שמעתי את זה הרבה במסיבות וגם ברדיו. זה שיר חצי היפ הופ חצי האוס כזה לא יודע להסביר בדיוק. הקצב של האוס אבל יש ראפר בשיר, המנגינה עצמה של השיר לקוחה מהשיר Bangles - Walk Like An Egyptian מי שלא מכיר שיוריד ואם הוא יודע למה אני מתכוון אני בטוח שתגלו.
שמעתי את זה הרבה במסיבות וגם ברדיו. זה שיר חצי היפ הופ חצי האוס כזה לא יודע להסביר בדיוק. הקצב של האוס אבל יש ראפר בשיר, המנגינה עצמה של השיר לקוחה מהשיר Bangles - Walk Like An Egyptian מי שלא מכיר שיוריד ואם הוא יודע למה אני מתכוון אני בטוח שתגלו.
נערך לאחרונה על ידי OmriYaHoo; 13-12-2007 בשעה 23:21.
|
|
וואלה זה שאלה קשה, אין בה מספיק מידע וגם לדעתי השיר שנתת הוא לא כל כך מוכר (אני לא מכיר). בקיצור אם אמרת שאתה שומע אותו ברדיו הרבה אז תלך למצעדים אתה יודע גלגלצ 100FM כל המצעדים של הרדיו אולי תמצא את זה שם.
לא שמעתי אותו הרבה ברדיו כולה פעמיים השיר המקורי הוא ישן זה רמיקס כזה והשאלה לא כזאת קשה מי שמכיר את השיר שאני מתכוון ידע ישר מה זה אם הוא ישמע את השיר הישן כי זה רמיקס...
שיר חזק ממליצ לכולם
http://www.youtube.com/watch?v=bZJzXPCC7LE
נערך לאחרונה על ידי Twix; 20-09-2008 בשעה 17:21.
מה זאת ההקפצה הזאת?!
נעול!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"