עד 120 אלף שקל ככה, לא כולל ביטוח או כל הדברים מסביב, וכמובן שלא חייב להיות בגבול העליון של הסכום, ויכול להיות יד שניה. צריכה להיות אוטומטית, פחות חשוב הצריכת דלק, בעיקר חשוב היופי והנוחות, וצאו מנקודת הנחה שזה לנהג חדש.
עד 120 אלף שקל ככה, לא כולל ביטוח או כל הדברים מסביב, וכמובן שלא חייב להיות בגבול העליון של הסכום, ויכול להיות יד שניה. צריכה להיות אוטומטית, פחות חשוב הצריכת דלק, בעיקר חשוב היופי והנוחות, וצאו מנקודת הנחה שזה לנהג חדש.
|
|
סוסיתא
מאזדה 3
גם אני מכור לסידרהסמולוויל------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
הונדה סיוויק שנת 2007-2006 יד שניה, במצב טוב, קילומטרז' נמוך.
מאזדה 3 \ 6 וכו'.
מאזדה 3
נערך לאחרונה על ידי b3nz0r-; 12-12-2007 בשעה 20:16.
מאזדה 2 החדשה בת דודה שלי קנתה אותה ב110000
יש לך סכום כזה?
בכל מקרה,הייתי מציע לך ללכת על לנסר/מזדה 3/קורולה/סיביק הכל אותו דבר המזדה 3 והקורולה לדעתי טיפה מעל האחרות,אבל אם אתה רוצה אפשר מזדה 6 צהובה פרימיום שנת 2003 ככה מנוע 2300,אבל בכל זאת,אתה לא סבא'לה אז צריך להיות מציאותים..
תשמע,אל תקנה רכב ישן ותשקיע כסף כדי לשפר אותו חס וחלילה,קנה משהו חדש,טוב,אני אומר אם אתה מוצא מזדה 3 מנוע 2000 עם סאן רוף,פוזה עם פאסון,לך על זה..
כן עוד תגיד שאתה קונה את זה
אני אומר תחסוך עוד קצת ותביא MAIBAH..
ועם זה להורים אחי תביאו HONDA
סוזוקי ג'ימני ~~~ אוטו סוס, כובש כל הר, חדש מהניילונים 100 אלף.
הצעה חדשה מכל המאזדות והטויות,לך על בי4 אוטו תענוג.
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
פורשה. 1979...שמעתי היא נוחה ומהירה ויפה...
יש ביד 2!
הייתי קונה פג'ו 206 ומשפר לה את הצורה + היה נישאר לי כסף לבזבז על בחורות שהייתי אוסף בדרך ;] .
תלוי איזה אוטו אתה מחפש מנהלים או ספורט...
אני לא הייתי מציע לך ללכת על היפניות כמו שאמרו פה ואם לא משנה לך הצריכת דלק אז עוד יותר טוב
בסכום הזה אתה יכול להביא אאודי A4 אאודי טיטי אם אתה רוצה ספורט.
פורד פוקוס הדגמים החדשים