אלוף עולם..
פעמיים אלוף אירופה..
אלוף איטליה..
ומעכשיו גם מלך השערים של המפעלים האירופיים בכל הזמנים.
פיליפו אינזאגי עם 63 שערים.
שחקן ענק!
במשחקים החשובים תמיד הוא נמצא איפה שצריך אותו ומכל חצי מצב הוא עושה שער.
סקורר ברמה שלא יאומן.
אלוף עולם..
פעמיים אלוף אירופה..
אלוף איטליה..
ומעכשיו גם מלך השערים של המפעלים האירופיים בכל הזמנים.
פיליפו אינזאגי עם 63 שערים.
שחקן ענק!
במשחקים החשובים תמיד הוא נמצא איפה שצריך אותו ומכל חצי מצב הוא עושה שער.
סקורר ברמה שלא יאומן.
|
|
את רוב השערים הוא כבש בליגת האלופות הוא מאחור רוד ואן ניסטרלוי אבל זה ברור שראול יעבור אותו אני מאמין שגם רוד .. ריאל כובשת כל כך הרבה שערים עזבו כמה שהיא סופגת זה די מטורף .. יש לה ממוצע מתוך 14 משחקים 2 גולים למשחק.. ל14 משחקים זה ענק .. ראול יעבור אותו 100 אחוז השאלה זה עם שבצנקו וRVN יעברו אותו , גם ראול מלך השערים של ליגת האלופות![]()
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 05-12-2007 בשעה 01:09.
Siete
חצי מהגולים בטח הוא עשה בגביע האופא. השאלה כמה יש לו באמת בליגת האלופות
שחקן גדול..
יודע לכבוש מכל מצב, פשוט חלוץ מעולה!
ד"א..
תומר,
תחזיר ל- red devils!!!!!!!!!!
![]()
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 05-12-2007 בשעה 11:41.
יש לו מלא בליגת האלופות יש לו 49 או 51 אני לא זוכר חושב 49 וללראול יש 57 ...
ראוליטו יעקקוף אותו בדוק :\
Siete
שונא אותו אני לא אוהב את השחקים האלה שמתחזים ועל כל שריקה רצים לשופט..
נכון שעם תוצאות אי אפשר להתווכח אבל אני מעדיף עליו ראול ורוד
גם אני לא אוהב אותו הוא כל הזמן עושה הצגות
חח מזה משנה אוהב אותו או לא תראה איזה סקורר הוא בליגה מילאן סתם חרא ואני מאמין שהם גם לא יקחו את ליגת האלופות השנה אבל חח לפני שנתים וזה..
Siete
דבר אחד בטוח - אינזגי תמיד רעב לשערים.. וגם בגיל 34 הוא הראה לכל העולם שאמנם טכניקה ומשחק עם הכדור אין לו - אבל להבקיע שערים כשצריך הוא יודע יותר טוב מכולם ועל זה מגיע לו שאפו.
מזל טוב לבחור הצנום הזה.. שאחרי כל שער שלו הוא משתגע משמחה.. פשוט אושר לראות את הבחור שמח וצוהל ככה.. אני לא אשכח איך הוא צעק ורץ בשערים שלו נגד באיירן מינכן ברבע גמר שנה שעברה, או בגמר נגד ליברפול..
ריספקט!
וואי סקיילאנסר לא הייתי פה איזה חודש לא הפסקת לחפור על ריאל הא?
מזל טוב לפיפו למרות שהוא הומו קצת
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
הוא פשוט ווינר. אין לו איזה טכניקה יוצאת דופן או משהו כזה, הוא יודע להיות במקום הנכון בזמן הנכון ולנצל את זה [למרות שהוא החטיא משער ריק מול ריינג'רס, מעידה קטנה].
צודק. זה לא עניין שהוא טכני או עם יכולת סיום טובה. זה פשוט אופי שהוא במשחקים שכולם לחוציחם בהם, הוא יודע לנצל את זה ומתעלה על הלחץ.
הרבה גולים שלו מזכירים לי 2 גולים של בניון ב8-0 של ליברפול שהוא הכניס ממטר חח.. יש לו גולים לפעמים שאין מצב שמחמיצים אותם אבל יש לו גם החמצות כאלה חח..