אז ככה אני בן 14 וחצי אני בכתה ח הבעיה שלי היתחילה לפני שנה וחצי הייתה בזה..שבתחילת כיתה ז' התאהבתי בילדה הזאת וזאת היתה באמת "אהבה הראשונה" שלי..היא הייתה חמודה עדינה ביישנית אבל לאט לאט נפתחה..היינו איזה חצי שנה ביחד ובאמת היא אהבה אותי כמו לא יודע מה חבל על הזמן ואני גם אותה! בל"ג בעומר רבנו.. היא הלכה למישהוא אחר הייתה איתו התאהבה בו..
ועדיין אניאוהב אותה עד עכשיו..היא ניפרדה ממנו..בתחילת כיתה ח התחלנו ללכת איזה 5 ילדים אתם יודעים כול הזמן ביחד.. קיצר חבר שלי הכי טוב שהייתה לו חברה שהיא החברה הכי טובה של מי שאני אוהב והוא היה ידיד מאוד טוב שלה ..ואני סיפרתי לי הכולללל! אבל הכולל!! עשינו הכול ביחד סיפרנו אחד לשני הכול כמו חברים הכי טובים.. וקבענו באיזה יום לעשות על האש אצלו ובואותו יום כמה שעות לפני כן הוא נחיפרד מחברה שלו..ביקש פסק זמן.. קיצר בנו כמה ילדים והיא הייתה שמה...קיצר אני נישארתי למטה..אחרי זה עליתי לחדר..וראיתי אותה ואותו במיטה הוא שם עלייה יד(על מי שאני אוהב)..אני ההיתי לידם במחשב..וכמובן חברה שלו שהוא ניפרד ממנו באותו יום היא לא איתה..וחברה שלו ומי שאני אוהב היו החברות הכי טובות מגיל 6!
והסתבר באותו לילה שאני הלכתי ..היא נשארה לישון אצלו לבד..והם התנשקו..ועזבו את הסיפור שאיתי הוא יצא זבל.. ומי שאני אוהב יצאה זבל עם החברה שלו..והיא נישארה שמה עד אח"צ..אצלו והיא עכשיו אוהבת אותו הוא אותה..והבעיה שהיא יודעתתת שאני מאוהב בה!
ואני כ"כ רוצה אותה..אבל אני לא יודע מה לעשות בטוח היא מרגישה אליי דברים אפילו היא אמרה כיכי אני והיא זה הייתה ה " אהבה הראשונה" של שנינו..
אבל עכשיו זה נהרס.. והכול נהרס.. ואני כול היום בדיכאון ולא יודע מה לעשות!

ציטוט ההודעה
תנסה לא לחשוב עליה או עליו יותר מידי ויהיה פסדר