תשמעו אני לא יודע מה איתכם אבל אני לפני כמה שנים נכנסתי מאד חזק לכל הקטע של המאגיה והמיסטיקה וזה עדיין מעניין אותי.
הייתי הרבה באתר הזה:
http://www.magick.co.il/ (אתר ישראלי מאד טוב למאגיה ומיסטיקה), חיפשתי הרבה מאד מאמרים באינטרנט וקראתי חלקם היו מאד ארוכים ובאנגלית.
ומה שהבנתי מכל הסיפור הזה, שבאמת נכון, לא כל מה שאנחנו לא רואים או לא שומעים- לא קיים, אלא יש דברים שלא ניתן להסביר אותם והם קיימים, כמו מסע אסטרלי למשל.
ועכשיו לעניין, העניין הוא שפה במדריך שלך אתה מספר את זה כאילו זה מאד מאד מאד קל, אז לא, ממש לא, דרושים הרבה מאד שעות של אימונים, המון שעות של אימונים, באתר הזה שהבאתי למעלה יש פורום והאנשים שם מספרים שלקח להם שנים עד שהם הצליחו לעשות מסע אסטרלי במלואו, או עד שהצליחו להזיז חפץ בעזרת טלקינזיס (ואחים שלי, מי שלא מאמין שלא יאמין אבל גם אני לא האמנתי וראיתי בנאדם מול העיניים שלי מכופף כפית ואני הבאתי לו את הכפית מהבית שלי ולא היה על הכפית שום חומר ולא היה ביד של הבחור שום חומר ועקבתי שניה בשניה וזה לא זריזות ידיים כי יד אחת הייתה צמודה לגוף כל הזמן, בקיצור אם אתם לא רוצים אל תאמינו, זה קיים וזו עובדה).
בקיצור, לאנשים האלה לקח שנים לעשות את הדברים האלה, זה עניין של אימונים קשים, מי שרוצה להיכנס לזה שייכנס אבל אני לא ממליץ, זה לאנשים מאד מאד חזקים באופי מי שלא חזק שלא יתחיל, עצה שלי, וגם זה באמת המון זמן של אימונים, זה כמו ללכת לחוג בלחימה ועם הזמן מתאמנים ומצליחים לעשות תרגילים טובים יותר והופכים לחזקים יותר, זה אותו דבר עם מאגיה ומיסטיקה, לא קורה בשנייה כמו שהחבר למעלה מתאר.
תיכנסו לאתר שנתתי, מאד מעניין, תקראו את התגובות בפורום, יש שם אנשים שהצליחו לעשות כבר מסע אסטרלי והם עושים כאלה כל בוקר, בשבילם זה כבר קלי קלות.