טוב האממ הכל מסטנד אפ,ברור שכששומעים את זה זה יותר מצחיק..
מכירים את זה שאתה יושב עם אבא שלך באוטו,והוא כזה עושה לך מורשת קרב עובר עם היד על הנוף ואומר לך: "אתה רואה את זה? כלללל זה...לא היה!,כללל הבניינים האלו....לא היו!,פהה היה רקקק חול!"
כאילו אבא שלך נולד במאדים!
מכירים תסדרות האלו שהיינו רואים כשהיינו קטנים..?
היו המון רמיזות לסמים ולא שמנו לב,למשל פיטר פן,קצת אבקה ממרי לשמיים בחייכם..?
אפילו במשחקי מחשב,פקמן,כל היום דופק אקסטות! אחרי זה הוא מתפלא ששדים רודפים אחריו נו באמת..
מכירים את זה שבליל הסדר משאירים כוס לאליהו הנביא?!
מה הקטע?,נגיד אליהו הנביא בא דופק בדלת אומר "הגעתי!". מה עושים?!
אז יש כוס יין נותנים לו לשתות..אחרי זה הוא הולך לבית אחר גם שותה כוס יין,ככה עובר מבית לבית ואז ב-1 בלילה אתה מקבל דפיקות בדלת והוא מופיע לך מסטול "שלום אני אליהו הנביאאא...."
מכירים תקבצנים האלה בכבישים?!
מה הקטע פעם הם היו יושבים באיזו פינה ואם הייתה רוצה הייתה בא נותן לו כסף,היום לא! באים אליך עד האוטו,יעני הומלס טייק אווי!
מכירים את זה זה שאתה שואל מישהו ברחוב איפה זה מקום מסוים,נניח לאיזור תעשייה,תמיד יש תמבאס הזה שיגיד לך "פייייייייי.....איפה אתה איפה איזור תעשייה....עזוב לך למקום אחר.."
מכירים את זה שאתה קונה נעליים מבסוט רצח ותמיד יש תמניאק הזה שישאל אותך בכמה קנית ואז הוא יגיד לך שאתה פראייר ויכלת לקנות ביותר זול?!
מכירים את זה שאתה בא לקולר,ואיתך מגיע מישהו באותה השנייה,ואז הוא דופק לך תמשפט הכי מפגר: "אני רק רוצה לשתות.."
מכירים את זה שאתה שואל את המוכר במכולת "אח שלי כמה זה קולה?" ואז הוא עונה לך "5,קר 6" למה כמה עולה קירור?! תביא כבר כל כל החשבון חשמל וזהו! תביא גם מים,ארנונה מיסים!!
חחח יאללה זהו נימאס לי..
תגיבווו [=

"
ציטוט ההודעה

<