אולי לחלק מכם זה ישמע מפגר, אבל אני באמת לא יכול לשבת וללמוד
לא יכול פשוט לא מסוגל, חלק מהשיעורים שמענין לי נגיד פיזיקה וזה אני משתתף בשיעור ושמח ללמוד חומר אבל גם שם אני לא ממש משקיע אני רק מנסה להבין
ותאכלס אני מרגיש אני מבזבז את הזמן שלי בלימודים, אבל בגלל שהמדינה שלנו נכה כולם צריכים ללמוד הכל ומכריחים אותם לדעת מקצועות ומקטלגים אותנו על פי הציונים שלנו שלרוב בכלל לא מראים על אינטיליגנציה, תמיד אני חולם שאני אהיה שר החינוך ואני אלך לעשות רפורמה שתסדר תחינוך המחורבן שלנו
אבל וואלק זה רק בחלום מה שנראה לי יותר ראלי זה פשוט להפסיק ללמוד ולהתחיל לעבוד וואלק אני יכול לסגור 5אלף שקל בחודש אולי יותר אם אני ארצה לקרוע תתחת ועדיין ישאר לי זמן לעצמי כמו שנשאר לי עכשיו שאני לומד
אני גם לא אהיה עיף גם לא ארגיש שאני מבזבז את הזמן למטרה שמצפים ממני להשיג ולא אני מצפה להשיג
הדבר היחיד שתאכלס מונע ממני לעשות את זה, זה אמא שלי אני לא יכול לעשות לה את זה, וגם אני דיי מפחד, כאילו אם הכסף שאני ארוויח אני בטוח שאני אוכל להשלים בגרויות, וזה לא שאני דביל אני פשוט חסר מטוביציה ללימודים
אני לא יודע כבר מה לעשות חצי מהשיעורים אני בכלל עושה טובה שאני מקשיב, אני מקשיב רק איפה שמענין לי, וכמו שכולנו יודעים אי אפשר להוציא ככה תעודת בגרות
מה דעתכם? מה נראה לכם שאני צריך לעשות?
אם למישו יש דרך לגרום לי לרצות ללמוד זה יהיה בנזונה
ואל תתחילו להטף לי למה זה חשוב ללמוד כי זה רק מוציא לי תחשק ללמוד ומחזק את דעתי ללכת לעבוד

ציטוט ההודעה
"