קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה בקשר למיון חובלים.
    על ידי רהב אליהו בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 27-01-2009, 00:47
  2. כנסו דחוף - בקשר למשחק גול
    על ידי hai60 בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-03-2006, 15:35
  3. עזרה דחוף בקשר לתדרים במסך!
    על ידי SlutFatma בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 28-03-2006, 00:26
  4. עזרה דחוף!!! בקשר לUEFA EURO 2004
    על ידי ElaDLeeV בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 26-03-2006, 19:11
  5. אני חייב עזרה דחוף! בקשר למערכות CוD
    על ידי KingpiN בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-11-2005, 19:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

דחוף!!! בקשר למיון חובלים...

Exclamation בקשר לתכונות שליליות - לשאלון אישי מיון חובלים...

שלום, רציתי לדעת אם מישהו כבר היה בעבר במיון חובלים?
    * מה בערך ניתן לכתוב על עצמך כדי למלות דף וחצי?
    * במבחנים האם הרמה קשה? נדרשת ידיעת פיזיקה?
    * בקשר לשאלות עם הספינה לאן היא תגיע... מישו יכול אולי לתת לי דוגמא ואיך ניתן לפתור אותה?
    תודה רבה
    וזה מחר אז אם תוכלו לענות לי מהר
    נערך לאחרונה על ידי TL4EVER; 05-12-2007 בשעה 22:10.

2. קישורים ממומנים

הייתי עברתי...
    א. שמע זה מתחיל רע אבל אתה מוצא את עצמך כותב על החיים שלך אשכרה... פשוט תתחיל זה יזרום
    אנשים התחילו עם "נולדתי וקראו לי X כי.... ולאט לאט זה זרם.
    ב. יש מבחן אחד על ידע כללי... נותנים מושגים שבחיים שלי לא שמעתי. 68 שאלות מתוכן 8 רק ידעתי וזה בגלל שזה מושגים מפיזיקה... תנחש חופשי כולם מנחשים אל תיבהל מזה. יש מבחן בפיזיקה שהוא לא קשה... לא צריך רמה גבוהה של פיזיקה... היגיון מספיק בשביל לענות על זה.
    ג. השאלות עם הספינה נורא קלות... תקרא את ההוראות טוב וזהו.
    נותנים לך ריבוע שמחולק לריבועים קטנים... (4 על 4 אני חושב) וכל נקודה ממוספרת באות באנגלית.
    אומרים לך שמותר לזוז רק על הקווים המשורטטים (הם משורטטים רק ישר... זאת אומרת לצדדים ולמעלה למטה. אין אלכסונים) ואומרים שכל פעם שאתה זז מנקודה לנקודה זה נחשב 2 ק"מ.
    בהתחלה זה קל אומרים לך הספינה בנקודה A צריכה להגיע לG ואתה פשוט עושה את הדרך הכי קצרה...
    אחר כך מוסיפים כיוון רוח שזה בא בעיקרון להאט אותך. אם אתה הולך נגד כיוון הרוח תוסיף ק"מ, אם אתה עם כיוון הרוח תוריד ק"מ - כלומר, נניח שA וB נמצאות באותה שורה וצמודות אחת לשנייה ואתה זז לכיוון ההפוך לרוח אז אתה סופר 3 ק"מ במקום 2.
    אחר כך מוסיפים זרם שזה בדיוק כמו הרוח. אחר כך מוסיפים עוצמה. למשל, פעמיים רוח (זה יסומן כשני חצים במקום אחד) ואז אם אתה הולך נגד כיוון הרוח אז תספור בין נקודה לנקודה 4 ק"מ ואם אתה עם כיוון הרוח תספור 0.
    ובסוף מוסיפים כיוון הספינה... זאת אומרת שאם אתה בכיוון כולשהו ואתה צריך לנוע לכיוון השני אז אתה מסובב את הספינה אז אם אתה מסובב ב90 מעלות תוסיף ק"מ אחד, אם ב180 מעלות תוסיף 2 ק"מ.
    עצה קטנה בגשר לסיבובים... מבקשים את הדרך הקצרה ביותר ואם תסתכל טוב תראה שלא צריך להשתמש אף פעם ב180 מעלות ורק ב90 מעלות.
    בפורום של מאמרי צבא יש מאמר של מישהו על מיון חובלים, תכנס תקרא זה ממש ככה חוץ מזה שלי לא היה מבחן באנגלית :\.
    בעיקר תקרא על הפסיכולוג כי זה ממש כמו שהוא רשם.

שיהיה בהצלחה אם יש עוד שאלות אני אענה בכיף

ישי התותח

יש לך אולי כמה טיפים?...
    אולי דברים שכדאי להתכונן לפני...?

תנסה לכתוב חיבור על עצמך בבית כדי שזה יזרום. בעקרון אין לך הרבה מה להתכונן חוץ מזה. ואני יתן לך עוד טיפים: (אני עברתי תמיונים והתקבלתי לגיבוש חובלים)
    1. אם תגיע לשלב של הפסיכולוג זה אומר שלא בטוחים לגבי המועמדות שלך! כלומר אתה מנודד וזה הדבר שישפיע אם תתקבל או לא. אז כן , צריך להתבלט כאן ולהראות מנהיגות אבל להתנהג יפה , לא לבטל דעות של אחרים , ואם כן אז לומר להם יפה ולא לצעוק ולהתפרץ.
    2. המבחנים לי אישית לא היו ממש קשים. הספינות והשלמת המשפטים היו הכי קלים. בהתחלה יש מבחן גם על מושגים של ים אם בא לך תקרא באתר של חיל ים יש שם רשימה של מושגים לפחות 3 משם הופיעו במבחנים. המבחן בפיזיקה גם מאוד קל והוא מתבסס ברובו על 2 עקרונות : ככל שיש יותר גלגלות יותר קל לסחוב משהו או למשוך משהו, וכמו כן אם גלגל שיניים מסתובב בכיוון אחד והוא נוגע בגלגל שיניים אחר - אז הגלגל האחר יסתבובב בכיוון ההפוך.
    3. כמו שאמרתי תנסה לחשוב על עצמך מראש . מה אתה יכול לרשום בדף שיותיר רושם - ואך ורק דברים חיוביים.
    4. אם אתה רוגע להגיע לחובלים אל תשכח לסמן את זה בעדיפות ראשונה, רמה 9 ( יש לך דרגות) , וגם בטופס של הפרטיים האישיים. אם לא תעשה את זה רוב הסיכויים שפשוט יקחו אותך לצוללות ב"כוח". צריך להראות רצון להתגייס לחיל הים ובכל מקרה זה התנדבותי ואתה יכול לחתום ויתור בכל עת.
    נערך לאחרונה על ידי BlindGuardian; 05-12-2007 בשעה 21:31.

תודה רבה רבה לכם!!!

האם תוכלו לשתף אותי בקשר לתכונות שליליות שכתבתם...
    אינני יודע מה לכתוב...
    מה כדאי לכתוב ושלא יפיל אותי...?

רשמתי חסכנות ועוד כמה שאני לא זוכר. מה שכן תרשום בתכונות חיוביות בטחון עצמי ומנהיגות וזה באמת משנה. אבל בעקרון עדף שתהיה עצמך כי הדברים האלה באים לידי ביטוי גיבוש - המנהיגות והבטחון.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

אני חושב שזה לא חכם לרשום דברים שהם לא אתה
    לגבי מה לרשום עליך אני לא חושב שצריך להתכונן
    פשוט תגיד את האמת ומה שאתה חושב ומאמין בו עליך

תתחיל לזרום עם הכתיבה שלך על עצמך... תזרום על זה... תרשום רק מה שאתה באמת...
    כי אם זה אז אתה סתם תידפק במיון... וחבל..

ציטוט נכתב במקור על ידי BlindGuardian צפיה בהודעה
    תנסה לכתוב חיבור על עצמך בבית כדי שזה יזרום. בעקרון אין לך הרבה מה להתכונן חוץ מזה. ואני יתן לך עוד טיפים: (אני עברתי תמיונים והתקבלתי לגיבוש חובלים)
    1. אם תגיע לשלב של הפסיכולוג זה אומר שלא בטוחים לגבי המועמדות שלך! כלומר אתה מנודד וזה הדבר שישפיע אם תתקבל או לא. אז כן , צריך להתבלט כאן ולהראות מנהיגות אבל להתנהג יפה , לא לבטל דעות של אחרים , ואם כן אז לומר להם יפה ולא לצעוק ולהתפרץ.
    2. המבחנים לי אישית לא היו ממש קשים. הספינות והשלמת המשפטים היו הכי קלים. בהתחלה יש מבחן גם על מושגים של ים אם בא לך תקרא באתר של חיל ים יש שם רשימה של מושגים לפחות 3 משם הופיעו במבחנים. המבחן בפיזיקה גם מאוד קל והוא מתבסס ברובו על 2 עקרונות : ככל שיש יותר גלגלות יותר קל לסחוב משהו או למשוך משהו, וכמו כן אם גלגל שיניים מסתובב בכיוון אחד והוא נוגע בגלגל שיניים אחר - אז הגלגל האחר יסתבובב בכיוון ההפוך.
    3. כמו שאמרתי תנסה לחשוב על עצמך מראש . מה אתה יכול לרשום בדף שיותיר רושם - ואך ורק דברים חיוביים.
    4. אם אתה רוגע להגיע לחובלים אל תשכח לסמן את זה בעדיפות ראשונה, רמה 9 ( יש לך דרגות) , וגם בטופס של הפרטיים האישיים. אם לא תעשה את זה רוב הסיכויים שפשוט יקחו אותך לצוללות ב"כוח". צריך להראות רצון להתגייס לחיל הים ובכל מקרה זה התנדבותי ואתה יכול לחתום ויתור בכל עת.
    שמעת על מישהו שקיבל חובלים בלי לעבור דרך פסיכולוג? לא.
    מי שמגיע לפסיכולוג לא מתנדנד הוא פשוט מועמד לחובלים וזה לא אומר שהוא מתנדנד.

ישי התותח

ציטוט נכתב במקור על ידי A.C.K צפיה בהודעה
    שמעת על מישהו שקיבל חובלים בלי לעבור דרך פסיכולוג? לא.
    מי שמגיע לפסיכולוג לא מתנדנד הוא פשוט מועמד לחובלים וזה לא אומר שהוא מתנדנד.
    כן , אני התקבלתי לחובלים בלי להגיע לפסיכולוג. למעשה היחידים שהתקבלו באותו יום לא עברו דרכו... וזה מה שאמרו לנו שם שמי שלא בטוחים לגביו אז שולחים אותו לפסיכולוג.

אצלנו כולם עברו פסיכולוג... ואצלי כל מי שנכנס לפסיכולוג אני חושב עבר.

ישי התותח

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    עדיף 2 ציפורים ביד, מאשר אחת על העץ... o.O

אםםםם אני כרגע בקורס עצמו... אז אני רק יכול להגיד לך שתרשום בידיוק מי אתה, אל תשאל את השטויות האלה פה, ואל תתכונן למבחנים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,658 | הודעות: 8,173,245 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect