סדר בדברים.
שאתה מדליק את המחשב אתה רואה את הלוגו וכו' לפי מה שאתה מתאר (ואני מקווה שאני מבין נכון) שלב סדיקת הזיכרון של הביוס כן עולה אבל הוא לא מגיע לשלב של מערכת ההפעלה? עד כאן נכון?
אם כך ראשית נסה להגיע למערכת במצב בטוח (SAFE MODE) בד"כ ע"י לחיצת F8 מספר פעמים עד שאתה תגיע לתפריט הסייף מוד.
מכאן תדווח מה קורה. כל הודעה הכי קטנה תדווח.
אני ממתין
אז זהו שהביוס לא עולה מתי שאני עושה הפעלה מחדש!
ודרך אגב הצלחתי לתקן את זה!
הוצאתי את הכבל החשמלי (המחבר בין המחשב לשקע החשמל) הדלקתי מחדש את המחשב עד שעלה הביוס לחצתי delete וזה נתן לי את ההגדרות הלכתי לexit ושם לחצתי load משהו (טען הגדרות ברירת מחדל בעברית) ואז זה עשה לי אתחול למחשב והופ ברוך השם התקלה נעלמה!!!
ותודה לכם על המאמצים לעזור לי תודה!!!!!!!!!!!!!!
נערך לאחרונה על ידי דניאל147; 02-12-2007 בשעה 03:40.