קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. באטל ביני לבין HumanMetal
    על ידי ƒire Man בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 26-08-2006, 17:21
  2. |הצבעה| באטל ביני לבין חבר שלי
    על ידי Ron23 בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 22-07-2006, 11:40
  3. הצבעה לבאטל ביני לבין dr.ed ו ShAi0S ו SkMan
    על ידי MX2 בפורום באטלים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 02-01-2006, 14:57
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

מכתב ארוך... ביני לבין עצמי..

משתמש אנונימי
    אורח

ברירת מחדל מכתב ארוך... ביני לבין עצמי..

אח... כמה שאני אוהב אותך.. אני בטוח שאת לא מרגישה אותו הדבר כלפיי.. בחיים שלי לא הרגשתי ככה... אני מרגיש חלש לידך... טוב לי איתך... כשאני אומר לבחורה שאני אוהב אותה.. אני לא באמת מתכוון.. או יותר נכון לא התכוונתי... אף פעם... אני רוצה אותך לידי תמיד.. רק שראיתי אותך.. אוף.. אני אוהב אותך.. וזאת פעם ראשונה שאני באמת מתכוון לזה.. אני רוצה להגיד לך שאני אוהב אותך ממש ממש.. אבל אני מרגיש שאני מתנהג כאילו אני לא גבר ממש.. ושאם אני יספר לך.. את תחשבי שאת חברה של איזה.. בואי נגדיר את זה ככה.. קצת פמיניסטי אבל בכל זאאת.. "נקבה".
    אני אוהב לראות אותך, אני אוהב לשמוע אותך, אני אוהב את הריח שאת משאירה לי על הכרית שאת בטעות נרדמת אצלי בחדר, אני אוהב להסתכל לך בעיינים, אני אוהב לעשות לך נעים בידיים, אני אוהב... אותך.

התחושות שאני מרגיש הם של חלש אופי, אני רוצה לספר לך כלכך.. אבל אני.. אני לא יודע..

אני רוצה אותך, אוף.. את כבר שלי אבל... לא מספיק... אני רוצה אותך איתי לנצח.. אני בוכה, תמיד שאני נזכר בחיוך שלך, יש גם פעמים שאני בוכה בשקט, בלב, וזה כשאת מסתכלת עליי.. שאנחנו מתנשקים.. אני מרגיש מוזר, אני מרגיש כאילו.. אוף.

אני אוהב אותך כלכך, אני בטוח שכבר שמעת את זה, כשאת אומרת לי שאת אוהבת אותי, אני מרגיש כאילו הגעתי לתמצית חיי הקצרים עד כה, אני רוצה אותך בקרבתי, אני רוצה אותך איתי, תעברי לגור איתי?, זה לא אפשרי..

אני רוצה לנשק אותך בבוקר, אני רוצה לנשק אותך בצהריים, אני רוצה לנשק אותך באמצע שיעור וגם בערב ובלילה, כשאני מדבר שטויות, זה מרוב אהבה אלייך, אני תמיד אהיה שלך, אני כמעט בטוח שזה פעם ראשונה שאת קוראת את זה מפיו של גבר, אבל זאת האמת, אבל אני מרגיש דפוק, בגלל שגברים לא מוכנים להודות בכך.

אני לא באמת מתכוון.. או יותר נכון לא התכוונתי... אף פעם... אני רוצה אותך לידי תמיד.. רק שראיתי אותך.. אוף.. אני אוהב אותך.. וזאת פעם ראשונה שאני באמת מתכוון לזה.. אני רוצה להגיד לך שאני אוהב אותך ממש ממש.. אבל אני מרגיש שאני מתנהג כאילו אני לא גבר ממש.. ושאם אני יספר לך.. את תחשבי שאת חברה של איזה.. בואי נגדיר את זה ככה.. קצת פמיניסטי אבל בכל זאאת.. "נקבה".

אני אוהב לראות אותך, אני אוהב לשמוע אותך, אני אוהב את הריח שאת משאירה לי על הכרית שאת בטעות נרדמת אצלי בחדר, אני אוהב להסתכל לך בעיינים, אני אוהב לעשות לך נעים בידיים, אני אוהב... אותך.

התחושות שאני מרגיש הם של חלש אופי, אני רוצה לספר לך כלכך.. אבל אני.. אני לא יודע..

אני רוצה אותך, אוף.. את כבר שלי אבל... לא מספיק... אני רוצה אותך איתי לנצח.. אני בוכה, תמיד שאני נזכר בחיוך שלך, יש גם פעמים שאני בוכה בשקט, בלב, וזה כשאת מסתכלת עליי.. שאנחנו מתנשקים.. אני מרגיש מוזר, אני מרגיש כאילו.. אוף.

אני אוהב אותך כלכך, אני בטוח שכבר שמעת את זה, כשאת אומרת לי שאת אוהבת אותי, אני מרגיש כאילו הגעתי לתמצית חיי הקצרים עד כה, אני רוצה אותך בקרבתי, אני רוצה אותך איתי, תעברי לגור איתי?, זה לא אפשרי..

אני רוצה לנשק אותך בבוקר, אני רוצה לנשק אותך בצהריים, אני רוצה לנשק אותך באמצע שיעור וגם בערב ובלילה, כשאני מדבר שטויות, זה מרוב אהבה אלייך, אני תמיד אהיה שלך, אני כמעט בטוח שזה פעם ראשונה שאת קוראת את זה מפיו של גבר, אבל זאת האמת, אבל אני מרגיש דפוק, בגלל שגברים לא מוכנים להודות בכך.

.

אני מגיע לכתה, וחושב על ההפסקה, שאני אחזיק לך את היד, שאני יתן לך סיגרייה מהקופסא שלי, את יודעת, וראית כבר, שאם יגמרו לך הסגריות תמיד תקבלי קופסא ממני, כי תמיד יש לי שתיים.

אני רוצה שגם אנחנו נהיה תמיד שניים, אני חוזר על אותם המילים בלי כוונה, כנראה שזאת מתוך כמות האהבה שאני מרגיש כלפייך.

אני לא סיימתי, אבל, זהו, את לא צריכה לדעת עוד פרטים, אני אוהב אותך ממש ממש, ואני רוצה להיות איתך עוד ועוד ועוד, אני מרגיש שאני מצטער על כל מה שהיה לך בחיים לפני שהכרתי אותך, ואני מצטער שלא הכרתי אותך קודם לכן, ועוד דבר אחד, אני אוהב אותך.. אוף..

2. קישורים ממומנים

אוהד בית"ר בלב ובנשמה
    שם פרטי
    דין
    לייקים
    1
    נקודות
    578
    משפט מחץ
    רק בית"ר ושכולם יזדיינו!!

מרגש אח שלי..
    קראתי הכל
    בהצלחה עם האישה אחייייייייייייי =]

ואל תתבייש להודות בחולשה או דברים אחרים בגלל שאתה אוהב אותה
    תתגאה בזה יא פישר
    והלב בחר בך..בית"ר ירושלים אהבה שהיא חלום!!

יצחק חיים צמח הלוי
    ת.נ.צ.ב.ה
    יהי זכרו ברוך.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

פיייי
    פשוט תגיד לה את זה,תראה איך היא תגיב

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

למה אתה כותב "אוף" כל הזמן?
    היא הרי אומרת שהיא אוהבת אותך.

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    390
    משפט מחץ
    מה אתה צריך ידידות? זה חרא . בסוף כולם מזדיינים עם כולם

לא הבנתי , היא חברה שלך ואתה בדיכי? למה מה קרה?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,695 | הודעות: 8,174,282 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect