תגידו מה אני צריך לעשות כדי שאני היה יותר מהיר (בריצה)
2 מה אני צריך לעשות כדי שבהורדות ידיים אני יותר חזק על איזה שריר זה עובד ואיך להתאמן עליו ולחזק אותו?
תודה מראש והמשך יום נעים =]
תגידו מה אני צריך לעשות כדי שאני היה יותר מהיר (בריצה)
2 מה אני צריך לעשות כדי שבהורדות ידיים אני יותר חזק על איזה שריר זה עובד ואיך להתאמן עליו ולחזק אותו?
תודה מראש והמשך יום נעים =]
|
|
בקשר למהירות,אתה צריך לרוץ הרבה בשיא המהירות,על מנת שהגוף שלך יקבל את זה שאתה רץ ומהר,ונגיד אתה עושה מבחן ריצה,אז אתה כבר תהיה רגיל לזה.
אני למשל עשיתי 37 שכיבות שמיכה בדקה,אחרי חודש שהתאמנתי עשיתי 67 שכיבות,אז ממליץ לך שתרוץ ותתאמן.
כדי להיות יותר מהיר בריצה אתה צריך דבר ראשון להתאמן נראלי יש בנעוץ או פשוט פעם ביומים לרוץ
וגם לפתח שיטת ריצה מתי בשודקים אותך נגיד אם זה 400 אז אתה רץ מהר הכל אבל 2K אז ריצה רגילה הכול
ובקשר לשנייה אם אין לך משקולות את שכיבות שמיכה-מפתח גם חזה ואם יש אז רגיל להרים תמשקולות [יד אחת]
כדי לשר מהירות ריצה יש תרגיל שנקרא הפוגות..זה אומר..לרוץ מאה או מאתיים מטר ספרינט כל הכוח..[לפי יכולת או מאה או מאתיים] ולחזור בריצה קלה...ככה איזה 4 פעמיים זה משפר ריצה לטווחים קצרים...
הורדת ידיים זה שרירי אמה ויד קדמית
תרוץ הרבה ספרינטים
הורדות ידיים זה אימונים על היד...אמה יד קידמית ויד אחורית
גבעתי - יחידת סגולה
לשפר מהירות ? ריצה קצרה ? בנונית ? ארוכה ?
לכל ריצה יש תוכנית אימונים שונה לחלוטין כדי לשפר את המהירות
קרא חוקים
בקשר לריצה-
אתה צריך להתאמן,תרוץ יותר תעבוד על שרירי הרגליים ותרגיל את עצמך לרוץ הכי מהר.מה שאני עושה זה פשוט,לרצות להגיע למקום ראשון גם אם זה לא תחרות.ואני מצליחה,זו עובדה.[ועכשיו סתם להשוויץ: הגעתי למקום 1 בריצה קצרה(וקפיצה לרוחק
)]
בקשר להורדת ידיים-
תרים משקולות,אותו דבר תחזק את שרירי הידיים שלך.תעבוד עליהם הרבה.
אני בת.תודה.
בשביל להשתפר בריצה צריך להתאמן המון.. השאלה באיזה ריצה אתה רוצה להשתפר? האם ריצה קצרה ואז זה כוח מתפרץ או אולי ריצה ארוכה ואז זה יותר סיבולת לב ראה?
השרירים הכי פעילים בהורדת ידיים הם היד הקדמית ושרירי האמה יעני השרירים מתחת למרפק בצד הפנימי של היד..
יש מספר תרגילים של הרמת משקולות שיכולים לחזק את השרירים הללו..
. שרירי אמה והביצפ. הורדת ידיים. וכמו שאמרו יש הרבה סוגי ריצה שונים וזה תלוי מה אתה רוצה לאמן.