קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מאמר] איך לגרום לבחורה לגמור - מאוד נחמד אני ממליץ :)
    על ידי בני =\ בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 08-01-2008, 13:56
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-10-2006, 01:24
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 18-06-2006, 14:14
  4. מאמר - איך להעניק לדו-מימד תחושה של תלת מימד
    על ידי CrAzY_BoY בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 11-02-2006, 02:25
  5. [מאמר] איך מתאמנים נכון - חובה קריאה!
    על ידי KoChiNi בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 15:20
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

[מאמר]איך תכבוש אותה? נחמד:)

משתמש מכור
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אל תגידי לאסף שאני הומו!

ברירת מחדל [מאמר]איך תכבוש אותה? נחמד:)

איך תכבשו אותה?כמה פעמים יצא לך להגיד "אם הייתיעשיר וחתיך, היה לי קל יותר להשיג בחורות"?!הרבה כסף ומראה של שחקן קולנועבהחלט יכולים לעשות את החיים קלים, אבל מה לעשות שלא כולנו נראים כמו בראד פיטומרווחים כמו ריצ`ארד גיר? מה שכן, אתה יכול לשפר בצורה משמעותית אתסיכוייך למצוא בת זוג ואהבה בחיים אם רק תקדיש כמה דקות למספר עצות שהבאנו במיוחדבשבילך!רבים יטעו לחשוב, שמראה מושלם ומכונית מהדגם המובחר ביותר הם אלהשיביאו להם את תשומת הלב מהמין היפה, אבל תתפלא לדעת שישנן נשים רבות שיעדיפולבחור בך- גבר ממוצע לחלוטין - כזה שבטן קטנה מתחילה לצמוח והשיער מתחיל לברוח וליבורק רוצה לפרוח... אז אם אתה רחוק מלהיות כפילו של בראד פיט, אל דאגה ! גם אתהתוכל למצוא את האהבה! להלן 10 עצות שיעזרו לך לזכות בחיבתה של בחירתך..

1. הקשב לה כשהיא מדברת - בחורה תשים לב אם אתה לא באמת מקשיב לה וסתם אומר לה כל שניה "כן...כן..." בחורה אוהבת לדעת שהקשבת לה, אנחנו ממליצים לך לזכור דברים שהיא אומרתובזמן מתאים להעלות אותם בשיחה. היא תראה שהקשבת לה וזה בהחלט ייתן לך נקודותאצלה

.2. היה שם בשבילה - בחורותאוהבות לדבר ולספר על עצמן ולפרוק את יגונם.. זה לא אומר שהיא רוצה שתהיה הפסיכולוגשלה ושתייעץ לה מה לעשות.. אלא שפשוט תהיה נוכח. זה כבר ייתן לה את השלווה שהיאצריכה. אנחנו אומרים, היא תודה לך מאוד אפילו אם לא הוצאת מילה מהפה.

.3. עמוד בלוח זמנים - אם הכרת בחורה ואתה צריך להתקשראליה, אל תחכה שבוע בשביל להרים טלפון! הראה רצינות.. אנחנו אומרים, זמנים הם גורםמכריע מאוד בקשר מבחינתה של בחורה. ואם אמרת "אני אתקשר אליך הערב.." אז באמת תתקשרואל תיתן לה לחכות לשיחה.. זה יכול להוות לך מכשול בהמשך.

4. שתף אותה במה שקורה לך - בחורה צריכה לדעת מהקורה עם הגבר שלה. היא לא אוהבת לא לדעת איך כל התמונה נראית. אנחנו אומרים, ספרלה איך עבר יומך ומה גרם לך לקריזה שחטפת לפני חצי שעה. בחורות צריכות להרגיש שאתהצריך אותן ושהיא הראשונה שאתה תחשוב לספר לה עליך.

5. נסה לשתף אותה בדברים שאתה אוהב לעשות - אתהמתכנן יציאה עם כל החברים למשחק חשוב של כדורגל. אתה מודע לכך שהבחורה שלך לא יכולהלסבול את המשחק הזה ושאין מצב שהיא תבוא לראות אותו עם חבורת גברים נלהבים.. אנחנואומרים, שזה הרגע להציע לה להצטרף אליכם ולעשות אותה הכי מאושרת שיש! היא- תסרבלהצטרף ואתה- תוכל ללכת למשחק מרוצה מעצמך שהרווחת עוד כמה נקודות אצלה.

6. תחמיא לה כשצריך - שים לבלשינויים שהיא עושה בעצמה. בחורות אוהבות לשנות ולגוון.. אם זאת תסרוקת חדשה ואםזאת מלתחה חדשה לארון.. אנחנו אומרים, דע ליידע אותה ששמת לב בשינוי הספציפי שהיאעשתה ולהחמיא לה עד כמה שהיא נראית מצוין באותו מכנס שחור צמוד חדש שהיא קנתהלעצמה. ואם היא לא נראית מצוין.. אתה תמיד יכול להגיד לה שהיא נראית נהדר!

7. אם אתה טעית במשהו, פשוט תודה בזה - בחורותאוהבות לבחון איך אתה מסתדר במצבים בהם אתה טועה.. היא תמיד תשמח לדעת שהיה לך אתהכבוד והיכולת להוריד את הכובע ולהודות במשגך. היא תעריך אותך יותר על כך ותראה בזהמעלה נוספת באישיותך. אנחנו אומרים, מבחינתה זה גבר אמיתי!

8. סבלנות, סבלנות ועוד קצת ... סבלנות - מכירים אתהמשפט "אנחנו לא קצת גולשים?!" .. כשבחורות מספרות לך משהו הן אוהבות להרבות בפרטיםלא נחוצים ולשכוח להגיע לעיקר... אנחנו אומרים, אל תעיר לה על כך מבחינתה כל פרטהוא חשוב!

9. בנות אחרות זה מחוץ לתחום - אנחנו אומרים, להיות עם בחורה לא אומר שאתה צריך לשכוח מקיומן שלנשים אחרות, אבל עם זאת, דוגלים בטאקטיות! בחורה שאיתך תשים לב אם אתה לוטשבמבטים בחורה שעברה על פניכם ברחוב... יש לה חוש שישי וכדאי שתלמד לקחת את זה בחשבון! כשאתה איתה תקדיש את כל תשומת הלב אליה ולא ליפיופה שמעבר לרחוב. כשאתה לא איתהתשטוף את העניים כמה שתרצה, אבל זכור דבר אחד חשוב: "לראות אבל לא לגעת".

.10. האוכל של אמא שלה מדהים, פשוט מדהים! - אתה מתיישב לארוחה משפחתית ראשונה עם המשפחה שלה ולהפתעתך (אולצערך), האוכל לא משתווה כלל וכלל למטעמיה של אמא סוניה המקסימה שלך. אנחנו אומרים, תבלע בשקט ותחמיא לה על המעדנים! האמא תהיה מאושרת והבת עוד יותר. באותה נקודה שלהתא המשפחתי.. זכור! –האבא תמיד צודק!

בנים יקרים, תלמדו
    נערך לאחרונה על ידי daniiielle; 15-12-2007 בשעה 23:32.
    "אין כמו האהבה שלך"

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Frenzy
    שם פרטי
    שפיץ
    לייקים
    35
    נקודות
    1,483

מאמר נחמד
    תודה
    אין פה מה ללמוד צריך לתפוס אותם לשיחה וזהו

מעצב גראפי לכל מטרה.

ThE
    אורח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    תודה

משתמש כבוד האוואטר של Dave Grohl
    לייקים
    0
    נקודות
    1,211

תסלחי לי אם אני אגיד בולשיט אחד גדול? (מנסיון).
    Bring the Violence-

משתמש מכור
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אל תגידי לאסף שאני הומו!

^אני לא חושבת שזה בולשיט, יש כאן כמה דברים ממש נכונים לפי דעתי.
    ברור שעשרת הדברים הנ"ל לא יבטיחו לך את הבחורה, אבל אלה דברים שכדאי לקחת בחשבון
    "אין כמו האהבה שלך"

ThE
    אורח

לא תמיד בא לגבר להקשיב, ותודי שהרבה פעמים זה סתם זיוני שכל, כל כך חשוב לבחורה לדבר יש חברות

משתמש כבוד האוואטר של Dave Grohl
    לייקים
    0
    נקודות
    1,211

ציטוט נכתב במקור על ידי daniiielle צפיה בהודעה
    ^אני לא חושבת שזה בולשיט, יש כאן כמה דברים ממש נכונים לפי דעתי.
    ברור שעשרת הדברים הנ"ל לא יבטיחו לך את הבחורה, אבל אלה דברים שכדאי לקחת בחשבון
    אממ זהו אני חושב שמה שרשוום פה דווקא יגרום לך להרחיק מעצמך את הבחורה. בהתחלה לפחות.
    שוב, שימי לב שיש המון הבדל בין מה שאת חושבת במוח לבין מה שיתבטא במציאות ומה שתרגישי באמת
    Bring the Violence-

משתמש מכור
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אל תגידי לאסף שאני הומו!

ThE- חח מה זאת אומרת לא תמיד בא לגבר להקשיב? בשביל מה אתה שם? לבהות בקיר ולחייך? זה די לגיטימי שאישה רוצה שיקישבו לה. ולא רק החברות.

Dave Grohl- להרחיק את הבחורה? לא נראה לי..אולי אולי אולי בהתחלה, אבל אח"כ? לא יודעת..
    "אין כמו האהבה שלך"

אחלה מאמר, ומנסיון שלי חלק מהדברים פשוט נכונים!!

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בולשיט אחד ענק.!

God defend me from my friends ; from my enemies I can defend myself
    שם פרטי
    גל
    לייקים
    3
    נקודות
    186

אין צד לבנים פה? מה עם הבנים? בן זה רק לעזור לבת וזהו? יאללה אני דורש מאמר גם בשביל בנים, שבנות יבינו גם מה הן צריכות לעשות בשבילנו.
    צבא עושים באהבה, או לא עושים בכלל.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Aviv.E צפיה בהודעה
    האם יש קונספירציה בפורום משוב שבו "אתם" [ מי שעונה שם הרוב ] החלטתם לענות את המשתמשים בכך שתעלו את הצפיות ולא תענו .. ?

משתמש ותיק האוואטר של Bar.
    שם פרטי
    Bar
    לייקים
    1
    נקודות
    840
    משפט מחץ
    וואלה אין..

ציטוט נכתב במקור על ידי Human צפיה בהודעה
    אין צד לבנים פה? מה עם הבנים? בן זה רק לעזור לבת וזהו? יאללה אני דורש מאמר גם בשביל בנים, שבנות יבינו גם מה הן צריכות לעשות בשבילנו.
    מחזק!

"כי בליבי נשבעתי - הפועל עד יום מותי"

לא מסכים עם כל העניין של ההקשבה לבנות.
    כשאתה מגיע למצב שבחורה בוכה לך על צרות שלה אתה הופך לידיד הכי טוב שלה ומשם הדרך לכבוש אותה קרובה להיות בלתי אפשרית.

זאת אומרת אני בעד להקשיב אבל כשבחורה שאתה רוצה מתחילה לספר לך על הצרות שלה היא מתחילה לקחת אותך בתור ידיד ואח ולא בתור חבר...

ישי התותח

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

נחמד =\

האוכל של אמא שלה מדהים* חחחחחחחחחחחחחחחחחח
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מתקדם האוואטר של -Sefi-
    לייקים
    0
    נקודות
    83
    משפט מחץ
    יש לך עיניים כמו הים רק חבל שהאף שובר גלים..

חחחחמוד...

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,721 | הודעות: 8,173,308 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect