בס"ד
ואללה מה המצב אנשים ? הכל טוב??
ואללה תשמעו בבצפר שלנו יש חולצות אחידות ועכשו הם באו ברעיון שהסמל תמיד צרייך להיות למעלה מעל כל סווצר או חולצה עד עכשו היינו באים עם חולצת בצפר ומעל זה סווצר עכשו הם רוצים רק חולצות בצפר!!
אז אני (ראש הקנוניה) החלטתי שצרייך לשם לזה סוף ביום רביעי דברתי עם כל השכבה אמרתי להם שצרייך לבוא בלי חולצת בצפר הרוב היו איתי .. לאט לאט הצתרפו אלי עוד כמה חברים שהציעו עוד רעיונות בסוף אתמול אני מקבל הודעה בבצפר שמחר (יענו היום) באים בלי חולצה סבבה העברנו לכולם אנחנו שכבה קטנה 50 ילדים כל השכבה בבצפר אנחנו 300 בערך אנחנו בצפר אזורי של כמה ישובים!!
קיצר היום אני בא וכמו כולם בלי חולצה חשבתי שתיהיה היתנגדות רבה לכך אבל להפתעתי הרבה כולם חוץ מילדה אחת הגיעו בלי חולצות המחנכת שלנו אמרה מי שאין לו חולצה שיבוא אליה לחדר כל השכבה הייתה אצלה היא נלחצה אמרה שנחכה בחוץ והיא מתקשרת להורים ... קיצר כולם דברו עם ההורים שלא ילחצו מיזה ואחרי זה שלחו את כולנו לבית ואללה היה יום אחד המצחיקים..

) החלטתי שצרייך לשם לזה סוף ביום רביעי דברתי עם כל השכבה אמרתי להם שצרייך לבוא בלי חולצת בצפר הרוב היו איתי .. לאט לאט הצתרפו אלי עוד כמה חברים שהציעו עוד רעיונות בסוף אתמול אני מקבל הודעה בבצפר שמחר (יענו היום) באים בלי חולצה סבבה העברנו לכולם אנחנו שכבה קטנה 50 ילדים כל השכבה בבצפר אנחנו 300 בערך אנחנו בצפר אזורי של כמה ישובים!!
ציטוט ההודעה