בן כמעט 18 ועדיין לא זיינתי,
אני בבאסה רצינית.
אני פשוט לא יודע איפה למצוא בנות
בן כמעט 18 ועדיין לא זיינתי,
אני בבאסה רצינית.
אני פשוט לא יודע איפה למצוא בנות
|
|
אחי אתה לא בן 16 גבר XDDD?
מה נראה לך שאם תזיין כל החיים שלך ישתנו?
אחי אני עוד לא הבנתי בדוגרי בן כמה אתה? אמרת פה לפני כמה אשכולות שחתכת עם החורה מהמקלחת למיטה גבר ועכשיו אתה אומר שלא זיינת כאילו (היא עשתה לך ביד XD?)
הוא כותב ממשתמש אנונימי, משתמש שכל מי שרוצה להישאר בעילום שם ולא רוצה לחשוף את זהותו יכול לכתוב ממנו.
ולענייננו- אני לא חושבת שזה דבר שאתה צריך לדאוג ממנו. אז מה? לכל אחד זה בא בזמן שונה, וזה לא מעיד על כלום.
מתי שזה יבוא, זה יבוא..אל תרדוף אחרי זה ואל תחפש את זה בכוח. אתה צריך להבין ולקלוט שאין לזה גיל. וזה שעד עכשיו זה לא קרה, זה לא אומר שאתה פחות טוב או יותר טוב.
לא זיינת?!?! איזה אפס יאללה יווו חחחחחחחח איזה אפס טשששששש
בואנה אחי תרגע..
אז מה?
אתה חושב שכל החיים זה מתי הזיון הראשון יגיע?
תרגע.. אם אתה בחור שפיץ.. ואתה חי את החיים טוב ומשקיע בחיים שלך ובן אדם רציני זה העיקר
הזיון יגיע מה קורה לך?
מה אתה חושב שאם אתה בתול בגיל 25 נופלת לך ביצה?
אל תדאג אחי אני אומר אל תנסה פשוט תמשיך לחיות בלי לדאוג לשטיות האלה...
בנות זה יותר מכלי לזיון אחי... אם תמצא בחורה שכיף לך להיות איתה אתה מאושר כל פעם שאתה מדבר איתה והיא עושה לך טוב על הנשמה זה חשוב פי מליון מזיון או לא זיון
נערך לאחרונה על ידי humi; 18-12-2007 בשעה 00:11.
יגיע הזמן שלך. אל תדאג. ותאמין לי שמכל החבר'ה שלך אתה לא היחיד- אז אין לך מה להתבאס.
חברה תרגעו למה אני יכול להיות אבא שלכם ...
קח את זה בקלילות.
זה יבוא מהר משנראה לך.
לך לנערת ליווי וזהו אם זה מה שירגיע אותך יחרמן אחובלוע
תאמת אחי יש בזה הרבה יתרונות..
הרבה אומרים שאחרי הזיון מקבלים יותר ביטחון עם בנות... וגם אחרי שתמזין פעם ראשונה נערת ליווי אז שתכיר איזו חשכושה מאילת או מכל מקום אחר תדע טוב איך לעשות הכול כי אני אומר לך מניסיון שלי אם 2 הצדדים בתולים זה מסריח רצח
הרוב אמרו דברים נכונים...
גם אסף אמר משהו...
זה יגיע אחי..אני לא בטוח שמהר ממה שאתה חושב..אבל אתה תראה שזה יגיעה אתה תיהיה מודע לזה מאוד...נקווה שהבנתי את המשפט הדפוק שאמרתי הרגע חח
עוד משהו...
אני מבטיח לך..שאחרי הזיון הראשון החיים שלך לא יהיו שונים חחח
תאמין לי...אתה מנסה לראות אותם שונים..אבל אתה מבין שזה לא עובד ככה חחח
אחי אין לך מה למהר ולחפש את זה זה יבוא לבד
אבל אם אתה כל כך רוצה את זה אז תתחיל לעשות תצעדים להשגת המטרה (כי אני משער שעד עכשיו לא עשית)
אז צא למועדון תכיר בחורות וזהו