קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חדשות המוזיקה | מה חדש?! סינגלים ואלבומים!‬
    על ידי DShir בפורום מוזיקה כללית
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 29-02-2012, 14:49
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 11-02-2012, 21:51
  3. [מידע] חדשות המוזיקה !
    על ידי reuvend בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 24-01-2012, 19:39
  4. דישיר | חדשות המוזיקה
    על ידי DShir בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 27-12-2011, 17:36
  5. דישיר | חדשות המוזיקה
    על ידי DShir בפורום מוזיקה כללית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 26-12-2011, 04:43
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

חדשות המוזיקה

ברירת מחדל חדשות המוזיקה

חדשות מוזיקה (עמוד 1)

גאיה חוזרים עם סולנית חדשה ולהיט חדש בדרך לאלבום בו מעורבים טובי הכותבים ויזהר אשדות כמפיק מוזיקלי

לפני ההצלחה הגדולה של מוש בן ארי ועידן רייכלהובילה להקת גאיה של גילי ליבראת סצנת השאנטי-ראסטה, בעיקר בזכות הלהיט הכל-ישראלי 'שיר לאהבה' ("יחד, לב אל לב"), ששרה דין דין אביב, אז חברת ההרכב. ארבע שנים עברו מאז אלבומם האחרון 'נולדנו להמשיך חיים', ובימים אלה מצליח ברדיו השיר החדש של גאיה 'מי הלוחש', אותו שרה הסולנית החדשה של ההרכב עדי פרומוביץ' לשעבר תלמידת (איך לא) בית הספר 'רימון' (ואחותה של השחקנית נעמי פרומוביץ').

(קליפ במומה)

אחרי גניזה טראומטית מוציאה עדי כהן שיר ראשון בדרך לאלבום בכורה, וכן, גם היא עשתה דיאטה

מתברר שגם דברים טובים באים בצרורות, לפחות במקרה של עדי כהן. שלוש שנים אחרי שהעפילה לגמר העונה השנייה של 'כוכב נולד' והפכה לדיווה בהתהוות, היא חוגגת במקביל יום הולדת 27, דירה שכורה חדשה במרכז תל אביב, גזרה דקיקה מאי פעם וסינגל בכורה, 'לא בטוחה' מאלבום ראשון בדרך.

"זו הייתה דרך ארוכה ומפותלת, היו פה ושם רגעים של שבירה, אבל לא הפסקתי לעבוד עד שהגעתי לרשימת שירים שכתובים ונשמעים בדיוק כמו שרציתי", אומרת כהן. "נכון שמיד אחרי גמר 'כוכב נולד' התחילו לשאול אותי מתי ייצא אלבום, וכיום אני יודעת שציפו ממני למשהו שלא היה לי מושג מהו. אי אפשר לתאר למי שלא עבר את המסלול בעצמו כמה קשה להוציא אלבום, בעיקר ראשון, בו אתה לא רק אוסף שירים, אלא גם מחפש את עצמך כמבצע. לא רציתי להקליט קובץ שירים שיוצרים שלפו מהמגירות שלהם. לכן הייתי חייבת לקחת את הזמן"

(קליפ במומה)

כמה שהפרידה מהג'ירפות היתה קשה, כך גם היה מרגש האיחוד איתם בהופעת הבכורה של דידי ארז. וידאו

דידי ארז, מתופף הג'ירפות לשעבר ובעל קריירת סולו בהווה, הזמין את החברים סיוון שביט וה'ג'ירפות' להתארח בהופעת הבכורה שלו. בין הלהיטים 'כל מבט', 'יש לו בחורות כמו מים' ואחרים, מצאו חתן השמחה ונציג האורחים -גלעד כהנא - זמן לספר ל-MooMa על הפרידה שהייתה ועל הכיף בלהופיע שוב יחד

אלי לולאי מוציא אלבום סולו ראשון בקריירה. צפו בראיון ובגרסאות מיוחדות ל'כמו גשם' ול'קוד המחשבות'

"חזרתי לארץ אחרי 300 הופעות בארצות הברית, כי התגעגעתי", אומר אלי לולאי, לשעבר סולן להקת רוקפור, ערב הוצאת 'סובב', אלבום הסולו הראשון בקריירה שלו. "הרגשתי שאני צריך לעשות אלבום. היה לי פרץ יצירתיות והמון מטענים להוציא. גיליתי שאלבום סולו זו עבודה מורכבת וסיזיפית. היה חשוב לי לתת משהו חדש, לתת תפנית למוזיקה. אני שלם עם הזמן שזה לקח".

חדשות מוזיקה (עמוד 2)

פחות כמה ק"ג, בלי 'נר על החלון' ובלי חלומות אירוויזיון. הראל מויאל משיק מופע ועדיין לא מצליח לישון בלילה

להראל מויאל יש לכאורה כל הסיבות לחייך. אחרי שהפך לבוגר 'כוכב נולד' השני (אחרי שי גבסו) שהוציא אלבום שני, 'לבדי', הוא משיק בימים אלה מופע חדש, מתמוגג מהצלחת להיטו 'באה אלי', מתכונן לפידבקים על הסינגל 'אינדיה', שיצא בימים אלה ובנוסף השיל ארבעה קילוגרמים מגזרה שגם כך לא סבלה מנפיחות יתר. "לא התכוונתי להוריד במשקל", הוא מודה, "אני רגיל להיות בכושר ויצא שתקופה ממושכת לא טיפלתי בעצמי, אז התחלתי לרוץ שוב רק כדי להרגיש טוב יותר עם עצמי. יצא שגם רזיתי קצת".

(קליפ במומה)

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Adar
    שם פרטי
    אדר
    לייקים
    0
    נקודות
    158
    משפט מחץ
    צ'אק נוריס לא אוהב את ריימונד

תודהה אחי יצא טוב !
    אחי אולי דבר עם גל ונעביר את מגזין המוזיקה (לא הפורום המגזין שיצא פעם בשבוע) לפה !

משתמש אטרף האוואטר של קופיקו
    לייקים
    0
    נקודות
    448

מגזין מוזיקה יחזור
    השאלה מתי
    פשוט צפינו לזה אחי
    צפינו לירידה
    בהתחלה הכל היה סבבה
    היו תגובות
    אבל מהדורה 2
    הכל נחרב
    אף אחד לא הגיב ..
    מהדורה ראשונה סחבה בגלל שפרסמתי בדיבורים .
    צריך לחשוב על משהו

צריך גם פורום בקשות...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,234 | הודעות: 8,173,821 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect