מצאתי סוני אריקסון k530i ויש לו כרטיס סים....
עכשיו יש לי בעיה...והבעיה היא לא מטען כי יש לי כבר כזה של פלאפון אחר....
הבעיה היא השיחות איך אפשר לסדר את זה ,לפתוח את הסים?,לקנות סים אחר?, מי שיכול יצא גדול ותודה...
חחח.....![]()
מצאתי סוני אריקסון k530i ויש לו כרטיס סים....
עכשיו יש לי בעיה...והבעיה היא לא מטען כי יש לי כבר כזה של פלאפון אחר....
הבעיה היא השיחות איך אפשר לסדר את זה ,לפתוח את הסים?,לקנות סים אחר?, מי שיכול יצא גדול ותודה...
חחח.....![]()
|
|
תחזיר לבעלים יאמניוק
אם הסים נעול אתה מחליף את הסים,אם המכשיר נעול אתה פותח את המכשיר.
באיזה חברה אתה באיזה חברה הייתה?
מה הבעיה? הסים או המכשיר (מה נעול)?
טיפה יותר פירוט.
לחצו כאן כדי לעבור לפורום סלולר וגאדג'טים!!
שרשרת פלאפונים
samsong R210 -> Nokia 6310i -> Nokia 6100 -> Nokia 6021 -> Nokia 6233 -> Nokia N73 -> Nokia N85Nokia N86
תחזיר לבעלים!!
מניסיון אני אומר לך זה הרגשה ממששש חרא שגונבים לך את הפלאפון
(הבנתי שלא גנבת אבל עדיין אתה יכול להחזיר תתקשר לאנשים שהם בזיכרון של הפלא)
ולמי שגנב לי את הפלאפון אני מאחל לו שיחנק עם הפלאפון ושמצדי שיחתכו לו הידיים כדי שלא יוכל לגנוב יותר (אולי באמת הגזמתי אבל אני שונא אותו מאוד למרות שאני לא מכיר אותו)
נערך לאחרונה על ידי arel508; 12-12-2007 בשעה 21:51.
Nemesis
שמע אחי המכשיר הזה עולה 1000 שקל והוא יצא מלפני איזה חודש שזה אומר שהבעלים שלו שילמו על המכשיר 1000 שקל והם בטח עברו חברה בגלל כל המבצעים וזה ומלפני חודש גג הם קנו אותו....
אם אני הייתי במקומך הייתי מחזיר אחי... נכון שזה אחלה מכשיר והרמקול סוס(יש לי אותו) אבל אם זה היה קורה לי הייתי מתקשר לאנשים ומחזיר להם...!
קיצור שמע אם הדרך שלך זה להיות רע ורשע ובלי לב דבר ראשון תוציא את הסים ותשבור אותו לפני שינעלו לך אותו דבר שני לך תקנה סים עולה איזה 120 שקל אם אני לא טועה אבל בפלאפון הזה אין ביג טוק אז לא יהיה לך לשיחות....
יום טוב..!
אחי תחזיר את המכשיר אתה לא יודע איזה הרגשה טובה זאת שאתה מחזיר לבן אדם את הפלא והוא מסתכל עליך והחיוך לא יורד לו מהפרצוף מינסיון החזרתי שניים...
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
טוב הבנו שהוא צריך להחזיר את המכשיר.
בואו נחכה שהוא יגיב.
קודם כול הפלאפון עצמו לא נעול, רק הסים.
ולמי שאמר להחזיר, כשמצאתי את הפלאפון הוא היה בלי שום מספרי טלפון מצאתי אותו חדשששש...!!! כלום לא היה בו ריק כאילו עכשיו הביאו אותו מהחברה ועכשיו אותו איש בדרך לבית שלו ואיבד אותו...
אגב סליחה כל כך מאוחר...![]()
נערך לאחרונה על ידי kalma12; 13-12-2007 בשעה 19:19.
Zoom17
"מינסיון החזרתי שניים..."
חחחח...
מנסיון החזרתי כבר 5 פלאפונים ולא סתם, יקרים לאללה....שניים מהם הם דור
3.5
חחח....
ותודה רבה לכולם....![]()
נערך לאחרונה על ידי kalma12; 13-12-2007 בשעה 19:31.
אתה בטוח שמצאת אותו ולא גנבת??.
כי אם כל מה שאתה מספר פה זה נשמע כאילו אתה מסתיר את כל האפשרויות של גניבה
זה לא מה שרציתי להראות רק שלא היו מספרי טלפון....רק כמה ערכות נושא כאלו שהורידו....
מקווה שהבהרתי את זה...