Inter Milan Vs AC Milan
הסופר קלאסיקו של איטליה יהיה היום ב4 אחה"צ שעון ישראל
אינטר באה ממרומי הצמרת האיטלקית לעומת מילאן שבאה ממקום 11 (הפרש של 22 נקודות מאינטר + 3 משחקים חסרים) ושזכתה רק שבוע
שעבר בגביע העולם לקבוצות.
ההרכבים
Forza Inter!!!!
Inter Milan Vs AC Milan
הסופר קלאסיקו של איטליה יהיה היום ב4 אחה"צ שעון ישראל
אינטר באה ממרומי הצמרת האיטלקית לעומת מילאן שבאה ממקום 11 (הפרש של 22 נקודות מאינטר + 3 משחקים חסרים) ושזכתה רק שבוע
שעבר בגביע העולם לקבוצות.
ההרכבים
Forza Inter!!!!
נערך לאחרונה על ידי ~psysex~; 23-12-2007 בשעה 15:06.
I LOVE INTER
|
|
משחק טוב..
לדעתי יגמר או תיקו או מילאן.
מקווה שרונאלדו ישותף .. תראו איזה מלך
כבש במדי ריאל נגד ברצלונה
כבש במדי ברצלונה נגד ריאל
כבש במדי אינטר נגד מילאן
כבש במדי מילאן נגד אינטר
חחח איזה סטטיסטיקה אדירה .. הוא כבש מספיק שערים רק במילאן 1 ( משחק 1 שער 1 שיקבל הסזדמנות יביא עוד , גם בריאל כולם קברו אותו אבל בטחלס הוא עשה את זה שלו עם 14 שערים 05\06 אחרי הפציעה ).
Siete
רונאלדו שחקן ענק ובמונדיאל האחרון הוא הוכיח את זה וגם במעבר שלו למליאן 14 משחקי ליגה 7 שערים שנה שעברה אינטר לוקחת אבל עם רונאלדו ישחק זה יהיה שונה
פשוט בושה וחרפה לערוץ הספורט שלא משדרים את זה
העיקר משלמים להם יותר כסף בשביל הגולד והלייב ואת הדרבי הגדול בעולם לא משדרים
ואין להם תירוץ הפעם, היתה להם אפשרות לקנות זכויות כי טכנית זה לא משחק בית למילאן, אז זה לא של ספורט 1 2
פשוט מגעיל :\
יש למישהו שידור באינטרנט? זה מתחיל עוד רבע שעה
עריכה: לא משנה יש שידור בספורט 5 איזה כיף =]]]]]]]
זה ממש מוזר שיש פתאום שידור כי לא היו שום פרסומות על זה ולא היה רשום בלוחות השידורים S:
בכל מקרה,
Forza Milan
נערך לאחרונה על ידי AND; 23-12-2007 בשעה 16:42.
1-1
עם פנדל מוצדק לאינטר קלאדזה נגע ביד
I LOVE INTER
לא יודע עם שורקים על דבר כזה לפנדל .. הוא הכין לעצמו תכדור ופגע ביד לא בטוח בכלל אחי .. שנוי במחלוקת .. אבל בטחלס ? בחלק ההתקפי אינטר הרבה יותר מסוכנת , משהו לא עובד במילאן סידולף כבר אחרי השיא שלו מצטער לומר, גטוסו תמיד טוב כמעט , אמברוסיני אחרי השיא , ההגנה שלהם טובה שלא תבינו , דידה איזה =טעות בשער שלו , בקיצור מילאן חייבת מהפכה .
Siete
מה אתה לא מבין שהוא בעט את זה על עצמו ,]
\2-1 אינטר
, דידה הזה 0 שני שערים על השם שלו
מצב ראושן בערך לאינטר במחצית דידה הזה. חח בדיחה לא יאומן . כזה אפס.
Siete
הסתיים משחק די שקול 2-1 לאינטר דידה אפס מאופס , תיקו היה משקף אבל לאינטר היה מגיע יותר.
Siete
והנה עוד הוכחה לכולם ואני תמיד יטען את זה, למה קאקא הוא לא השחקן הטוב
בעולם, ואף אחד לא ישכנע אותי. חבל שנתנו לו את הגביע, לא מגיע לו. אחד כמו כריסטינו
רונאלדו ששנה שעברה נתן למנצ'סטר במו רגליו את האליפות היה אמור לקבל, חרא אופ"א.
דידה מוכיח כמה שהוא שוער גרוע גם בדרבי שעבר בהפסד 2-1 זה היה בגללו :/
כולךם היו מרוכזים בסופר קלאסיקו ושחכו תמשחק הזה חח.. ניצחון של אינטר 2-1 מילאן של הליגה תופיע בקרוב גם באירופה לדעתי. אי אפשר להיות טוב במקום אחד אבל גרוע מצד שני. מתישהו או שמילאן תיראה רע גם באירופה או שהיא תשתפר בליגה.
אני לא מסכים איתך , גם היה על קאקא פנדל , אבל אין לי שום ספק שהשנה בנתיים לרונאלדו יש יכולת יותר טובה אבל לא בהרבה .. קאקא הכניס הוים כמה כדורים טובים פתח תמשחק טוב , אבל עדין רונאלדו יש לו יכולת יותר טובה השנה , בנתיים מגיע לו ללא ספק ואני לא אוהד מנצסטר.
Siete