היי !
אני חדש, אני ממש מבין במחשבים ויכול לתרום ה-מ-ו-ן לכל קטגוריית מחשבים. אני מתכנת ב3 שפות ומתלמד בעוד 2 שפות, אני יכול לעזור לאנשים כמעט בכל אשכול ואני מאמין שאוכל להצטרף לצוות תמיכה במחשבים , ואני אוכל להיות גם פעיל בשאר הפורומים והקטגוריות.
היי !
אני חדש, אני ממש מבין במחשבים ויכול לתרום ה-מ-ו-ן לכל קטגוריית מחשבים. אני מתכנת ב3 שפות ומתלמד בעוד 2 שפות, אני יכול לעזור לאנשים כמעט בכל אשכול ואני מאמין שאוכל להצטרף לצוות תמיכה במחשבים , ואני אוכל להיות גם פעיל בשאר הפורומים והקטגוריות.
|
|
ברוך הבא גבר!
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
ברוך הבא!!
אתה תהנה =]
ברוך הבא..
The Pod
ברוך הבא!
*****************************************>>>>>shimon16<<<<<>!!~אגדה של מישתמש~!!<*****************************************~פרשתי~
ברוך הבא גבר תהנה
ותשקיע פה!
ברוך הבא אחי
תשקיע ותהנה גבר!
".It always seems Impossible until it's done"
ברוך הבא
תודה לכולם
אבל מצד שני- איזה באסה... אפילו אין לי 10 הודעות אז בנתיים אני לא יכול לעשות כימעט כלום בפורום =_=
ברוך הבא :)
לא צריך הודעות כדי לעשות דברים בפורום, אבל כשתגיע ל150 תקבל 50 נקודות
שאיתם לא תעשה כלום בעשינו עסק :P
ברוך הבא
תהנה.
ברוך הבא ביל גייטס תשקיע הא ?
ברוך הבא!
See a person like me smoke weed till i hallucinate
רק אתה יודע שכווית קור זה FrostByte לא FrozeByte