אני הסתובבתי בקרנינג כדי לעשות נוב טריד הסתובבתי ואז איזה בנדיט מכר לי כוכבים:snow ball ,kumbi,wooden top,mokbi ,wolbi הכל תמורת 90K עכשיו השאלה : היה לי שוה
שווה נראה לי??
כן כבר קומבי שווה 80 קיי אז כל השאר תחשב לבד
אני חושב שבטח ששווה
Zulu - I can you can מעצב חתימות ולוגואים* My Gallery *
שווה אתה הרווחתה כאן בערך 400-500k
נכתב במקור על ידי ~thebast~ שווה אתה הרווחתה כאן בערך 400-500k חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ושוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוורחת כאן אולי 10K וגם חבל שקנית בגלל שאין לך מה לעשות עם כל הכוכבים האלה חוץ מהקומבי ככה שדי נתקעתם איתם
נכתב במקור על ידי ~thebast~ שווה אתה הרווחתה כאן בערך 400-500k לא בדיוק 400-500 רבל...אני יכול להאמין בערך 200... כי הקומבי זה ככה 90-100 והSnowBall יכול להיות 100 , או 200. לא יודע... שורה תחתונה , הרווחת.
נכתב במקור על ידי MuGi חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ושוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוורחת כאן אולי 10K וגם חבל שקנית בגלל שאין לך מה לעשות עם כל הכוכבים האלה חוץ מהקומבי ככה שדי נתקעתם איתם אבל אני יכול למכור את הכוכבים חוץ מהקומבי בנונ טריד
יצאתה אם רווח נחמד של 100~200קיי =)
.:אין לי חתימה כרגע:..:מחפש מעצב:..:לא משנה אם הוא מתחיל:.
לפני רבע שעה החלפתי את הכוכבים האלה בעד טובי (הרוחתי?)
נכתב במקור על ידי שי_קסה_הגבר לפני רבע שעה החלפתי את הכוכבים האלה בעד טובי (הרוחתי?) קן ברור קווח של 400קיי כי 90קיי+100~200קיי =290מקס טובי=600קיי ______________________ 310קיי רווח
קיצר היה שווה לך... תחשוב על זה ככה קניתה טובי ב90 קיי שווה? -__- נעול.
חוקי הפורום