אז ככה.. אני יספר על סיפור מהחיים שלי.. אל תגידו לי אם זה מוסרי או לא כי זה לא ממש מעניין אותי כי זה כבר נעשה.. אני רק שואל מה אתם הייתם עושים ומה אתם חושבים על זה...
אז הסיפור הוא כזה...
הייתה לי ידידה שהיא הייתה נחמדה והכל .. אבל אחרי איזה שבועיים של דיבורים רק איתה איזה שבוע שבועיים אבל אחרי זה.. פשוט נמאס.. והיא המשיכה לנסות לפתח שיחות ובגלל שאני לא אוהב לסנן אנשים נחמדים.. אז פשוט יזמתי פגישה לאיזה סרט.. נישקתי אותה.. זייפתי את זה שאני אוהב אותה.. היינו חברים לתקופה.. (שבוע\שבועיים) וכמובן שהייתי לא ממש נחמד בקשר. הייתי פאסיבי בפגישות.. בואו נגיד "לא החבר האידיאלי" אבל בכל זאת..כמובן שאת הבסיס עשיתי, הייתי מצחיק (כהרגלי), הייתי נחמד, ידעתי לפנק, לעזור כשצריך.. אבל היא ראתה שזה לא קשר שהולך להיות חלק מרציני.. כי לא הסכמתי לשכב איתה (כן, כן... כמה שאני נשמע אידיוט ואני לא מצטער על זה אגב..) ואחרי כל זה נפרדנו וכמובן בפרידה אני הרסתי בכוונת תחילה את כל הידידות שנרקמה בשביל שהיא לא תחזור..וזה די הצליח...
כמובן שיש תאלה שיגידו "תגיד לה שת'ה לא רוצה להיות איתה בקשר יותר"
כל הדבר הזה די הורס לעתיד.. כי במקרה שאני אולי (ואולי לא) ירצה אותה בעתיד.. היא וחברות שלה יזכירו לי את זה.. איך שעשיתי יצאה לי תדמית של מתנזר או משו כזה (בשלבים האלה כמובן XD)
אני מעדיף שבנות יגיבו אבל גם בנים בשמחה ^^