לי כן.. יש 2 זרמים ואני מנסה לכוון ששניהם יכנסו לאסלה אבל בגלל שאני מנסה את שניהם כל הסביבה צהובה![]()
לי כן.. יש 2 זרמים ואני מנסה לכוון ששניהם יכנסו לאסלה אבל בגלל שאני מנסה את שניהם כל הסביבה צהובה![]()
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח
הרגת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חזרת??
חחח לא ..
ותמשיך עם הסקרים
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
קורה לי בערך פעם בחודשיים
חחחחחחחחחחחחח אני על הריצפה!
לא!
לא ... נראה לי עברת נדפקת .
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
קרה לי איזה פעם פעמיים..זה מלחיץ שכזה אתה רואה שתי זרמים ואז כזה מה אני עושה מה אני עושה..וואי זה מלחיץ...אבל מצחיק
נערך לאחרונה על ידי kinghagai; 22-12-2007 בשעה 20:43.
חח איזה סקרים חזקים ישך.. וממש לא קרה לי
חחחחחחחחחחח
ומה כולם חופרים שזה לא קרה להם, לכולם זה קרה XD
את האמת? קרה לי פול פעמים. וניסיתי להבין למה זה קורה,והגעתי למסקנה שהשערות שם גורמות למחיצה(ז"א גורמת לזרם אחד להתפצל ל2 קטנים,וכך זה נגרם) אז מה שאני עושה כשזה קורה זה להוריד את השערות משם![]()
כע =]]
אבל אני מיומן כבר ><
לאאאאאאאאאאאעעע
קורה וזה מעצבן!