Blackout הוא אלבום טוב באופן מחשיד, שמחזיר את בריטני ספירס להצלחה שלה בתחילת דרכה.
מה אפשר לצפות מבחורה שחייה יציבים כמו ספינה בים סוער, שנעה מהריון לסמים ושהשפיות לא מבקרת אותה באופן קבוע? לא הרבה, אה? במקרה של בריטני ספירס כגודל הציפייה, כך גודל ההפתעה.
הקו המוזיקלי של Blackout די ברור: פופ קליט שנותן בראש. מסתבר שכל מה שעבר, עובר ויעבור עליה (היא שוב בהריון, לא?!) רק עושה לה טוב מבחינה מוזיקלית (עד כמה שהיא אחראית לתוצאה). כמובן שבמקרה של האלבום הזה, בחירת המפיקים המוזיקליים היא מה שעושה אותו למה שהוא.
בריטני עושה פופ שגורם לכל הגוף לזוז והאלבום החדש שלה, "בלק אאוט", נשמע טוב, ממש טוב, עד כדי כך טוב שלקחתי אותו איתי למיטה ולשם נכנסת רק מוזיקה שעברה סלקציה מחמירה. בעוד זמרות אחרות מבזבזות את זמנן (ואת קולן) על שירי אהבה קיטשיים ודביקים, בריטני הולכת ישר לעניין. היא גונחת, נוהמת ובין השאר גם מזמרת את כל הפנטזיות שלה (או של המפיקים שלה).
Get Naked - I got A Plan, הוא אחד השירים היפים באלבום עם מקצב מקפיץ ומילים חמות ונועזות, צרפו אליו את Ooh ooh baby והבנתם את כל התמונה. לבריטני בהחלט יש תוכנית והיא לשוב לזירה המוזיקלית ולמתג את עצמה מחדש כסמל סקס ואם כבר סמל סקס אז הכי טוב לעשות את זה בדרך של קיילי, מאריה וכריסטינה.
ב- Heaven On Earth, שיר אהבה פופי רגוע יחסית, בריטני מתחילה כמו קיילי וגומרת כמו מאריה ולעומתו ב Hot As Ice (ללהקת Foreigner, שלום) יכולתי להישבע שהגברת אגילרה עשתה קולות בפתיחה, בהמשך השיר זו כבר בריטני הישנה שאנחנו מכירים.
בריטני ידועה ביכולת שלה לייצר להיטים קליטים ועם השיר Redar היא עושה את זה בקלות. פזמון חוזר לאורך כל השיר שבסופו, גם אם לא הבנתם כלום תוכלו להשלים אותו לבד אחרי פעם אחת ששמעתם אותו. כנ"ל הסינגל הראשון והחרוש מהאלבום Gimme More שהחזיר את בריטני למצעד הבינלאומי ונחשב לסינגל המצליח ביותר שלה מאז Hit Me Baby One More Time.





ציטוט ההודעה




