קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] לא מצליח לעשות פארטי
    על ידי D.214 בפורום Maple Story
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 02-10-2007, 13:23
  2. בעיה | לא מצליח לעשות כתב מוסתר... =\
    על ידי You_NOOBS בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-07-2007, 23:16
  3. [בעיה] לא מצליח לעשות חיפוש בפורום
    על ידי major בפורום משוב
    הודעה אחרונה: 24-04-2007, 20:34
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 01-03-2007, 11:46
  5. בעיה-לא מצליח לעשות חיפוש...
    על ידי kid בפורום משוב
    הודעה אחרונה: 12-12-2006, 16:59
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

בעיה אוף מה לעשות!!

משתמש אנונימי
    אורח

ברירת מחדל בעיה אוף מה לעשות!!

עוד מעט סילבסטר ואני יוצא למסיבה ויהיו שם הרבה בנות וזה.. ואני רוצה להתנשק!!!! איך מתחילים עם בת במסיבה?
    לפני שבוע הלכתי למסיבה עם כל החברים המאגניבים שלי(יש לנו חבורה כזאת ) והם מצאו מלא בנות נותנות ואני לא!!!
    ניסיתי לדבר עם איזה אחת אבל היא הסתכלה במפסעה צחקה עם חברה שלה והלכה
    מה לעשות?
    אני בן 14 אגב

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של HellGuard
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אף אחד לא מת בתול - החיים דופקים את כולם...

דבר ראשון,אתה כולה בן 14,חברים שלך סתם מזיינים לך בשכל,שהבנות האלה נותנות(חוץ משרמוטות)
    אם אתה רואה בת שמוצאת חן בעינייך פשוט תיגש עלייה,ותשאל אותה מה השעה,או משהו אחר
    ואז תתחיל לשאול איך קוראים לה,מאיפה היא וכל זה,אם היא לא זורמת פשוט תוותר ותלך לאחרת.
    אם אין לך מספיק ביטחון עצמי אז יהיה לך קשה להתנשק עם מישהי,ולפי מה שאני יודע אף בת בגיל הזה לא מתנשקת על הפגישה הראשונה
    אבל בהצלחה:]

MyGallery

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    איש אחד שמדבר עושה רעש גדול יותר מעשרת אלפים אנשים דוממים

אתה מחכה עד הסילבסטר כדי להתנשק? תתביש לך, כאילו 364 יום אחרים אתה לא יכול

מי צריך את החג הנוצרי הזה בשביל להתנשק סתם עוד תירוץ עלוב של אנשים, שלא התנשקו.

עזוב אותך החג הזה, ותתחיל לעשות משהו עם תשב תקרא כל היום טיפים זה לא יעזור, צא לשטח!!!!

משתמש באימונים
    לייקים
    0
    נקודות
    125
    משפט מחץ
    A friend with weed .. is a friend i need

חחחח תרדו ממנו.. סה"כ רוצה מה שכל גבר רוצה לעשות בתכלס בסילבסטר - בשביל זה איזה גבר חרמן המציא את היום הזה...
    תראה - זו לא ממש בעיה .. פשוט במסיבה תזמין מישהי שיושבת לרקוד.. אל תבוא אליה ותגיד לה "בואי לרקוד" .. תרקוד ברחבה וסתכל לה בעניים , ברגע שהיא מסתכלת עליך תעשה לה עם הראש כזה , אולי גם עם תנועה ביד , שתבוא לרקוד ותוסיף איזה חיוך קטן.. רוב הבנות יבואו.. ואז הנה לך דייט למסיבה - ואם תשמור עליה איתך בריקודים , תשב איתה כשאתם יושבים ותזמין אותה לשתות משו .. גם תקבל נשיקה
    אם היא לא רוצה לבוא .. תמשיך לרקוד ואחרי כמה זמן תזמין שוב.. אם היא אומרת לא - אז תעשה לה פרצוף כזה של נו אני מנסה .. תזרמי איתי. - או שתלך לדבר איתה מהמקום ולרוב - הן בסוף יבואו לרקוד איתך ...

בהצלחה גבר. - ועצה.. פשוט תזרום עם זה.. ואל תתחיל עם מישהי שאתה מכיר כבר .. חחח
    Im gonna be .. Iron Like a Lion From ZION

תלחצו כדי להעלות אותו רמה Jah bless Ya'll

משתמש כבוד האוואטר של shachar4490
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי HellGuard צפיה בהודעה
    דבר ראשון,אתה כולה בן 14,חברים שלך סתם מזיינים לך בשכל,שהבנות האלה נותנות(חוץ משרמוטות)
    אם אתה רואה בת שמוצאת חן בעינייך פשוט תיגש עלייה,ותשאל אותה מה השעה,או משהו אחר
    ואז תתחיל לשאול איך קוראים לה,מאיפה היא וכל זה,אם היא לא זורמת פשוט תוותר ותלך לאחרת.
    אם אין לך מספיק ביטחון עצמי אז יהיה לך קשה להתנשק עם מישהי,ולפי מה שאני יודע אף בת בגיל הזה לא מתנשקת על הפגישה הראשונה
    אבל בהצלחה:]
    ציטוט נכתב במקור על ידי Rastafaray צפיה בהודעה
    חחחח תרדו ממנו.. סה"כ רוצה מה שכל גבר רוצה לעשות בתכלס בסילבסטר - בשביל זה איזה גבר חרמן המציא את היום הזה...
    תראה - זו לא ממש בעיה .. פשוט במסיבה תזמין מישהי שיושבת לרקוד.. אל תבוא אליה ותגיד לה "בואי לרקוד" .. תרקוד ברחבה וסתכל לה בעניים , ברגע שהיא מסתכלת עליך תעשה לה עם הראש כזה , אולי גם עם תנועה ביד , שתבוא לרקוד ותוסיף איזה חיוך קטן.. רוב הבנות יבואו.. ואז הנה לך דייט למסיבה - ואם תשמור עליה איתך בריקודים , תשב איתה כשאתם יושבים ותזמין אותה לשתות משו .. גם תקבל נשיקה
    אם היא לא רוצה לבוא .. תמשיך לרקוד ואחרי כמה זמן תזמין שוב.. אם היא אומרת לא - אז תעשה לה פרצוף כזה של נו אני מנסה .. תזרמי איתי. - או שתלך לדבר איתה מהמקום ולרוב - הן בסוף יבואו לרקוד איתך ...

בהצלחה גבר. - ועצה.. פשוט תזרום עם זה.. ואל תתחיל עם מישהי שאתה מכיר כבר .. חחח
    מה ששניהם אמרו.

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    390
    משפט מחץ
    מה אתה צריך ידידות? זה חרא . בסוף כולם מזדיינים עם כולם

שטויות?!
    פשוט תבוא אתה רואה מישהיא רוקדת תתחיל לרקוד איתה וזה אם אתה רואה שהיא לא בורחת או אין לה איזה חברה נאחסית (יויואוא איך אני, שונא כשזה קורה) תזמין אותה החוצה לדבר איתה , דברו וזה תחזרו למסיבה תרקדו עוד טיפה ותדביק לה נשיקה

משתמש ותיק
    שם פרטי
    אלירן
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "יש בחורות רואים כסף שוכחים...."

זה פשוט אחויה!
    כולם רוקדים, הכל טוב ויפה..שתי פחיות XL במקרה שלך יספיקו, תפוס מטרה[ בכל זאת זה לא אורגיה :]..
    תרקוד איתה, עם מי שבא לך עליה
    ואת השאר אני משאיר לך :]
    Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992

כלים שימושיים:
    Everest | CPUZ | Java |Flash |NOD32

מורחקים
    שם פרטי
    רז
    לייקים
    0
    נקודות
    -20
    משפט מחץ
    פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה להגיד תגיד פתגם סיני ע

אחי תגש לאחת שמוצאת חן בעיניך תשאל אותה עם היא מפה... כאילו באיזור המסיבה...
    ותבקש ממנה ללוות אותך החוצה בדרך תתישבו על איזה ספסל... ותדברו ותתחיל לשחק לה בשיער וזה...
    ו..בום!! נשיקה אחי...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,574 | הודעות: 8,174,161 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect