השיר נקרא "היי ג'ו" "Hey Joe" את הסולו הוא מנגן עם השיניים!!!
http://www.youtube.com/watch?v=VJTwMpL2zxQ
השיר נקרא "היי ג'ו" "Hey Joe" את הסולו הוא מנגן עם השיניים!!!
http://www.youtube.com/watch?v=VJTwMpL2zxQ
|
|
חחח תשמע אחי זה קטע מפורסם של ג'מי
ולאחר שהוא מת הרבה גיטריסטים חיקו אותו או משו אחר.....
כן אבל זה יפה מאוד..
עריכה:ראיתי פה שכמעט כולם אכלו אותי שאמרתי טריק ואני באמת התבלבלתי..
אז הינה אני עורך=]
נערך לאחרונה על ידי Balordi; 11-12-2007 בשעה 14:57.
מוכר... אני חושב שכולם כבר מכירים את הקטע הזה..![]()
ManUtdGlory Glory Man United!Viva Tevez!
מוכר אבל תודה בכל זאת
ובתחלס יש דברים שלא הכי קשה לנגן עם השיניים
אבל ג'ימי עדיי מלך!
נחמד מאוד אבל אני חייב להבין למה כולם חושבים שהוא הנגן הכי טוב בכל הזמנים
הוא אומנם חלוץ אבל הוא לא הנגן הכי טוב בכל הזמנים...
חובש קרבי
אני כרגע באמת מתבייש בזה שאתה מנהל תפורום הזה.
מה הקשר, הוא באמת פורט עם השיניים שום טריק שום נעלייםאחי אני גם יודע מה הטריק.... בגלל שהוא על דיסטורשיין שומעים כל דבר קטן והוא עושה עם האצבעות על הסריגים כשהוא מזיז את הפה....
אבל עדיין צריך לתת כבוד לג'ימי הנדריקס נגן הגיטרה הכי טוב בכל הזמנים!!
למה הוא הנגן הכי טוב בכל הזמנים?נחמד מאוד אבל אני חייב להבין למה כולם חושבים שהוא הנגן הכי טוב בכל הזמנים
הוא אומנם חלוץ אבל הוא לא הנגן הכי טוב בכל הזמנים..
כי הוא יצר היסטוריה הוא שבר את כל החוקים שהיו מוכתבים לנגן על גיטרה
עד לפני הנדריקס אנשים שהיו עולים לבמה עם גיטרה חשמלית דיסטורשן היו מחשיבים אותם כדפקוים הוא הראה לעולם מה הוא יכל לעשות וזה אפילו בלי לדעת תווים וחלק משמות של אקורדים
מה עושה אותו לנגן טוב השמיעה האבסולוטית שלו הסגנון הזה שהוא פיתח שאין מצב ששומעים ולא אומרים הנדריקס מיליון ואחת טכניקות ניגון תאמין לי גם אחרי שהוא מת ז"ל הוא עדיין הגיטריסט הכי משפיע והכי טוב![]()
תשמע, הבנאדם לא ידע אקורדים.
שמעת בכלל פעם שיר שלו? ראית איזה דברים הוא המציא? איזה דבר הוא השתמש?
גם אם הוא היה חי היום הוא היה מעלה ת'רמה, ומראה למי שת'חושב שהוא טוב מה זה רמה אמיתית.
הוא הגיטריסט מס' 1 בכל הזמנים ואני חושב שזה שכמעט כולם מסכימים...
כמובן שיש ג'ימי פייג', SLASH, דיוויד גילמור (אחד התותחים), ג'ון פורישנטה (של רוד הוט חח) ועוד מלא ..
הוא עשה היסטוריה כל מי שאומר שהוא לא היה הכי טוב שיחשוב עוד,הבנאדם היה מוכשר ברמות.טריק נחמד^^,ומוכר.XDDD.
^^ אל תספים... בישביל זה יש פרטי...
ואתה מאוד טועה... אני אמרתי שבטח כולם מכירים את הקליפ הזה... לפחות כל מי שאי פעם רק התעניין במי זה ג'ימי הנדריקס...
ואתה אמרת שזה טריק של הרבה נגנים.. וזה שטויות.. זה משהו שיחודי לו והוא המציא את זה..
ואם ראית מישהו שעושה ככה אותו הדבר עם השיניים.. אני בטוח שזה רק למחווה... ולא בשביל לקחת קרדיט על קטע שלא שלו.. אותו הדבר על הקטע של ניגוון מאחורי הראש... לא ראיתי אחרים שעושים את זה..
נערך לאחרונה על ידי GiDi; 11-12-2007 בשעה 14:20.
טוב גידי אחי שמע קראתי מה שהיה פה ובואנה זה ממש לא ספאם...
אז אולי יש טעות או שתיים במה שהוא אמר אבל עדיין אחי אתה אמרת כמעט אותו דבר ובזה הוא צודק...תגבש דעה...ותעמוד מאחוריה.... ודי לריב... שזה לא יתפתח לקללות אז עדיף שבלורדי ינעל....
גידי הביתה.
ואני לא מכיר את זה וזה אפילו שאני יודע מי זה ג'ימי הנדריקס
1. ספאם זה כל מה שלא קשור לאשכול...
2. אם אין לך מה להגיב על ג'ימי הנדריקס או על הקטע אל תגיב..
3. כשאמרתי שכולם מכירים את הקטע.. לא התכוונתי שהמון נגנים מנגנים עם השיניים ובגלל זה אני מכיר את זה.. אלא שכולם מכירים את הקטע הזה ביוטיוב... שכולם כבר ראו את הסירטון הזה.. או כל סירטון אחר שהוא (ורק הוא) מנגן עם השיניים.. אני שוב פעם אומר... זה דבר ייחודי שלו!!!
גיבוש דעה? אין לי מושג מה אתה רוצה.. אני סך הכל מביע את דעתי.. מה הקשר קללות ומריבות אני גם לא יודע... אני סך הכל אומר שאני חושב שבלורדי לא צודק כשהוא אומר שזה טריק של הרבה נגנים...
מתן!!! אתה ייחודי(במובן הטוב) זה מוזר לי שמי שמכיר את ג'ימי הנדריקס לא מכיר את הקטע הזה שלו.. כי זה אחד מסימני ההיכר שלו... והוא הלהיב המון אנשים עם זה....
נערך לאחרונה על ידי GiDi; 11-12-2007 בשעה 14:50.