שאלה על כמה תפקידים:
1) מש''ק ביטחון מידע - ג'וב שווה, קשה להגיע?
2) וובינט ואשכול שפות זרות אם אפשר בבקשה עוד מידע על התפקידים החזקים האלו ואיזה מבחנים אני צריך לעבור בכדי להתקבל אליהם?
3) שחקים - מה זה?
אלו תפקידים מבוקשים?
תודה על העזרה והתמיכה
שאלה על כמה תפקידים:
1) מש''ק ביטחון מידע - ג'וב שווה, קשה להגיע?
2) וובינט ואשכול שפות זרות אם אפשר בבקשה עוד מידע על התפקידים החזקים האלו ואיזה מבחנים אני צריך לעבור בכדי להתקבל אליהם?
3) שחקים - מה זה?
אלו תפקידים מבוקשים?
תודה על העזרה והתמיכה
|
|
1) תלוי מאוד איפה אתה נופל, מה המומחיות שלך, אם אתה אוהב לעבוד במחשבים ואיזה שפה אתה עובד. אישית לא ממליץ לך.
2) לא יכול לעזור לך הרבה.
3) אחד הפרויקטיים האיכותיים של צה"ל חפש באינטרנט אני מעדיף שלא לפרט. (ממליץ)
בהצלחה
אוקיי יותר מידע,
מה הכוונה, אם אני אמרתי בראיון אישי שאני אוהב להרכיב דברים ואני לא הולך לקרבי לאיזה תפקידים כדאי לי ללכת?
אם אתה יכול פרט בבקשה בנוגע למש''ק אבטחת מידע, איפה כדאי ליפול, האם אתה מכיר מישהו ששירת שם?
אם אני יודע אנגלית ברמה מעל הממוצע בהרבה (שפת אם כמעט) זה יכול להיות טוב במודיעין?
אני כעיקרון מחפש תפקיד עם אנשים ברמה (ואמרו לי שבמודיעין אני יקבל את זה) וכמובן תפקיד שדורש חשיבה רבה.
עריכה * וכמובן אני מחפש מקום שבו יש הרבה נקבות, (: LOL
וברמה. ולא "מקופלות"
נערך לאחרונה על ידי emek; 03-12-2007 בשעה 21:08.
אני יודע הרבה מאוד דברים בכללי, אז אולי עדיף שמישהו שיודע ייענה אבל אני יינסה לענות לי באמינות למה שאני יודע...
להרכיב דברים ייכניס אותך לאזור הטכנולוגי, זה יכול להיות בחיל האוויר ובמודיעין. נגיד להרכיב כל מיני דברים לחיל כמו פצצות ומטוסים בדרך כלל התפקידים האלו לא כל כך טובים רק אם אתה עתודאי. בקשר למודיעין לצערי אני לא יכול לפרט אבל הם ייפנו אלייך לא אתה אליהם. מש"ק אבטחת מידע זה בדרך כלל בבסיס פתוח מומלץ מה שהכי קרוב לביתאבל באיזה בסיס יהיה לך הכי מעניין אני לא יכול לעזור לך.
מודיעין מחפשים אנשים שיודעים ערבית, אנגלית לא חסר.
במודיעין תקבל אנשים ברמה אבל אם אתה מחפש בנות לא תקבל פרצופים חמים במיוחד זה ידוע
בקשר למש"ק אבטחת מידע כדי שתשאל מישהו שיש לו ניסיון.
אוקיי אחי תודה איזה תפקידים של הרכבה ואני מתכוון טובים יש?גם האם אני יכול לגשת למודיעין לבד ולעשות את המיונים לבד?