קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מדריך איך לעשות כסף בלי לעשות כלום!+הסבר על האתר
    על ידי Dor1412 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-03-2007, 15:13
  2. [שאלה] בקשר לרשת(אני רוצה לעשות)
    על ידי DoGow בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 22:54
  3. 6 דרכים לעשות באנג'י
    על ידי Bigbond בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 20:23
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 30

מה לעשות?

משתמש אנונימי
    אורח

ברירת מחדל מה לעשות?

אז ככה אני בן 14 וחצי אני בכתה ח הבעיה שלי היתחילה לפני שנה וחצי הייתה בזה..שבתחילת כיתה ז' התאהבתי בילדה הזאת וזאת היתה באמת "אהבה הראשונה" שלי..היא הייתה חמודה עדינה ביישנית אבל לאט לאט נפתחה..היינו איזה חצי שנה ביחד ובאמת היא אהבה אותי כמו לא יודע מה חבל על הזמן ואני גם אותה! בל"ג בעומר רבנו.. היא הלכה למישהוא אחר הייתה איתו התאהבה בו..
    ועדיין אניאוהב אותה עד עכשיו..היא ניפרדה ממנו..בתחילת כיתה ח התחלנו ללכת איזה 5 ילדים אתם יודעים כול הזמן ביחד.. קיצר חבר שלי הכי טוב שהייתה לו חברה שהיא החברה הכי טובה של מי שאני אוהב והוא היה ידיד מאוד טוב שלה ..ואני סיפרתי לי הכולללל! אבל הכולל!! עשינו הכול ביחד סיפרנו אחד לשני הכול כמו חברים הכי טובים.. וקבענו באיזה יום לעשות על האש אצלו ובואותו יום כמה שעות לפני כן הוא נחיפרד מחברה שלו..ביקש פסק זמן.. קיצר בנו כמה ילדים והיא הייתה שמה...קיצר אני נישארתי למטה..אחרי זה עליתי לחדר..וראיתי אותה ואותו במיטה הוא שם עלייה יד(על מי שאני אוהב)..אני ההיתי לידם במחשב..וכמובן חברה שלו שהוא ניפרד ממנו באותו יום היא לא איתה..וחברה שלו ומי שאני אוהב היו החברות הכי טובות מגיל 6!
    והסתבר באותו לילה שאני הלכתי ..היא נשארה לישון אצלו לבד..והם התנשקו..ועזבו את הסיפור שאיתי הוא יצא זבל.. ומי שאני אוהב יצאה זבל עם החברה שלו..והיא נישארה שמה עד אח"צ..אצלו והיא עכשיו אוהבת אותו הוא אותה..והבעיה שהיא יודעתתת שאני מאוהב בה!

ואני כ"כ רוצה אותה..אבל אני לא יודע מה לעשות בטוח היא מרגישה אליי דברים אפילו היא אמרה כיכי אני והיא זה הייתה ה " אהבה הראשונה" של שנינו..
    אבל עכשיו זה נהרס.. והכול נהרס.. ואני כול היום בדיכאון ולא יודע מה לעשות!

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    390
    משפט מחץ
    מה אתה צריך ידידות? זה חרא . בסוף כולם מזדיינים עם כולם

תרגע זה יעבור ...לא ניראה לי שאתה באמת אוהב אותה .. אתה דלוק עליה. זה משו שונה.. לפי איך שהיא מתנהגת מובן שהיא לא באמת "מאוהבת" בכל מי שהיא הייתה איתו... כי לפי מה שאני מבין היו לה 3 חברים בשנה? די הרבה, לא?

תרגע.. ועם הזמן זה יעבור כל התחושות שיש בך תנסה לא לחשוב עליה או עליו יותר מידי ויהיה פסדר

משתמש אנונימי
    אורח

חחח אחי תאמין לי אני יודע מה זההההה אני מאוהב בה אחי! לא סתם רבתי בגללה עם החבר הכי טוב שלי!
    והיא הייתה מאוהבת...ב3 החברים שלה.. זה סוג נדיר :X

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

זה רק אני או שהיא מהסוג המשתרלל שמתאהב בקלות? ..

בקיצור,לדעתי,תעבור לבחורה אחרת.
    כל שניה מתאהבת במישהו אחר..

במקומך מזמן עוזב אותה .

משתמש אנונימי
    אורח

כן הא.. אבל אני כ"כככככככככככככככככככככככככככ רוצצה אותהה
    אוףףףף נימאס לי!

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    390
    משפט מחץ
    מה אתה צריך ידידות? זה חרא . בסוף כולם מזדיינים עם כולם

תעסיק את עצמך.. ותשתדל כל הזמן לעשות מוש כדי לא לחשוב עליה

משתמש ותיק האוואטר של Frenzy
    שם פרטי
    שפיץ
    לייקים
    35
    נקודות
    1,483

יש הרבה דברים בחיים שתרצה
    אם אתה כל כך רוצה אז לך אליה
    חלאס אתה יודע שאין אפשרות תשכח מזה יבואו אחרות
    אל תתן לכונפה אחת להרוס לך

מעצב גראפי לכל מטרה.

אתה רוצה אותה יותר רק בגלל מה שהיה עם חבר שלך,
    עוד חצי שנה, שהיא תהיה השרמו*ה של השכבה, אתה וחבר שלך תצחקו
    איך הייתם מטומטמים שרק בגלל הילדת כאפות הזאת, רבתם.

המלצה שלי, אם אתה ממש אוהב אותה, לך למישהי אחרת
    תעשה מה שתעשה, והיא תחזור על 4.

לך לחברה שלה ספר לה מזמז לה תאמא מה אתה נשאר חייב שההוא יוכל בולבול כזההההההההההה גדול אל תיצא פראייר ככה גקם תשיג לעצמך מישהי וגם החזרת לשניהם על זה שהם היו איתך חראות ולא התחשבו בך..!!!
    אם מישו אומר לך מה אתה ילד וכאלה תגיד וואלה כן אני ילד שם זין אני יעשה מה בראש שלי וזהו))

לך זיין תהיא..
    תגיד לה שאתה רוצה לראות אותה או שתבוא אלייה בבצפר
    ואז תגיד לה
    בואי רגע, תתקרבי
    עוד קצת
    נו תתקרבי
    ואז תביא בה נוגרה אחושרלוע
    למה מי היא בכלל שחושבת שאתה חייב לה משהו?!

carter אתה ילד שרוט בראש שלי חחחח

משתמש אנונימי
    אורח

תודה על העצות..יש איזה איזה אולי..שהיא תחזור אליי..או משהו :X

משתמש מתחיל האוואטר של tomerjm
    שם פרטי
    ג'ייד
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    If u wanna shoot, shoot dont talk

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אז ככה אני בן 14 וחצי אני בכתה ח הבעיה שלי היתחילה לפני שנה וחצי הייתה בזה..שבתחילת כיתה ז' התאהבתי בילדה הזאת וזאת היתה באמת "אהבה הראשונה" שלי..היא הייתה חמודה עדינה ביישנית אבל לאט לאט נפתחה..היינו איזה חצי שנה ביחד ובאמת היא אהבה אותי כמו לא יודע מה חבל על הזמן ואני גם אותה! בל"ג בעומר רבנו.. היא הלכה למישהוא אחר הייתה איתו התאהבה בו..
    ועדיין אניאוהב אותה עד עכשיו..היא ניפרדה ממנו..בתחילת כיתה ח התחלנו ללכת איזה 5 ילדים אתם יודעים כול הזמן ביחד.. קיצר חבר שלי הכי טוב שהייתה לו חברה שהיא החברה הכי טובה של מי שאני אוהב והוא היה ידיד מאוד טוב שלה ..ואני סיפרתי לי הכולללל! אבל הכולל!! עשינו הכול ביחד סיפרנו אחד לשני הכול כמו חברים הכי טובים.. וקבענו באיזה יום לעשות על האש אצלו ובואותו יום כמה שעות לפני כן הוא נחיפרד מחברה שלו..ביקש פסק זמן.. קיצר בנו כמה ילדים והיא הייתה שמה...קיצר אני נישארתי למטה..אחרי זה עליתי לחדר..וראיתי אותה ואותו במיטה הוא שם עלייה יד(על מי שאני אוהב)..אני ההיתי לידם במחשב..וכמובן חברה שלו שהוא ניפרד ממנו באותו יום היא לא איתה..וחברה שלו ומי שאני אוהב היו החברות הכי טובות מגיל 6!
    והסתבר באותו לילה שאני הלכתי ..היא נשארה לישון אצלו לבד..והם התנשקו..ועזבו את הסיפור שאיתי הוא יצא זבל.. ומי שאני אוהב יצאה זבל עם החברה שלו..והיא נישארה שמה עד אח"צ..אצלו והיא עכשיו אוהבת אותו הוא אותה..והבעיה שהיא יודעתתת שאני מאוהב בה!

ואני כ"כ רוצה אותה..אבל אני לא יודע מה לעשות בטוח היא מרגישה אליי דברים אפילו היא אמרה כיכי אני והיא זה הייתה ה " אהבה הראשונה" של שנינו..
    אבל עכשיו זה נהרס.. והכול נהרס.. ואני כול היום בדיכאון ולא יודע מה לעשות!
    אחי קבל טיפ ממומחה.....תנסה ליצור מצב שאתה והילדה שאתה אוהב נמצאים לבד...(המקום לא קריטי אבל שיהיה בסדר) תגיד לה שתסתכל לך בעיניים ותסתכל אתה בשלה....תגיד לה שאתה יודע שהיא עם החבר הכי טוב שלך.....אבל אתה אוהב אותה ומוכן לעשות בשביל הקשר הזה הכל(כשאתה אומר את זה תחזיק את הידיים שלה או משו בסיגנון).....
    אבל.....על תלחץ עליה.....תגיד לה את זה פעם אחת.......וזה עצה ממש ממש חשובה: עם היא לא מגיבה מיידית סתלק משם ותן לי לישון ולחשוב על זה.....עם אמרתה את האמת והתכוונתה לזה היא תבוא אליך.....
    תאמין לי שזה עובד(רק עם אתה דובר אמת ובאמת מתכוון לזה)
    נ.ב.
    תזהר לשקר!!!......עם אתה לא באמת מוכן לעשות הכל בשביל האהבה שלך אליה ואתה משקר לה......ילך לך כל הסיכוי......
    מי שמדבר לא יודע ומי שיודע לא מדבר
    I have this sneaky suspicion were been watch
    משפט אורצ'ו עתיק אומר, שאם אין לך מה להגיד, תשתוק....

משתמש אנונימי
    אורח

אולי אתה צודק אבל לא ניראלי..שהיא תרצה לחזור..היא שמחה איתו ומאושרת איתו כ"כ ....... דייי נמאס לי אחי

משתמש אנונימי
    אורח

נמאס לי אני לא יכול ליראות אותם מתנשקים לי מול העייניםםם!1

אל תיכנעו לבינוניות האוואטר של MaT'U
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    1
    נקודות
    1,010

אחי תכיר בנות באינטרנט תתחבר איתם תפגוש ילדים חדשים אל תדאג עכשיו החבר שלך היא הם אוהבים והכל אבל עוד מעט אתה תראה ישנאו אותם והם יפרדוו ואז הוא יבוא ויבקש סליחה ואתה כבר תדע מה לעשות

משתמש אנונימי
    אורח

זהו שהיא מעיין מלכת השכבה כזאת והוא גם...וכולם מתחנפים אליהם.. והם מנסים לצאת תמימים מה מה שהם עשו.. ולא ניראלי שאפחד ישנא אותם כבר מספיק פעמיים הם פגעו בכולם תמיד הם אומרים "עכשיו אני יודע את הפרצוף האמיתי שלו\ה " ותמיד מתחנפים!

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,483 | הודעות: 8,174,070 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect