שאני ניכנס לפרמט זה רושם לי את הבעיה הזאת setup did not find any hard disk drives installed וגם שאני עושה repir זה לא עוזר
תודה לעוזרים
שאני ניכנס לפרמט זה רושם לי את הבעיה הזאת setup did not find any hard disk drives installed וגם שאני עושה repir זה לא עוזר
תודה לעוזרים
|
|
איזו מערכת הפעלה?
בנוסף מהם הם סוג החיבורים בלוח אם שלך לכונן הקשיח? SATA? IDE?
כמו כן, תבדוק בהגדרות הביוס שלך מה הוא הסדר של הBOOT, שים לב שהכונן דיסקים שלך יהיה ראשון
יש לי תוכנת windows xp home edition מקורי שכבר התקנתי אותו במחשב אחר בboot כל הסדר הוא על הכונן דיסקים והחיבור הוא sata אחי מה יכולה ליהיות הבעיה המחשב עובד רגיל יכול ליהיות שיש איזה בעיה בכונן הקשיח?
כנראה בעיית זיהוי... תבדוק בביוס אם הוא מזהה את הדיסק קשיח.
איך אני עושה את זה אתה יכול להסביר לי בבקשה
דיסק פגום אחי ואאיך תעשה REPAIR אם הוא לא מגלה האדדיסק?
הוא בהתחלה מראה לי את זה טוב אומר לי לילחוץ אינטר להמשיר או repir ואז שאני ממשיך הוא רושם את ההודעה הזאת בטוח זה בעיה בווינדוס אין מצב שזה איזה בעיה שכונן הקשיח?
מחשב רגיל/נייד?
מערכת ההפעלה שלך עולה רגיל?
(במידה והתשובה לשאלה הקודמת היא "כן")
-איזה מערכת הפעלה מותקנת לך כרגע?
-כשאתה נכנס ל"מחשב שלי" אתה רואה את הכוננים? אתה יכול להיכנס אליהם? אתה יכול לכתוב ולקרוא מהם?
כרגע מותקנת לי במחשב windows vista המחשב עולה רגיל אני רואה את הכוננים הוא טוב אני רוצה לפרמט כי המחשב שלי קצת ישן והוא לא עובד הכי טוב עם הווינדוס הזה אבל חוץ מיזה אני יכול ליקרוא מהכוננים הכל מה יכולה ליהיות הבעיה ויש לי מחשב רגיל לא נייד
נערך לאחרונה על ידי danor123123; 10-12-2007 בשעה 21:51.
אחי תבדוק את הג'מפר מאחורי ההארד דיסק.
אם זה לא זה תבדוק שההארד דיסק הוא primery ולא secendery
תבדוק בהגדרות של הביוס אם הוא מזהה אותו בכלל .
אחי אני מבין בזה אני לומד טכנאות מחשבים תעשה מה שאמרתי לך וזה יעבוד
סבבה אחי אני יבדוק אבל אתה יכול להגיד איך אני בודק שהביוס מזהה את הארדיסק בבקשה
יכול להיות שהXP לא יכול לזהות את הכוננים בגלל שהם עובדים בטכנולוגייה חדשה...
זה קורה בד"כ במחשבי הנייד החדשים שבאים עם VISTA והחיבור שלהם זה SATA...
אני לא יודע מה הפיתרון... זה כנראה בגלל הביוס אבל אני לא יודע מה צריך לעשות...
אה טוב תודה בכל מיקרה אבל צדקתה באמת אין לי ג'מפר אבל אני לא יודע כמה להוסיף לו יש כאלה שצריך 2 ויש כאלה ש1 יש לי חיבור sata כמה אני צריך לחבר
יש לך בעית זיכרון במחשב אחי תוציא את אחד הזיכרונות ותנסה שוב בבקשה...