הורדתי קונפיג והאו שינה לי את הכתב לכתב לא מובן למישהו יש פקודה לשנות את הכתב חזרה למקורי??
ובינד שבF4 אני מחליף את היד של הנשק ליד ימין
הורדתי קונפיג והאו שינה לי את הכתב לכתב לא מובן למישהו יש פקודה לשנות את הכתב חזרה למקורי??
ובינד שבF4 אני מחליף את היד של הנשק ליד ימין
נערך לאחרונה על ידי SB11; 02-12-2007 בשעה 01:33.
|
|
מה זה כתב לא מובן?
הצבע הוא שונה?
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 02-12-2007 בשעה 02:30.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
הנה הוספתי תמונה שיהיה יותר קל כי אי אפשר להסבר בכתב
![]()
תשנה ת'רזולוציה של המשחק בהגדרות!
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
זה לא קושר.. רק כשאני רואה את התוצאות זה ככה.. בכל המקומות האחרים שזה נורמלי.. אמרתי כבר שזה בגלל איזה קונפיג שהורדתי
גם רואים שבצ'אט זה בסדר
נערך לאחרונה על ידי SB11; 02-12-2007 בשעה 15:06.
איזה קבצים היו בקונפיג?
אני לא זוכר ...
אני לא בטוח קראו לו bigun cfg אני מחפש אותו כדי להראות לך
נערך לאחרונה על ידי SB11; 02-12-2007 בשעה 15:24.
אז תחליף קונפיג או שתנה רזולוציה או שתתקין את הקונטר מחדש!
^^קרדיט ל- RoyTheKing על הסוסה למעלה^^
כבר החלפתי קונפיג פעמים זה לא עזר..
ניסיתי להמנע מלהתקין מחדש כי אחרי זה צקיך לטעון מפות מחדש.. אבל לא הייתה לי ברירה .. והכתב חזר למקורי..
אז תשמור דברים חשובים שיש לך בקונטר ואז תתקין את הקונטר מחדש
^^קרדיט ל- RoyTheKing על הסוסה למעלה^^
מה אתה חושב שעשיתי!?!?! שמרתי את config, userconfig, serverbrowser, pach
די אני מתתתת פה "ani iaanos aotha"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח