זה נכון שאני יכול לגשת לגדנע צלילה בחופשת פסח ואחרי שבוע לעשות את הגיבוש ? אני כיתה י"א ..לפי מה שהבנתי מחיל הים הגדנע הוא רק בקיץ אבל היום הבנתי מחברים ומאיזה חייל שאפשר גם בפסח
זה נכון שאני יכול לגשת לגדנע צלילה בחופשת פסח ואחרי שבוע לעשות את הגיבוש ? אני כיתה י"א ..לפי מה שהבנתי מחיל הים הגדנע הוא רק בקיץ אבל היום הבנתי מחברים ומאיזה חייל שאפשר גם בפסח
|
|
קבל תיקון טעות ידידי..הגדנע היא בקיץ...ואם אתה עובר אותה אתה מקבל זימון לגיבוש אני חושב שזה יוצא באזור סוכות הגגיבוש...שאלתי דיי הרבה אנשים וכולם אמרו לי שהוא יותר קשה מזה שבא אחרי יום סיירות...אבל גם אני מעוניין לנסות להגיע לשייטת דרך הגדנע...בהצלחה!!!
אחי אני לא אומר סתם ... אני אומר לך ... גם כמה ילידים מהבצפר שלי בי"ב .... עשו גדנע בפסח .. ואחרי זה עשו גיבוש ... כל זה במשך כיתה י"א ... ועכשיו הם בי"ב אחרי גיבוש שייטת ... לפי מה שהבנתי אז יש 2 מחזורים לגדנע אחד פסח ואחד קיץ
יכול להיות אחי אני לא פוסל..אבל לפי מיטב ידעתי, זה בקיץ...אני מגיש בקשה בתחילת ינואר...ונראה למתי נקבל את הזימון לבדיקות ואחרי כל זה אם אני אעבור...גדנע...סהכ זה הכל רצון אחי באמת אני עכשיו עובד על הראש חזק ובהצלחה גם לך אחי!!